Trustpilot
(10) Отзиви

Машина за приготвяен на слъши - 2 x 6 литра - минимална температура -20 °C - функция за сладолед

2579,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10011028

|

Модел: RCSL 2/6ICE

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. понеделник, 13 май
5% отстъпка при поне 3 еднакви артикула 10% отстъпка при поне 5 артикула!
Определете цената
За един артикул
Отстъпка
2579,00 лв.
2579,00 лв.
0%
7350,15 лв.
2450,05 лв.
5%
11 605,50 лв.
2321,10 лв.
10%
Основни характеристики
  • Голям капацитет от 2 x 6 литра за магазини за сладолед, камиони за храна или барове
  • Интуитивна и лесна работа с дигитална система за управление
  • Обслужване в целия ЕС и тригодишна гаранция
  • Шест различни функции за приготвяне на коктейли, сладолед и др.
  • 8-12 часа работа благодарение на тежкотоварната конструкция
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


4.8

Въз основа на 10 рецензии

Сортирай по :

преди 2 месеца Публикувано в Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Сега тествахме машината няколко пъти и всичко работи перфектно. Програмите са добре предварително зададени и могат да се настройват фино. При резервоарите е възможен и различен избор. И двата резервоара се управляват отделно.

преди 2 години Публикувано в Expondo France

Машина за гранитас 2x6 литра

Много добра машина за гранитогрес и красива. За момента съм правил само лимонови граниташи и резултатът беше безупречен с гранита програмата с 5 литра продукт и за 50 минути става. Шумът на машината е много коректен и без проблем направих програмата за почистване. Предлага се с двойни уплътнения и 1 туба грес. Скоро ще опитам сладоледени мелби и ще направя друг коментар по-късно. За момента не съжалявам за покупката, ще видим след време, но имам доверие на оборудването на ROYAL CATERING, което вече съм закупувал преди години и все още работи много добре, грил за панини, пещ за пица.

Покажи оригиналния преглед

преди 10 месеца Публикувано в Expondo Italy

Granitore

Страхотен продукт. съветвам

преди 10 месеца Публикувано в Expondo Germany

След първия тест сме напълно развълнувани! Мега част!

Покажи оригиналния преглед

преди 22 дни Публикувано в Expondo Poland

Откровение

В края на март си купих от Експондо Гранитор - 2 х 6 л - 450 W - от -20°C - за сладолед, въпреки малко по-високата цена, реших да го купя от тях, защото опитът ме научи на това в случай при проблеми е възможно да върнете или замените устройството с друго. За щастие точно това се случи. Веднага след заплащане на пратката от Expondo ми изпратиха техниката, която пристигна веднага, много добре опакована, но за съжаление имаше повреда след свързването. Случва се, както при всяко оборудване. Компанията свърши страхотна работа тук, професионалната гореща линия и любезният персонал се справиха с предизвикателството и предложиха да сменят устройството за нов Granator, след като го върнат обратно, и това се случи, просто чакам пратката, мога да да чакам шейкове и замразени напитки в тези горещи дни, които ще мога да сервирам на клиентите си. Още веднъж препоръчвам фирмата за професионализма и политиката, която дава спокойствие на клиенти като нас, за да не се стресират при подобни случаи, защото се работи веднага, надеждно и на високо ниво. Определено ще се върна с още покупки. Ще се върна да споделя мнението си, след като пробвам оборудването, което скоро ще ми бъде доставено.

Покажи оригиналния преглед

преди 9 месеца Публикувано в Expondo Germany

Машина за киша - 2 х 6 литра

Доставката беше безпроблемна. Първото въвеждане в експлоатация също. Всичко по желание. Мога само да препоръчам машината.

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Expondo France

Машина за гранитас 2x6 литра

Връщам се, както обещах, за втората си оценка на машината за гранита, закупена преди няколко месеца. Този уикенд направих 4-литрова вана с гранитас и другата 4-литрова вана с мек италиански сладолед (сладолед) по едно и също време и резултатът беше много добър, отне около 1 час и 15 минути, за да се получи резултатът от 2 резервоари. Направих програмата granitas и сладолед и резултатът беше безупречен. Заключение, препоръчвам тази машина за гранитаси, сладолед, плодов сок. . . много гъвкав и който работи много добре и всичките му опции за настройки са програмирани, но могат да бъдат персонализирани по желание до най-близката степен и скорост на въртене, 1 резервоар самостоятелно или 2 резервоара едновременно. Разглобих всичко, след като почистих машината автоматично с малко препарат за съдове и я изсуших, след което я сглобих обратно, като гресирах ставите и дренажната тръба. Много съм доволен от покупката си.

Отговор от

Благодарим ви за положителните и полезни отзиви. Очакваме с нетърпение да се срещнем. До скоро и хубав ден!
Покажи оригиналния преглед

преди 9 месеца Публикувано в Expondo Germany

Машина за киша

Машината е просто страхотна. Вече имах един за изпробване. Но тези, лесни за използване, бързо приготвят каша и я пият. Бихме си представили също, че почистването ще бъде по-лошо. Не искаме повече да сме без машината за киша. Не само за купона, но в жегите просто искаме да ги използваме в офиса през деня.

Покажи оригиналния преглед

преди 7 месеца Публикувано в Expondo Denmark

Бърза и страхотна машина за киша

Децата направо полудяха, когато донесохме тази машина у дома. Добри неща: Прави страхотна киша и го прави по-бързо, отколкото си мислехме. Малко недостатък: склонен е да се разлее малко след наливане и не свършва толкова в тавата, колкото на масата. Така че трябваше да купим няколко тави, които поставихме под машината, за да съберем тези разливи. Освен това машината е доста шумна, но не виждам как това може да се избегне.

Покажи оригиналния преглед

преди 9 месеца Публикувано в Expondo Norway

Много щастлив

Здравейте, обичам тази машина. Лесен за използване, много страхотни функции, не е прекалено сложен за почистване. Страхотна покупка

Покажи оригиналния преглед

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти