Trustpilot
(1) преглед

Платформен кантар - калибриран - 150 кг / 50 гр

579,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10200001

|

Модел: BEKO+LCD035X040150-B1

Малък запас

Побързайте! Остават само няколко артикула!

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. понеделник, 29 юли
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
579,00 лв.
3+
5%
550,05 лв.
5+
10%
521,10 лв.
10+
15%
492,15 лв.
Основни характеристики
  • Калибриран, регулируем и подходящ за бизнес
  • Сертифицирана точност от 20 g (60 kg) или 50 g (150 kg)
  • Модерен LCD дисплей с фоново осветление и сгъваем статив
  • Дълъг живот на батерията до 100 часа
  • Просторна платформа за кантар от неръждаема стомана
  • RS 232 интерфейс за споделяне на данни със стандартни комуникационни протоколи
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Материал
ABS пластмаса
Неръждаема стомана
Стомана
Цвят
Сребро
Дисплей
LCD
напрежение [V]
110-230
Електроснабдяване
AC адаптер + батерия
Диапазон на тегло [kg]
0,4 - 150
Теглителна повърхност [mm]
400 x 350 x 50
Височина на цифрите [mm]
28
Клас на точност
III
Мерни единици
килограма
Точност/прецизност [kg]
0,02 Lub 0,05 W Zależności Od Wybranego Trybu
Максимално безопасно натоварване
Nie Przekraczać Zakresu Ważenia
Работна температура [°C]
Od -10 до 40
Материал на повърхността за претегляне
Стал Нирдзевна
Данни за електроснабдяването
Батерия 6V 4.5Ah
Тара
Да
Нула
Да
Живот на батерията
100 h
Размери (ДxШxВ)
35.5 x 46 x 52 см
Тегло
13.5 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
41 x 30 x 51 см
Тегло на пратката
14.15 кг

Пакет за доставка

  • Платформена везна BEKO+LCD035x040150-B1
  • Захранващ щепсел
  • Ръководство с инструкции

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Платформен кантар - Калибриране - 150 кг / 50 гр

Надеждните измервания са в основата на вашия бизнес, независимо дали изпращате стоки или търгувате с насипни стоки. Всеки грам е от значение. Тази скала измерва точно и предоставя надеждна информация за вашите продукти. Вижте калибриран платформен кантар до 150 кг от ТЕМ! Той е не само лесен за използване и преносим - този кантар също така отговаря на високите изисквания за прецизност на търговията.
Платформената везна отговаря на изискванията за търговия. Това се потвърждава от знака за качество M на зелен фон. Той ще бъде калибриран и доставен по начин, който може да се провери, но отново трябва да бъде сертифициран от упълномощено лице, в зависимост от националните разпоредби. Това е основата за законово определяне на теглото на предлаганите за продажба стоки.
Точността на везната зависи от максималното тегло, което искате да измерите. Платформената везна на ТЕМ има два обхвата на измерване, което повишава точността при претегляне на по-леки предмети. Могат да бъдат измерени до 60 kg с максимално отклонение от 20 g, за обекти до 150 kg отклонението може да бъде до 50 g. Калибрирането, което трябва да се поднови след две години, гарантира, че отклонението не е превишено.
Стойностите се показват на модерен LCD дисплей, който е прикрепен към везната със сгъваем статив. Цифрите на дисплея са големи и ясно четливи. За постоянно перфектна видимост има регулируема подсветка. Може да се включва или изключва или да се използва, когато върху везната се постави обект или се натисне бутон.
За оптимално гледане, дисплеят може да се накланя и настройва според вашите индивидуални нужди. Ориентацията на дисплея също може да се променя. Или е подравнено, или противоположно на повърхността за претегляне. Благодарение на различните настройки винаги можете да адаптирате устройството към вашите условия на работа.
Ясно проектираният контролен панел е лесен за използване. Има пет бутона за управление на необходимите основни функции: работа, подсветка, тариране, обхват на измерване и нулиране. В допълнение, светлина на дисплея показва, когато скалата е балансирана. Отделните функции са подчертани акустично. Контролният панел е защитен с прозрачен капак.
Дисплеят на везната се захранва от батерия, за да можете да я използвате и в движение. Има живот на батерията до 100 часа и невероятна издръжливост. За да заредите батерията според нуждите, дисплеят показва текущия заряд на батерията. За съхранение или транспортиране можете да сгънете боядисания железен статив с няколко лесни стъпки.
Теглителната повърхност е изработена от здрава, висококачествена неръждаема стомана. Тъй като е отворен от три страни, могат да бъдат претеглени дори по-големи предмети, надвишаващи площта от 35 x 40 cm. Елегантен ръб, където дисплеят е монтиран на триножника, предпазва везната от повреда по време на претегляне. Неплъзгащите се и регулируеми на височина крачета осигуряват безопасно хоризонтално позициониране.
Платформената везна има RS 232 интерфейс, който ви позволява да я свържете към компютър или касов апарат. Налични са различни комуникационни протоколи за пренос на данни, като DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS (NCI) или ACLASS.

Оценки и отзиви


5.0

въз основа на 1 преглед

Сортирай по :

преди 10 месеца Публикувано в Expondo Germany

Разширете мащаба

Този кантар отговаря на всичките ми очаквания. Лека, здрава и голяма платформа. Функционален дисплей. ОТЛИЧЕН!!

Покажи оригиналния преглед

Често задавани въпроси

Какво да направя, ако кантарът ми се счупи?

Ние предлагаме професионално обслужване на клиенти и ще ремонтираме устройството от оторизиран сервизен партньор. Затова трябва да се свържете с нас.

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти