Trustpilot
(18) Отзиви
Royal Catering

Машина за млечни шейкове - 1 л - 15 000 об/мин - неръждаема стомана

189,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10012000

|

Модел: RCPMS-80S

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. вторник, 6 август
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
189,00 лв.
3+
5%
179,55 лв.
5+
10%
170,10 лв.
10+
15%
160,65 лв.
Основни характеристики
  • Мощен – до 15 000 об./мин при мощност 80 W за прецизно и бързо смесване
  • Прецизен – 2 скорости позволяват по-добър контрол върху процеса
  • Ефективен – 1 л контейнер за приготвяне на големи количества напитки
  • Професионален – корпус, миксер и чаша, изработени от висококачествена, безопасна за храна неръждаема стомана, са идеални за хранителни услуги
  • Разнообразен – за кремообразни шейкове, плодови или кремообразни коктейли и хранителни протеинови шейкове
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Цвят
Сребро
напрежение [V]
230
Мощност [W]
80
Скорост на куката за тесто [обр./мин]
15,000
Вместимост на контейнера [l]
1
Брой степени на скоростта на въртене на бъркалката
2
Вентилатор
4 m³/h
Размери (ДxШxВ)
17 x 17 x 52 см
Тегло
3.56 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
21 x 20 x 56 см
Тегло на пратката
4.04 кг

Пакет за доставка

  • Машина за млечен шейк RCPMS-80S
  • Ръководство за експлоатация

Описание на продукта

Стилна машина за млечен шейк – спестяваща място и високоефективна

Млечният шейкър RCPMS-80S от колекцията кетъринг оборудване на Royal Catering е специално проектиран за професионална употреба в ресторанти, кафенета, барове, клубове, салони за сладолед и фитнес зали. Със своята мощност от 80 W при скорост на въртене до 15 000 оборота в минута, той без усилие смесва кремообразни шейкове, плодови или кремообразни коктейли и дори питателни протеинови шейкове. Със своята гъвкавост, висококачествена изработка и практичен дизайн, шейкърът за мляко е абсолютно задължителен за вашия бизнес с хранителни услуги.

Постигнете перфектната текстура с до 15 000 об./мин

Високопроизводителната машина за млечен шейк се предлага с 80 W мотор и може да постигне до 15 000 оборота в минута с 2 избираеми настройки на скоростта. Това ви дава по-добър контрол върху процеса и винаги позволява бързо, както и ефективно смесване. С капацитет от 1 L, чашата за смесване на напитки ви позволява да направите няколко порции по време на една операция. Устройството е идеално подходящо и за домашна употреба – просто изберете любимите си съставки!
Млечният шейкър има система за заключване на чашата, която позволява на потребителя удобно и интуитивно да прикрепя и премахва чашата от стойката. Това окачване също така осигурява плътно прилягане по време на процеса на смесване и предпазва машината от случайно включване.
Класическият и практичен дизайн на шейкъра за мляко със сигурност ще се хареса на тълпата. Благодарение на вертикалната си ориентация, той може да бъде интегриран в почти всяко работно място, за да спести място. Четирите гумени крачета гарантират стабилност и предпазват от случайно подхлъзване, което също така ефективно предотвратява надраскване на работната повърхност.
Корпусът, чашата и миксерът са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която е много хигиенична. Той е устойчив на замърсяване като ръжда, водни петна, корозия или остатъци от напитки, което означава, че шейковете и напитките остават неутрални на вкус и мирис. Освен това висококачествената конструкция прави машините лесни за поддръжка и почистване.

Оценки и отзиви


4.9

Въз основа на 18 рецензии

Сортирай по :

предходен месец Публикувано в Expondo Netherlands

Раздрусай го!

Шейк миксерът е първокласно допълнение към всяка кухня. Неговият елегантен, модерен дизайн и компактна конструкция го правят лесен за съхранение. Мощният мотор смесва съставките гладко и тихо, осигурявайки постоянни резултати. Удобните за потребителя контроли и ясното ръководство с инструкции правят работата лесна. Почистването е лесно с части, които могат да се мият в съдомиялна машина, и свалящ се нож. Заради своята производителност, дизайн и лекота на използване, Shake Mixer предлага отлична стойност за парите. този миксер като цяло е фантастичен избор за приготвяне на висококачествени шейкове у дома. **Плюсове:** - Елегантен дизайн - Мощен и тих двигател - Лесен за използване и почистване - Добра стойност за парите

Покажи оригиналния преглед

преди 2 месеца Публикувано в Expondo Sweden

Фантастично!

Мислех, че ще получа „домашен продукт“, където резултатите бяха добри, но този артикул надмина всичките ми очаквания, цената е непобедима в сравнение с много много по-скъпи конкуренти, тази машина върши работата над очакванията и просто я включете и се наслаждавайте резултатите . Пълен голмайстор! Обичам го. Силно препоръчително.

Покажи оригиналния преглед

преди 2 месеца Публикувано в Expondo Poland

ПРЕПОРЪЧВАМ!!!

Страхотно оборудване на ниска цена! много естетично изработена от неръждаема стомана, а фирменото лого в основата на уреда подчертава добре здравата основа :) чашата е лека, лесно се сваля и слага, използваме я за смесване на ледени шейкове. Двете скорости на уреда означават, че можем бързо да правим шейкове!

Покажи оригиналния преглед

преди 2 месеца Публикувано в Expondo Italy

Страхотен продукт

Не е представен коментар.

Покажи оригиналния преглед

преди 3 месеца Публикувано в Expondo Poland

Бърза доставка, пълен продукт, точно както е описано. щастлив съм

Покажи оригиналния преглед

преди 3 месеца Публикувано в Expondo United Kingdom

Shake, Rattle, and Roll: The Milkshake Machine Marvel!

О, откъде да започна с последното си завоевание в кухнята? Машината за млечен шейк. Това не е просто машина за млечен шейк; това е магьосник в броня от неръждаема стомана, маестро на миксологията, централа на... е, сила! Със своя здрав мотор от 80 W, който се върти до вихрените 15 000 оборота в минута, този кулинарен шампион превръща обикновената задача за смесване във форма на изкуство. Да поговорим за прецизност. С две скорости на върха на пръстите си, аз съм диригентът на тази симфония, оркестрирам перфектната комбинация всеки път. Независимо дали е раздвижване или бързо въртене, аз контролирам. А ефективността? Пфф, смее се в лицето на неефективността. 1-литров контейнер означава, че разбивам големи количества, без да се изпотя. Сега, към конструкцията - това е като Rolls-Royce на машините за млечен шейк. Корпус, миксер, чаша - всичко това е покрито с най-добрата, безопасна за храна неръждаема стомана. Не е само за шоу; това е доказателство за издръжливост и качество, готово да се изправи пред суровото обслужване на храната или изискванията на майстора на домашната кухня (като moi). Но ето къде наистина блести - гъвкавостта. Кремообразни шейкове, плодови коктейли, отвари, пълни с протеини; справя се с всички тях. И все пак, моят личен pièce de résistance? Разпенващото се мляко за моите Freddo Cappuccino и протеинови шейкове. Тази машина взема обезмаслено мляко и го разбива в кремообразна, мечтателна, кадифена наслада. Това е като магия - превръщайки обикновеното в необикновено, карайки млякото да има вкус на сметана, излята направо от небето. Добър за бедрата и добър за дневния прием на калории. Подобрява сутрешните ми кафета и също така си струва всяко пени, за да не се добавят микропластмаси към храната ми. И така, ето ви машината за млечен шейк – невъзпятият герой на кухнята! 🎉🥛✨

Покажи оригиналния преглед

преди 3 месеца Публикувано в Expondo Poland

Професионален миксер за коктейли

Използвам устройството основно за разпенване на протеини за спортисти. Чудесно е. Никога досега не бях ял толкова кремообразен протеин. Уредът за приготвяне на коктейли е много по-тих от предишния. 15 000 оборота вършат работа. Препоръчвам го с чиста съвест.

Покажи оригиналния преглед

преди 3 месеца Публикувано в Expondo Germany

просто страхотно

Много бърза доставка, протеиновият шейк е наистина кремообразен, мога само да го препоръчам.

Покажи оригиналния преглед

преди 5 месеца Публикувано в Expondo Germany

Страхотен

Преди да си купите евтино и да пилеете пари като мен, изберете устройство като това. Връх ! Добре направен, здрав, лесен за използване, струва си всяка стотинка.

Покажи оригиналния преглед

преди 6 месеца Публикувано в Expondo Germany

Връх!

Страхотен шейкър! Качествени и подходящи за заведения и лично ползване! Препоръчваме!

Покажи оригиналния преглед

Често задавани въпроси

Машината за млечен шейк включва ли се автоматично, когато се постави чашата?

Да, включва се автоматично.

Какъв е максималният капацитет на миксера за млечен шейк?

Съдовете побират максимум 1л.

Какъв материал се използва, за да направи машината за млечен шейк издръжлива?

Корпусът, чашата и миксерът са изработени от еластична неръждаема стомана.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти