Trustpilot
(13) Отзиви

Индукционен котлон - 2 x 22 см - 60 до 240 °C - таймер

419,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10011748

|

Модел: RCIC-1800P6

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. сряда, 8 май
5% отстъпка при поне 3 еднакви артикула 10% отстъпка при поне 5 артикула!
Определете цената
За един артикул
Отстъпка
419,00 лв.
419,00 лв.
0%
1194,15 лв.
398,05 лв.
5%
1885,50 лв.
377,10 лв.
10%
Основни характеристики
  • Универсален—за различни методи на готвене благодарение на температурен диапазон от 60 до 240 °C, таймер и нива на производителност от 500 до 3 500 W
  • Съвместим—с индукционни съдове за готвене с диаметър на основата до 26 см
  • Интуитивен—благодарение на бутони за температура, таймер и производителност, както и на LED дисплей
  • Лесен за поддържане – неръждаемата стомана и стъклокерамиката са лесни за почистване и са много издръжливи
  • Безопасен—благодарение на индукцията и интегрираната защита от прегряване
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


4.8

Въз основа на 13 рецензии

Сортирай по :

преди 6 месеца Публикувано в Expondo France

тава за печене

страхотен продукт, няма за какво да се оплаквате във времето

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Amazon Germany

Вътрешен съвет сред обичайните доставчици

Първо, трябва да кажа, че направих много проучвания и сравних много марки.В крайна сметка избрах между Royal Catering и продуктите на Hendi. И двете са страхотни, но трябва да кажа, че след известно тестване стана ясно, че почти никой друг освен домашните пивовари и уок готвачите няма нужда от ненужната мощност на Hendi.От друга страна, RC идва в изключително компактен и добре обмислен форма, която пасва и на най-малките Кухненските модули пасват, без да са обемисти Големи предимства, които досега бяха подценявани са: 1. Абсолютно приятен и тих работен тон/пищялка, което е рядкост сред индукционните печки.2. Бърза и ефективна вентилация. Това не е обикновен таймер след изключване на устройството, а по-скоро измерва действителната температура в устройството и следователно изключва вентилатора почти незабавно в 99% от случаите (което обикновено е по-тихо от конкуренцията).3. Температурите се поддържат точно (с изключение на 100°C, където устройството стига до 105-110 и въпреки че не превключва постоянно, може да преготви някои ястия). Устройството основно превключва много по-рядко от Hendi и подхожда по-внимателно към температурите.4. Няма недостатъци при пържене - ако използвате добър тиган, можете да достигнете температурите на пържене за типичните за домакинството количества също толкова бързо, колкото и при по-мощните модели. Не трябва да се заблуждавате от 1800W - тук се използват много по-добри намотки, отколкото в евтините модели, където почти нищо не минава. Мога да потвърдя размера на макарата 22 см. 5. Изобщо няма виене на бобина (среща се в голяма част от моделите).6. Има добре обмислени хлабини за вентилатори в долната част, които захранват вентилаторите дори и да не са всички външни крачета.Апарата го взех малко по-евтино директно от същия вносител, но исках да го похваля и тук, тъй като е много подценено за качеството, което получавате.

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Expondo Germany

Вътрешен съвет

Първо, трябва да кажа, че направих много проучвания и сравних много марки. Озовах се между продуктите на Royal Catering и Hendi. И двете са страхотни, но трябва да кажа, че след известно тестване стана ясно, че почти никой друг освен домашните пивовари и уок готвачите не се нуждае от излишната мощност на Hendi. За разлика от тях, RC се предлага в изключително компактна и добре обмислена форма, която се побира дори в най-малките кухненски модули, без да е обемиста. Големи предимства, които досега са били подценявани са: 1. Абсолютно приятен и тих звук на работа/пищялка, което е рядкост сред индукционните печки. 2. Бърза и ефективна вентилация. Това не е обикновен таймер след изключване на устройството, а по-скоро измерва действителната температура в устройството и следователно изключва вентилатора почти веднага в 99% от случаите (което обикновено е по-тихо от конкуренцията). 3. Температурите се поддържат точно (с изключение на 100°C, където устройството стига до 105-110 и въпреки че няма да превключва постоянно, може да преготви някои ястия). Устройството основно превключва много по-рядко от Hendi и подхожда по-внимателно към температурите. 4. Няма недостатъци при пържене - ако използвате добър тиган, можете да достигнете температурите на пържене за типичните за домакинството количества също толкова бързо, колкото и при по-мощните модели. Не трябва да се заблуждавате от 1800W - тук се използват много по-добри намотки, отколкото в евтините модели, където почти нищо не минава. Мога да потвърдя размера на макарата 22 см. 5. Изобщо няма хленчене на бобината (среща се при голям брой модели). 6. Има добре обмислено разстояние между вентилаторите в долната част, което захранва вентилаторите, дори ако не всички външни крачета са на мястото си.

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Amazon Germany

Компактен с прецизно поддържане на температурата

Стабилна метална рамка, устойчива на надраскване повърхност и много по-компактен от всички други модели. Проверих зададените температури в съда с термовизионна камера, има само 1°C температурно отклонение. Настройката на 60°C е перфектна. Устройството предоставя директна информация дали тенджерата или тигана са съвместими. Нивото на шума е приемливо, независимо защо вентилаторът винаги работи при пълно натоварване във всяко устройство, вместо динамично да го регулира според нуждите. Продуктът е наистина страхотен!

Покажи оригиналния преглед

преди 6 месеца Публикувано в Expondo France

Добър продукт

Давам ви тази обратна връзка след 1 месец употреба. Доволен съм от този двоен индукционен котлон, който използвам в стаята си за закуска, за да поддържам бъркани яйца и бекон на температура. Размерът му е доста малък (в сравнение с други), което е предимство. Не вдига много шум и е много лесен за използване.

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Amazon France

Супер плака

Не вярвах в предимствата му спрямо газта....ами да!! Поддържа показаната T° точно.

Покажи оригиналния преглед

преди 5 месеца Публикувано в Expondo Germany

Нищо за оплакване

Висококачествен плот, който е много здрав благодарение на корпуса от неръждаема стомана. Не клатен къмпинг сервиз, а пълноценна допълнителна чиния. Аз мога. О, няма какво да кажа за дългосрочната употреба, но ТОП за начало.

Покажи оригиналния преглед

преди 2 месеца Публикувано в Expondo Germany

Здраво парче

Уредът отговаря напълно на описанието. Беше доставен бързо и добре опакован. Всичко работи добре веднага. Сега устройството се използва всеки ден. Много сме доволни от него.

Покажи оригиналния преглед

преди 9 месеца Публикувано в Expondo France

Преглед на индукционен плот Royal Catering RCIC-1800P6

Този индукционен плот е естетичен и здрав. Почиства се лесно. Може да има индикатори за остатъчна топлина за безопасност. По указание моля Роял Кетъринг да го допълни. Наистина, как се приготвя храна с режим Power (мощност във ватове) или режим Temp (температура в °C)? Тези два метода на готвене са независими. За да загрея мляко, бих го настроил на 80°C. Максималната мощност на задната плоча е 1700 вата, което предполагам, че съответства на температура на бързо нагряване от 240°C. Препоръчвам да закупите тази плоча.

Покажи оригиналния преглед

преди 8 месеца Публикувано в Expondo Germany

Не е представен коментар.

Покажи оригиналния преглед

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти