Trustpilot
(68) Отзиви

Машина за пуканки - червена

549,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10010087

|

Модел: RCPR-16E

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Време за доставка приблизително 4-7 работни дни
Основни характеристики
  • Висока мощност - благодарение на 1 600 W за до 5 кг пуканки на час
  • Вкл. аксесоари - Доставката включва мерителна лъжица и лопатка
  • Оперативна безопасност - тефлоново покритие, смесителна система и защита от прегряване
  • Удобен - комфортна работа с вътрешно осветление
  • Лесен за почистване - Конструкция от неръждаема стомана и добре обмислен дизайн
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


4.6

Въз основа на 68 рецензии

Сортирай по :

преди 6 месеца Публикувано в Expondo Germany

Малка машина за пуканки

с много производителност. Покритието в саксията може да е по-добро, но продуктът е страхотен за цената.

Покажи оригиналния преглед

преди 4 месеца Публикувано в Expondo France

перфектен

бърза и съобразена доставка

Покажи оригиналния преглед

преди 5 месеца Публикувано в Expondo Germany

Малка машина за пуканки

което не е толкова малко. Бях малко изненадан, когато огромният пакет пристигна. Много добра машина за цената си. Да видим какво ще ни донесе времето.

Покажи оригиналния преглед

преди 4 години Публикувано в Amazon Italy

страхотен продукт

според описанието

Покажи оригиналния преглед

предходен месец Публикувано в Expondo Czech Republic

Супер пуканки

Перфектен за цената Бърза доставка 👍

Покажи оригиналния преглед

преди 4 месеца Публикувано в Expondo Germany

Страхотна машина

Наистина страхотно устройство

Покажи оригиналния преглед

преди 8 години Публикувано в Amazon Germany

Много добре...

Наистина страхотна машина...Бърза доставка, лесна за "настройка" страхотен резултат...За съжаление машината беше малко голяма за нас и "те" я изпратиха обратно без никакви проблеми! Страхотна препоръка!!!

Покажи оригиналния преглед

преди 8 години Публикувано в Amazon Germany

Пътна такса

Използвахме машината непрекъснато два дни по 8 часа и трябва да кажа, че пуканките бяха много вкусни. Машината прави страхотни пуканки и е просто ненадмината за тази цена.Бих я купил отново на мига.Освен почистването трябва да завиете и разглобите малко,но след 16 часа без почивка е повече от приемливо.

Покажи оригиналния преглед

преди 11 години Публикувано в Amazon Germany

Топ машина за пуканки

Ако искате истински пуканки, които всъщност са покрити със захар, т.е. карамелизирани - а не просто поръсени със захар, определено трябва да използвате тази машина. Тук се прави истинско поп порно, а не само бухнал сладолед със захар. Поради размерите си, устройството е подходящо само за домашна употреба в ограничена степен - но ако искате да организирате филмова вечер с приятели у дома или имате шепа джуджета, които тичат редовно у дома, или планирате за да ходите по-често на детски рожден ден, тази машина е идеалният избор за вас. По отношение на теглото със сигурност не е лесно да се пъхне под мишницата ви, но все пак е лесно за транспортиране за двама души. - Така че е добра идея да поставите тази машина на здрава маса с колела, след което можете лесно да я оставите да работи до телевизора и да я върнете обратно в стаята за съхранение в края на филмовата вечер. Машината е толкова голяма, че не можете да изгорите ръцете си по корпуса, както е при някои други малки машини, когато се опитате да извадите пуканките. От гледна точка на изработка, машината все още си заслужава парите - особено ако сравните цените предварително. Въпреки това, ако искате стъклени стъкла или цените еднакви размери на междините, ще трябва да бръкнете много по-дълбоко в джобовете си и няма да сте доволни от това устройство.Машината е много лесна за почистване, тъй като почти всичко може да се разглоби без инструменти. Но с незалепващото покритие в тенджерата трябва да се борави като със сурови яйца, това е истинска - но и единствена - слаба страна на машината.Пуканките се произвеждат много бързо от машината, обемът на зареждане е достатъчен дори за по-големи събития и се захранва от лампа, поддържана топла и хрупкава отгоре и от нагревателна намотка отдолу. Освен това, съответното работно състояние на машината може да се контролира с помощта на три превключвателя, светлина с нагревателна намотка, тенджера за пуканки и бъркалка в тенджерата за пуканки, така че да можете да поддържате пуканките топли в машината за дълго време, без да се притеснявате, че остатъците в тенджерата ще изгорят. Така че, ако искате истински пуканки и понякога имате нужда от по-големи количества, тази машина наистина ще ви хареса.

Покажи оригиналния преглед

преди 7 години Публикувано в Amazon Germany

Geilomat!

Каква част! Сериозно, в началото бях малко скептичен, особено след като веднага намерих парчета стъкло във вътрешността, когато го разопаковах. Но те очевидно са остатъци от инцидент по време на опаковането. Във всеки случай всичко беше и е непокътнато и работи отлично.Не намерих остри ръбове. Единственото нещо, което може би трябва да направите, е да погледнете по-отблизо държача на саксията и може би да го "огънете" малко; Тъй като тенджерата веднъж изскочи от държача си по време на процеса и цялата мазнина се разпредели добре по филийките. Причината беше, че капакът по някакъв начин се заклещи при пукането на пуканките, изкарвайки тенджерата от държача. Но това беше нещо уникално. Машината за пуканки си свърши работата перфектно и всички харесаха вкуса..."...по-добре от на кино..." е само изявление!

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти