Trustpilot
(6) Отзиви

Заваръчен апарат за алуминий - TIG AC/DC - 220 A - 8 метра кабел - импулсен

1249,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10021056

|

Модел: S-ALU 220 PRO

Цената включва 20% ДДС.

Доставка прибл. сряда, 8 май
5% отстъпка при поне 3 еднакви артикула 10% отстъпка при поне 5 артикула!
Определете цената
За един артикул
Отстъпка
1249,00 лв.
1249,00 лв.
0%
3747,00 лв.
1186,55 лв.
5%
6245,00 лв.
1124,10 лв.
10%
Основни характеристики
  • Работен цикъл от 60% при 220 A
  • Максимална свобода на движение с 8-метров кабел, комплект кабели и крачен педал
  • TIG заварчик с AC и DC, подходящ и за алуминий
  • Прецизно заваряване с точен контрол на всички заваръчни параметри
  • Регулируеми стойности за времето за последващ поток на газа, честота на импулса, импулс, работен цикъл и чиста ширина
  • Мощна MOSFET технология с 2/4-тактово превключване и HF запалване
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


5.0

Въз основа на 6 рецензии

Сортирай по :

преди 2 години Публикувано в Amazon France

ДЖАН

Много добър продукт, използван в продължение на 6 години, така че 4 като професионалист (Boilermaker).

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години Публикувано в Amazon France

Много лесен за използване

Ако искате да научите как да заварявате правилно с TIG, препоръчвам много подробно отделно ръководство за настройка. Подходящ е и за професионалисти с много дългия си фенер

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Amazon Italy

Страхотен

Малко въведение, аз не съм професионалист и имам малко опит в ВИГ заваряването, преди да използвам заварчик с повдигащ спусък. Машината пристигна по-рано от очакваното с отлична опаковка, в опаковката намерих кабелите за затягане и заземяване с голямо сечение и много дълги, фенерчето е с отлична изработка с кабел дълъг над шест метра, педалът е изцяло метален с дълги кабели като кабела на горелката, максималният ток може да се настрои на педала чрез страничен потенциометър, освен това педалът може да управлява спусъка чрез свързване на двуполюсен конектор вместо този на горелката, увеличаването на тока с педала изисква активиране с превключвателя долу вдясно. Машината изглежда много добре изработена, не знам дали вътрешните компоненти са на ниво, но се надявам да е така, единствените недостатъци са инструкциите, много подробни за безопасност, много лоши за останалото, те обаче са на италиански, газовият маркуч е от прозрачна пластмаса, доста дълъг, но много твърд, бих казал, че качеството на това не е в съответствие с останалите. Четох други рецензии, където се казва, че машината отчита завишени спецификации в сравнение с максималния ток, може и да е, но 220 ампера са много и за да ги използвате, все пак ще ви трябва захранване на Enel от поне 4500 W, изходните конектори са малките, вероятно с 220 А може да имат проблеми, особено ако не са добре затегнати, но казаното по-горе е валидно (може би не достига 220 А и в никакъв случай няма да ги използвам) лично аз съм много доволен, машината е над очакванията ми, като се има предвид, че платих 729 евро, включително педала, в доставените намерих и комплект дюзи за горелката, три клещи с различни диаметри за туфрамовите електроди и универсален електрод, италианските машини струват три пъти толкова, не знам дали ще намеря помощ при повреда, но преди да похарча сума, равна на цената на италианска кола, трябва да изгоря три такива. Даже не знам дали може да се захранва с генератор, не е посочено в ръководството, скоро ще разбера, що се отнася до мен, без съмнение го препоръчвам, разбира се тези, които нямат имате опит с TIG машина, трябва да си поиграете малко с нея, за да се запознаете с многобройните команди. Честито заваряване на всички.

Покажи оригиналния преглед

преди 5 месеца Публикувано в Expondo Switzerland

перфектен

Напълно отговаря на описанието!! Работи много добре!!!

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години Публикувано в Amazon Germany

Stamos!

Американците живеят в Европа и разликата в качеството на машините е огромна. Последната ми машина беше Lincoln 225 TIG, която е по-голяма и по-тежка трансформаторна машина. Изграден е като танк и тежи един тон. Сега в чужбина имах нужда от машина за смяна и винаги съм бил скептичен към инверторните машини, защото не изглеждат издръжливи. Опитах Stahlwork, машината изглеждаше ОК, но педалът беше абсолютно ужасно качество. Използвах още един шанс със Stamos, тъй като машината имаше всички критерии, които ми изглеждаха добре: аналогови контроли, много настройки и подходящ крачен педал. Всичко от кутията, в която продуктът пристигна, до компонентите е с първокласно качество, включително крачния педал! Тази машина е на много конкурентна цена и има всички функции, от които човек би се нуждаел, без всичките дигитални контроли. Ще тествам по-задълбочено машината и ще докладвам, но засега тази машина е СОЛИДНА. Оплаквания: - Както отбеляза предишен рецензент, газовата връзка е просто шип на маркуч с твърда прозрачна тръба. Бих предпочел подходящ маркуч за високотемпературен газ, но това работи.- Включената TIG горелка е обемиста. Предпочитам по-леките, по-гъвкави фенери от CK (без ръчните контроли).- Бих предпочел, ако машината използва по-често срещаната връзка на горелката със завъртане.- Когато използвате крачен педал, главният контрол на ампеража се намира на педала, за разлика от машината. Странно, но мога да живея с това.

преди 2 години Публикувано в Amazon Germany

Супе

Всичко идеално

Покажи оригиналния преглед

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти