Trustpilot
На разпродажба
(17) Отзиви

Машина за пуканки червена - 8 унции

469,00 лв. 519,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10010840

|

Модел: RCPR-1325

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. вторник, 7 май
5% отстъпка при поне 3 еднакви артикула 10% отстъпка при поне 5 артикула!
Определете цената
За един артикул
Отстъпка
469,00 лв.
469,00 лв.
0%
1407,00 лв.
445,55 лв.
5%
2345,00 лв.
422,10 лв.
10%
Основни характеристики
  • Лесна за почистване електрическа кана, тефлоново покритие
  • Отделен превключвател за различни фази на подготовка
  • Малко тегло на тарата, само 15 кг
  • Време за приготвяне: 180 сек.
  • Електрическа кана с голяма вместимост: 1350 мл
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Оценки и отзиви


4.6

Въз основа на 17 рецензии

Сортирай по :

преди 2 месеца Публикувано в Expondo Germany

1A машина за пуканки

Трябва да кажа за машината за пуканки: приятно съм изненадан или всъщност трябва да кажа, че прави пуканките толкова добри, колкото очаквах! Тук обаче има няколко неща, които трябва да се вземат предвид, а също и някои обстоятелства, които трябва да критикувам: 1. Инструкции за работа, включени в доставката: Има ръководство за работа, включено в доставения пакет, но това не е истинско ръководство за работа, а по-скоро информационен лист за безопасност. Посочва, че трябва да сканирате QR кода, за да прочетете подробните инструкции за употреба и безопасност, но ако някой няма интернет, той остава без инструкции, така да се каже. Но определено трябва да ги прочетете, преди да използвате машината! Включен е и лист, който ви съветва да отстраните транспортната лента от бъркалката преди употреба - но е много по-важно да се отбележи, че машината трябва да работи 30 минути без пълнене за първи път, така че първоначалните изпарения от тефлоновото покритие може да избяга, когато се използва за първи път! Проветрете добре! Само тогава машината може да се използва за приготвяне на пуканки! 2. Приготвяне на пуканки: Приготвянето според инструкциите е почти перфектно, но трябва да се отбележи следното: Инструкциите казват: „Бутонът HEAT трябва да бъде поставен на позиция ON, след което можете да налеете масло и да изчакате около 5 -6 минути, докато се загрее." Препоръчвам да изчакате, докато маслото започне да изпарява и почти да пуши, какъвто беше случаят при мен само след 4 минути. "След това превключете бутона TURN на позиция ON и добавете царевичните зърна (ако е необходимо и малко захар) и затворете капака." Да, можете, изчаках 2-3 секунди след добавяне на зърната, преди да добавя захарта, разделена на 2 части за лявата и дясната страна на тенджерата! Това означава, че цялата купчина не лежи на едно място и бъркалката може да разпредели по-добре захарта. „Тенджерата трябва да се изпразни и отоплението да се изключи, когато честотата (приблизително 2-3 секунди) на пукане на зърната намалее.“ Това означава, че ако чакате толкова дълго, че зърната все още се пукат на всеки 2-3 секунди, тогава е твърде късно. Така ми се случи. Резултатът беше, че захарта изгоря в тенджерата от първия път. Така че, когато гръмотевичната буря утихне (забележим край на многото избухване, недостатъчно), незабавно изключете отоплението (оставете оборота да продължи), изчакайте малко и след това изпразнете тенджерата. Това направи перфектни пуканки за мен и нищо не загоря. Относно изгорялата тенджера, трябва да кажа, че обслужването на клиенти беше много учтиво и разбиращо, така че веднага след оплакването ми получих нова вътрешна тенджера (замяна само с познания по електричество!) Ако вземете това предвид, машината работи перфектно и можете да очаквате много вкусни пуканки. Още нещо: всъщност препоръчвам да използвате масло от пуканки - моето беше масло от рапица и гроздови семки с естествени аромати на масло...просто вкусно! Успех, ако изберете тази машина!

Покажи оригиналния преглед

преди 2 месеца Публикувано в Expondo Germany

1A машина за пуканки

Трябва да кажа за машината за пуканки: приятно съм изненадан или всъщност трябва да кажа, че прави пуканките толкова добри, колкото очаквах! Тук обаче има няколко неща, които трябва да се вземат предвид, а също и някои обстоятелства, които трябва да критикувам: 1. Инструкции за работа, включени в доставката: Има ръководство за работа, включено в доставения пакет, но това не е истинско ръководство за работа, а по-скоро информационен лист за безопасност. Посочва, че трябва да сканирате QR кода, за да прочетете подробните инструкции за употреба и безопасност, но ако някой няма интернет, той остава без инструкции, така да се каже. Но определено трябва да ги прочетете, преди да използвате машината! Включен е и лист, който ви съветва да отстраните транспортната лента от бъркалката преди употреба - но е много по-важно да се отбележи, че машината трябва да работи 30 минути без пълнене за първи път, така че първоначалните изпарения от тефлоновото покритие може да избяга, когато се използва за първи път! Проветрете добре! Само тогава машината може да се използва за приготвяне на пуканки! 2. Приготвяне на пуканки: Приготвянето според инструкциите е почти перфектно, но трябва да се отбележи следното: Инструкциите казват: „Бутонът HEAT трябва да бъде поставен на позиция ON, след което можете да налеете масло и да изчакате около 5 -6 минути, докато се загрее." Препоръчвам да изчакате, докато маслото започне да изпарява и почти да пуши, какъвто беше случаят при мен само след 4 минути. "След това превключете бутона TURN на позиция ON и добавете царевичните зърна (ако е необходимо и малко захар) и затворете капака." Да, можете, изчаках 2-3 секунди след добавянето на зърната, преди да добавя захарта, разделена на 2 части за лявата и дясната страна на тенджерата! Това означава, че цялата купчина не лежи на едно място и бъркалката може да разпредели по-добре захарта. „Тенджерата трябва да се изпразни и отоплението да се изключи, когато честотата (приблизително 2-3 секунди) на пукане на зърната намалее.“ Това означава, че ако чакате толкова дълго, че зърната все още се пукат на всеки 2-3 секунди, тогава е твърде късно. Така ми се случи. Резултатът беше, че захарта изгоря в тенджерата от първия път. Така че, когато гръмотевичната буря утихне (забележим край на многото избухване, недостатъчно), незабавно изключете отоплението (оставете оборота да продължи), изчакайте малко и след това изпразнете тенджерата. Това направи перфектни пуканки за мен и нищо не загоря. Относно изгорялата тенджера, трябва да кажа, че обслужването на клиенти беше много учтиво и разбиращо, така че веднага след оплакването ми получих нова вътрешна тенджера (замяна само с познания по електричество!) Ако вземете това предвид, машината работи перфектно и можете да очаквате много вкусни пуканки. Още нещо: всъщност препоръчвам да използвате масло от пуканки - моето беше масло от рапица и гроздови семки с естествени аромати на масло...просто вкусно! Успех, ако изберете тази машина!

Покажи оригиналния преглед

преди 5 години Публикувано в Amazon Germany

Пуканки като на кино

Уау, съотношението цена-качество е точно тук. Здрава машина, която наистина приготвя пуканки за нула време. Функция за поддържане на топлината. Лесна, разбираема операция. Нищо не залепва, защото тенджерата е покрита. Лесен за почистване. Вкусът на пуканките е като на кино. Машината обаче е тежка, така че трябва да има постоянно място.

Покажи оригиналния преглед

преди 10 месеца Публикувано в Expondo United Kingdom

Тази машина Pop Corn беше заглавието на нашия панаир за летни училища!!

С училищния PTA решаваме да инвестираме в машина с добър размер Pop Corn, за да съберем пари за нашето училище на нашия летен панаир и на други събития през годината, и беше толкова СТРАХОТНА ИДЕЯ!! Щандът за пуканска царевица беше най-популярен, не спряхме машината почти 3 часа, тъй като имаме постоянни клиенти, които искат нашата пуканска царевица, капацитетът на машината беше добър за нашата употреба, тъй като никога не се образуваха опашки, беше лесно за използване и с 2 майки успяхме да сервираме над 400 кофи пуканки.

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години Публикувано в Expondo Germany

Връх

Страхотна препоръка! Страхотен дизайн. Лесни за почистване и по-добри пуканки от тези на кино.

Покажи оригиналния преглед

преди 4 години Публикувано в Amazon United Kingdom

Страхотен продукт, лесен за използване

Перфектен за предвидената работа, прави маса от вкусни пуканки

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Expondo Germany

Добра машина за пуканки

След 14 дни неправилна работа, сега нашият преглед. Машината прави много ценно впечатление. Всички странични повърхности са изработени от стъкло. Прецизно завинтени с метални ъглови елементи. Капакът също е метален. Като цяло няма нищо негативно в първото впечатление. Тенджерата е с покритие отвътре и, както всичко останало в интериора, се поддържа много лесно чиста. Без дълго чакане за вкусни пуканки от киното. Предоставените инструкции за работа са разбираеми и всичко описано може лесно да се приложи. Моето заключение: силно препоръчително!

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Expondo Germany

Супер машина за пуканки

С тази машина можете да направите пуканки като на кино за 3 минути. 150гр са достатъчни за 2 човека, просто използвахме повече захар, не беше достатъчно сладко. Първата машина беше счупена. Размяната беше бърза. Приятно обслужване на клиенти.

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Expondo Germany

Пуканки със захар не стават.

Според поддръжката устройството не е подходящо за приготвяне на пуканки със захар като на кино. Захарта се издига в дим и изгаря. Кому е нужно нещо такова?

Отговор от

Благодаря ви за вашето съобщение. Вашата обратна връзка ни помага много. В момента работим върху решение, за да ви предложим по-добро пазаруване в бъдеще. Можем да го направим. Благодарим ви за доверието.
Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Expondo United Kingdom

Супер машина за пуканки

Обичам тази машина за пуканки. Първо беше доставен навреме и прави добри пуканки, без тенджерата да гори. Лесна за почистване машина и машина със супер качество. Все пак ще препоръчам това по всяко време

Отговор от

Благодаря ви за позитивните и насърчителни думи. Очакваме с нетърпение да ви помогнем в бъдеще да го направите. Приятен ден!
Покажи оригиналния преглед

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти