Trustpilot
(7) Отзиви

Станция за запояване с вентилация за дим - 2 дисплея - 720 вата - основна

259,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10021026

|

Модел: S-LS-16 BASIC

Цената включва 20% ДДС.

Доставка прибл. вторник, 7 май
5% отстъпка при поне 3 еднакви артикула 10% отстъпка при поне 5 артикула!
Определете цената
За един артикул
Отстъпка
259,00 лв.
259,00 лв.
0%
777,00 лв.
246,05 лв.
5%
1295,00 лв.
233,10 лв.
10%
Основни характеристики
  • идеално подходящ за ремонт, контрол или поддръжка на електрически части
  • компактен, здрав, предпазно изолиран корпус
  • мощен 75 ватов поялник
  • прецизно регулиране на температурата
  • 2 LED-дисплея
  • преносима употреба благодарение на дръжката за транспортиране / защитена от електростатичен разряд (ESD)
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Оценки и отзиви


4.4

Въз основа на 7 рецензии

Сортирай по :

преди 6 години Публикувано в Amazon Italy

Професионален и дълготраен продукт

Аз съм техник в помощен център за компютри и смартфони. Имаме от 10 до 20 електронни устройства на ден, които изискват поддръжка чрез тази станция, която досега успя да бъде валиден съюзник.Материалите са с високо качество и като прочетете цялото ръководство, научавате много полезни понятия, които иначе бихте игнорирайте. До сега От закупуването си, тази машина не е показвала признаци на повреда или износване, поддържайки температурата на върха постоянна. Отличен продукт, закупен на цена, която считам за изгодна.

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години Публикувано в Amazon Italy

Страхотен продукт

Отличен продукт, много функционален, удобен и заема малко място, просто е малко шумен. Купи го

Покажи оригиналния преглед

преди 7 години Публикувано в Amazon Italy

Оптимално.

Ще започна с това, че няма оценка между поръчката и доставката... докато завършите всичко и щракнете върху изпращане, продуктът вече е у дома... ако нещата работят 1/4 от това, което работят в Amazon... светът определено ще бъде по-добър, защото има връзка, която понякога е фиктивна, понякога реална, но все още съществува и това е важното нещо, между тези, които купуват, тези, които продават и тези, които доставят изключително... всички обединени за това час.. .ден...или седмица докато се оправи всичко...Що се отнася до станцията е сериозна, на добра изработка да е немска, дори да има елементи китайско производство, но сигурно са произведени с различен калибър (виж Apple) и е преди всичко функционален. Бях чел за шума или вибрациите... просто си поиграйте с ламаринените прегради на корпуса за момент... може би завъртете четвърт оборот на някои винтове, ако искате да сте придирчиви. Сега остава само да изчакаме продължителността и да се надяваме, че и тя е отлична..

Покажи оригиналния преглед

преди 6 години Публикувано в Amazon Germany

доста добре с ограничения...

Купих станцията за запояване някъде другаде, не от Amazon. Но тъй като сам потърсих ревюта и намерих само "ревюто" от 28 декември 2016 г., което не казва нищо, аз също го оценявам тук. Основната версия е наистина имах предвид това. Не са включени други накрайници за запояване (оригинален комплект 30 €, но други евтини стъпала също пасват.) и т.н., но дюзи за модула за горещ въздух. Малка, за съжаление евтина, синя гъба, която е доста тънка и държач за поялник (с възможност за съхранение на 10 върхове за запояване и дозатор за запояване. Предпочитам да купя комплекта За 30€ повече (цена днес) има върхове за запояване и според снимката лупа... важното за мен е, че поялникът и кабелът са доста леки и кабелът е много гъвкав.Сега премахнах засмукването, от една страна понякога се забивате на компоненти и бръмченето на мотора (който също осигурява горещия въздух) е доста силно дори на най-ниското ниво и станцията за запояване вибрира много силно.Това не е здравословно за компонентите и шумът е досаден и монотомен.Отделянето вече трябва да се обмисли от производителя в ценовия диапазон.С 75 вата поялникът достига до температура (310°C за мен) изчислена за около 30 секунди според дисплея, разбира се, накрайникът се нуждае от малко повече време, подобно на ютия с горещ въздух. Като цяло съм доволен от покупката и вече имам добро време със станцията за запояване работи по-добре от китайските комплекти, но разбира се не може да се справи със станциите от 300 €+ Инструкциите са наистина страхотни... но всеки любител има нужда от тях ;)

Покажи оригиналния преглед

предходен месец Публикувано в Expondo Slovakia

Станция за запояване с димоотвод

Доволен съм от способността за запояване на тази станция, температурата може да се регулира стъпка по стъпка в диапазона, посочен от производителя, същото важи и за издухването на топъл въздух. Относно функцията за засмукване съм леко разочарован, тя работи, но се вижда само когато е настроена на най-високите нива и ако не се лъжа сигурно за това се използва малък компресор, но в моя случай или лошо фиксирана или може би лошо смазана, просто е шумна и вибрира с цялата станция. Цялостната обработка и качество приблизително отговарят на цената. Доволен съм, жалко само за компресора. Може би ще го оправя, като заменя някакъв вентилатор или нещо подобно.

Покажи оригиналния преглед

преди 7 години Публикувано в Amazon Germany

анотация

Устройството прави добро впечатление отвън, но не може да бъде оценено на 100%, защото техническите чертежи са 0. Трябва да познаете аксесоарите. Инструкциите за безопасност са описани много изчерпателно за малки деца, както и инструкциите за изхвърляне... ....mfg . А.Чучхе

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години Публикувано в Amazon Germany

Доста добра топловъздушна станция, но с посредствен поялник

Харесвам работата и концепцията на станцията за запояване досега. В много ситуации е много по-лесно да се работи с горещ въздух, отколкото с бутало, топлинната мощност на горещия въздух е достатъчна и контролът на температурата е ок. 5 звезди за горещия въздух Изглежда, че същата помпа се използва за засмукване на запояване на поялника. Това е доста практично, защото димът се изсмуква точно близо до точката на запояване и не влиза директно в лицето ви. Само че вграденият „филтър“ изглежда зле и ще има почти нулев защитен ефект. Димът влиза в стаята почти 1:1, само не директно в лицето. Но това е нещо, все пак трябва да проветрявате редовно в това хоби. Трябва да свикнеш с по-дебелия маркуч на поялника, изпълнимо е. Не съм доволен от топлинната мощност на поялника. Моят 16W поялник Ersa от 90-те години прави повече от този предполагаем 75W поялник. Не е възможно да запоявам HF медни ленти, така че все още използвам моето 36W бутало Weller. Да, правилно прочетохте, има само половината от мощността. Сигурно наистина нещо не е наред с поялника. Също така се съмнявам, че показаната температура на поялника има нещо общо с температурата на поялника. От известно време пише 350°C и нормалната спойка не се топи. Не може да е. Има работи, при които трябва да поддържате по-ниска максимална температура и по-малко максимално време за запояване. Това е възможно само с добър контрол и много производителност. Затова и по-рядко го виждам това устройство, дори и да се рекламира като такова.Разглобяването на поялника показва, че поялникът не пасва положително на нагревателната щанга. Моят има 1мм слот между тях. Имам предвид, че очакваме по-малки пропуски в колите. Но въздухът изолира топлината, не е ли така? Вградих парче мед в много сложна С-образна форма, така че всичко да може да се разтяга. Сега е малко по-добре.Всяка използвана 20 годишна аналогова поялна станция Ersa запоява по-добре. Е, но само ако можете да намерите накрайници за запояване, поддържащи SMD.За фина работа като SMD или класически компоненти, поялникът е достатъчен. Обаче всеки, който е в HF обхвата или има по-дебели кабели за запояване, бързо ще стане нещастен.Топловъздушната част на станцията е доста прилична и всичко заедно си заслужава цената въпреки удръжките.Бих искал да видя контрол на температурата за горещ въздух до най-ниското ниво до 50 °C, тогава можете също да работите с пластмаса с него. Минималната температура от 100°C очевидно е твърде висока за това. Главата за запояване принадлежи към редизайна. Това означава, че не отговаря на класа на топ устройствата.Добро устройство от начално ниво, което можете да закупите, дори ако знаете за недостатъците.

Покажи оригиналния преглед

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти