Ефективно нарежете съставките на ивици с месомелачката
Независимо дали става дума за салати, паста или резенчета по цюрихски – месото, нарязано на ивици, е част от много ястия. Най-ефективният метод за равномерно нарязване е месомелачката от Royal Catering, експертите в консумативите за кетъринг. В рамките на няколко секунди се приготвят големи количества желани ленти, така че да можете да ги използвате за вашите ястия. Машината също нарязва еднакви ивици говеждо, пилешко или свинско месо за подготовка за по-нататъшна обработка в месомелачката.
Месорезката за равни ивици месо
Дизайнът на слайсера е толкова прост, колкото и ефективен. Обвивката е изработена от издръжлив и безопасен за храна Неръждаема стомана отговаря на всички хигиенни стандарти на кетъринг индустрията и има необходимата стабилност за обработка на големи количества месо. Голяма площ за съхранение на филийките храна улеснява обработката на парчетата месо. Те се насочват през отвор със защитен капак към въртящите се остриета, които изтеглят месото в уреда със скорост 96 об./мин и го нарязват на еднакви ленти. Под остриетата ивиците месо попадат в съд, който трябва да държите готов.
Ядрото на месомелачката е режещият механизъм вътре в машината. Гарантира равномерна обработка на месото с фиксирана ширина на рязане на остриетата. Можете да използвате ширина на острието 3 (включени в доставката), 4 или 5 мм, които се предлагат за уреда от Royal Catering. Има ролки за нарязване с равномерно подредени остриета вътре в стабилна стоманена рамка, която се натиска изцяло в резачката за ленти за месо. Механизмът за рязане се задвижва от машината и непрекъснато нарязва ивици месо, които се подават в машината.
Смяната на режещите ролки е абсолютно безопасна. Веднага щом повдигнете капака с отвора за пълнене, двигателят спира автоматично. По този начин се избягват наранявания по време на смяната на остриетата, както и по време на работа. Машината за рязане на месо има четири гумени крака, които намаляват вибрациите и осигуряват приятна работа като здрава опора.
Дали искате да режете свинско, пилешко или говеждо зависи от вас, но месото трябва да е без парчета кост, за да може уредът да работи гладко и с най-добър резултат.