Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Минибар - 28 л - черен - Royal Catering

349,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10013138

|

Модел: RCGK-40L

Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
349,00 лв.
3+
5%
331,55 лв.
5+
10%
314,10 лв.
10+
15%
296,65 лв.
Основни характеристики
  • компактен - капацитет от 28 л за малки количества напитки
  • Тихо - изключително ниско ниво на шума под 35 dB
  • Видима - благодарение на LED осветлението можете да видите напитката си с един поглед
  • Регулируема - приятно охлаждане между 3 и 20 °C
  • Щадящ околната среда - енергийно ефективен благодарение на технологията за охлаждане на Пелтие и без фреон
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Тип инсталация
Свободностоящ
Материал
пяна
метал
Акрил
БЕДРА
Цвят
черен
Бяло
напрежение [V]
220
Енергиен клас
E
Мощност [W]
65
Клас на нивото на шума
B
Вид на вратите
за преместване
Размери на рафтовете [cm]
31.3x18.5
Температура на околната среда [°C]
<32
Вътрешни размери на камерата [mm]
290x289x325
Хладилен агент - охлаждащ агент
Технология на Пелтие
LED светлина
Да
AEC (годишна консумация на енергия) [kWh]
67
Капацитет
28 l
Звукова мощност
38 dB
Размери (ДxШxВ)
38 x 46 x 44.5 см
Тегло
10.09 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
53 x 46.5 x 50.5 см
Тегло на пратката
11.9 кг

Пакет за доставка

  • Мини бар RCGK-MB33L
  • Вставки
  • Етикети

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Малко освежаване от минибара

Минибарът на Royal Catering ви предлага атрактивно решение за охлаждане на напитки и закуски. Модерният минибар е с вместимост до 28 литра и впечатлява с особено тихата си работа. Особено през горещите дни този бар осигурява постоянна температура на охлаждане вътре. Използвайте ги за вашия хотел или хостел, за вашия бар и клуб, както и за събития и мероприятия с прясно охладени напитки!

Ефективният минибар за хотели, офиси или у дома

Регулирайте сами температурата и използвайте особено широкия температурен диапазон от 3 до 20 °C. По този начин можете да адаптирате охлаждането към нуждите на конкретни напитки и храни. В минибара се използва охлаждащата система на Пелтие с ниска степен на износване. Това охлаждане гарантира бързото достигане на целевата температура и поддържането ѝ постоянна. За разлика от конвенционалните охладителни системи тази система е особено тиха, екологична и дълготрайна. Благодарение на регулируемите вложки можете да организирате интериора според вашите идеи. Побира до 12 бутилки бира, 6 кутии кола и 3 кутии бира.

Само с 35 dB, минибарът издава по-малко шум от нежното мъркане на котка. Благодарение на изключително ниското ниво на шум, хотелският бар е идеален за спални. Но дори в офиса, където всеки шум нарушава концентрацията, можете да настроите минибара, за да сте спокойни. Особено практично: можете да променяте окачването на вратата от лявата или дясната страна в зависимост от ситуацията в стаята. Хладилникът е оборудван и с ключалка за защита на хладилните стоки.

Минибарът предлага всички напитки и закуски с енергоспестяващо LED осветление. Вградените LED светлини осветяват напълно вътрешността на хладилника благодарение на високия си интензитет, което улеснява видимостта на всички храни и напитки вътре. С това екологично устройство се избягва и използването на фреони. Вътрешността на минибара, изработена от много устойчив на студ HIPS, може да се почиства особено бързо и без особени усилия. Благодарение на отделно свалящите се вложки и покрития метален корпус можете да отстраните праха и мръсотията само с няколко стъпки.

Вътрешността на минибара, изработена от много устойчив на студ HIPS, може да се почиства особено бързо и без особени усилия. Благодарение на отделно свалящите се вложки и на корпуса с пяна, боядисано и акрилно покритие можете да отстраните праха и мръсотията само с няколко стъпки.

Оценки и отзиви


Сортирай по :

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти