Trustpilot
На разпродажба
(1) преглед
Royal Catering

Релса за сметки - 80 см

55,00 лв. 58,88 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10010646

|

Модел: RCBR-80

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. вторник, 6 август
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
55,00 лв.
3+
5%
52,25 лв.
5+
10%
49,50 лв.
10+
15%
46,75 лв.
Основни характеристики
  • Висококачествена, стабилна конструкция от неръждаема стомана
  • Много място на дължина от 80 см за вашите поръчки
  • Спестяващ място стенен монтаж
  • Неусложнена и безопасна система за монтаж с топчета
  • Монтажните материали са включени в доставката
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Неръждаема стомана
Цвят
Сребро
Размери (ДxШxВ)
1.9 x 80 x 8 см
Тегло
1.1 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
81 x 9 x 3 см
Тегло на пратката
1.5 кг

Пакет за доставка

  • Рейка за банкноти RCBR-80
  • 2 винта с дюбели
  • Инструкции за работа

Описание на продукта

Релса за банкноти - 80см

Приемането на поръчка на лист хартия е детска игра, но загубата на бележката след това е също толкова лесна. Вашият начин да заобиколите този проблем е да използвате система за подреждане, като тази релса за сметки. Подредете вашата кухня или ресторант с тази практична поставка за бележки. Отсега нататък няма да изпускате от поглед никакъв ред.
Изработена от висококачествена неръждаема стомана, тази релса за банкноти безпроблемно се интегрира във всяка кухня благодарение на професионалния вид на материала. Неръждаемата стомана е идеална за помещения, където се произвежда храна, тъй като има първокласни хигиенни свойства и се оказва много по-издръжлива и здрава от например алуминия - особено във влажна среда. Да не говорим, че алуминият се замърсява много по-лесно, което понякога може да попречи на способността ви да четете правилно написаното на хартията. В допълнение, гладката повърхност на неръждаемата стомана ви позволява да я почиствате без усилие само с няколко лесни стъпки.
С ширина от 80 сантиметра, релсата за банкноти предлага достатъчно място за няколко листа хартия, така че вашият готвач да може ефективно да обработва всички поръчки лист по лист без никакви затруднения. И дори по време на по-натоварените часове на деня във вашия ресторант, все още трябва да има място на релсата за празничната картичка на вашия готвач или вашия билет за лотария. Но каквото и да прикрепите към релсата за сметки, вие предоставяте на служителите си ясен преглед на текущите задачи, като гарантирате, че те винаги могат да следят всичко.
С помощта на двата винта, включени в доставката, можете да прикрепите тази релса към стена за нула време. Това ви позволява да използвате най-добре вашето кухненско пространство, като същевременно осигурява безопасно място за всички ваши поръчки или важна информация. Системата за закрепване на бележките се състои от топчета, така че можете да закрепите сигурно всеки лист хартия към релсата без много суетене и да го премахнете също толкова лесно.

Оценки и отзиви


5.0

въз основа на 1 преглед

Сортирай по :

преди 4 години Публикувано в Amazon Germany

Много добре

Много добре

Покажи оригиналния преглед
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти