Trustpilot
(2) Отзиви

Ролкова стойка - от 60 до 97 см - 800 кг

199,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10061202

|

Модел: MSW-RS-800

Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
199,00 лв.
3+
5%
189,05 лв.
5+
10%
179,10 лв.
10+
15%
169,15 лв.
Основни характеристики
  • Гъвкав - регулируема височина от 60 до 97 см
  • Еластична—ролковата стойка има товароносимост до 800 кг
  • Стабилна—здрава конструкция от издръжливи материали с широка основа
  • Мобилен—благодарение на компактния дизайн, както и на лекото тегло
  • Използвайте в комбинация—с други ролкови блокове
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Материал
ABS пластмаса
Стомана
Желязо
Цвят
черен
Сребро
Жълто
Размер на ролката [mm]
395
Материални крака
Леене на желязо
Размери (ДxШxВ)
47 x 40 x 98 см
Тегло
12 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
54.5 x 51 x 9 см
Тегло на пратката
13.2 кг

Пакет за доставка

  • Ролкова стойка MSW-RS-800
  • Ръководство с инструкции

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Ролкова стойка с регулируема височина за повече опорна повърхност за дълги детайли

Ролковата стойка MSW-RS-800 от колекцията професионални инструменти на MSW е задължителна във всяка работилница и бързо ще се докаже като основен помощник, който значително улеснява работата ви. Поддържащата стойка служи като помощна ръка за гъвкаво разширяване на вашата работна повърхност, когато работите с дълги детайли на циркулярен трион или бормашина. Той също така служи като полезна точка за лост при товарене на дълги предмети, които могат лесно да се плъзгат върху стойката.

Ролковата стойка е универсална опора на всяко работно място

Ролковата опорна стойка може да се регулира с няколко лесни стъпки на височина от 60 до 97 см. Това ви позволява ефективно да го настроите на височината на вашата работна станция, за да позиционирате детайли с тегло до 800 kg, без да се накланяте. Тъй като опорната повърхност на стойката се състои от една стоманена ролка, можете да извършвате работа върху поддържаните детайли с минимално съпротивление. Това улеснява работата с по-широки и по-дебели предмети, тъй като можете също да ги поставите върху ролката с ширина 39,5 см.
Леката ролкова стойка може лесно да се постави на желаното разстояние от работната станция с малко усилия. Ако работите с изключително дълги предмети или тежки материали, препоръчваме да използвате няколко ролкови стойки заедно. Здравата основа гарантира необходимата стабилност, за да поддържа опорната стойка сигурна дори когато е натоварена.
Желязната конструкция на регулируемата ролкова стойка не само осигурява необходимата стабилност, но е и особено дълготрайна, което ще направи тази стойка надежден помощник във вашата работилница за много години напред. Благодарение на компактния си дизайн, ролковата стойка е лесна за съхранение или транспортиране до следващото работно място.

Оценки и отзиви


4.0

Въз основа на 2 рецензии

Сортирай по :

преди 3 години Публикувано в Expondo Switzerland

Добър продукт

Приятно изненадан, добър дизайн, ролката се върти без съпротивление и концентричността й е много правилна.

Покажи оригиналния преглед

преди 6 месеца Публикувано в Expondo Switzerland

добро качество, но не може да се използва

Солидна изработка и материали. За съжаление, това е малък детайл, който прави работата с него изключително досадна. Захващането е изключително строго и непрактично с шестостенния ключ. Така че не се преструвайте на нищо с "бързо нещо".

Покажи оригиналния преглед

Често задавани въпроси

За какво мога да използвам ролковата стойка?

Поддържащата стойка ви помага при работа с дълги детайли, например дървени дъски, които искате да подрежете и които надвисват над обичайната работна повърхност поради дължината. Тъй като можете да регулирате височината и тъй като ролката предлага широка опорна повърхност, можете да останете гъвкави.

Колко дълги могат да бъдат детайлите?

Това зависи от стабилността и теглото на дървото или метала, върху които искате да работите. Въпреки това можете да използвате няколко ролкови стойки заедно, когато трябва да работите с особено дълги греди или подобни.

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти