Trustpilot
На разпродажба
(5) Отзиви

Комплект станция за запояване с плоча за предварително нагряване и 2 скоби + аксесоари

399,00 лв. 449,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10021003

|

Модел: S-LS-10

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. вторник, 7 май
5% отстъпка при поне 3 еднакви артикула 10% отстъпка при поне 5 артикула!
Определете цената
За един артикул
Отстъпка
399,00 лв.
399,00 лв.
0%
1197,00 лв.
379,05 лв.
5%
1995,00 лв.
359,10 лв.
10%
Основни характеристики
  • идеален за ремонт на електрическо оборудване, запояване на печатни платки, калайдисване, механична обработка на метал и много други
  • компактен, стабилен, защитно изолиран корпус
  • мощен 75 ватов поялник
  • бързо загряване и прецизен контрол на температурата
  • голям LED дисплей
  • бърза и лесна смяна на върха и дюзата / защитена срещу електростатичен разряд (ESD)
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Оценки и отзиви


4.6

Въз основа на 5 рецензии

Сортирай по :

преди 3 дни Публикувано в Expondo Hungary

Работи добре

Бързо време за нагряване, добра стойност за парите

Покажи оригиналния преглед

преди 10 месеца Публикувано в Expondo Poland

Отличен продукт

Много добър избор за любители на електрониката Достъпна цена за 3 устройства в един компактен корпус. Всяка функция има регулируема работна температура. Поялникът се нагрява бързо и поддържа температурата си стабилно. В допълнение, броят и разнообразието на щифтовете на поялника са подходящи за различни видове запояване и разпояване на електронни компоненти. Колба за горещ въздух с много широк температурен диапазон, различни струйни дюзи и регулируема сила на издухване позволява лесно запояване на платки със SMD елементи. Нагревателната маса улеснява много работи по разпояване. Може да се използва за сушене, тестване, лепене и др. LED лампа с увеличителна леща е полезна при всяка работа. Накратко успешна покупка.

Покажи оригиналния преглед

преди 4 години Публикувано в Amazon Germany

добри стоки

Всичко е наред. Благодаря

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Expondo Germany

Като цяло съм доволен, но с малки забележки.

Положително: станцията за запояване работи добре и безупречно. Той е много добре изграден и с добро качество. Всичко е контролируемо и лесно за използване. Бързо е готов за работа и предлага добра и бърза работа. Аксесоарите също са с добро качество и предлагат универсално използване на уреда.Лупата има здрава и тежка основа, така че лупата стои сигурно във всяка позиция. Отрицателно: Въпреки това, регулирането на въздушния поток не е прецизно, дисплеят е на максимум, въпреки че нивото на въртене все още не е напълно увеличено. Освен това държача за ютията с горещ въздух не е много добър.Ютията е здрава и работи перфектно, но начина на закопчаване не е добре направен. Следователно 4,5 от 5 звезди за мен

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Expondo Germany

Стабилна и добра поддръжка

Станцията за запояване е солидна като скала. За съжаление инфрачервеният нагревател на първия се счупи с гръм и трясък, когато се опитах да го вдигна над 200°C. Но поддръжката се справи с всичко супер бързо и много любезно и след няколко дни имах нов, който премина стрес теста без никакви проблеми. Недостатъците за мен са някак ниското увеличение на лупата и сравнително силното изкривяване, което вероятно е неизбежно поради дизайна. Също така бих искал много по-фин накрайник в иначе много обширната гама накрайници за запояване, тъй като обикновено върша много работа с 0201 SMD. За любителите станцията със сигурност е много добър и преди всичко рентабилен вариант.

Покажи оригиналния преглед

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти