Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт
MSW

Преса за чаши - двойна - до 250 °C - LCD дисплей - таймер

449,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10062696

|

Модел: MSW-C&A HP MX2

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. вторник, 6 август
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
449,00 лв.
3+
5%
426,55 лв.
5+
10%
404,10 лв.
10+
15%
381,65 лв.
Основни характеристики
  • Голяма - термопресата е идеална за пренасяне на вашите дизайни или предпочитанията на клиентите ви върху 2 стандартни чаши (11 унции / 300 мл) или други големи предмети
  • Универсална - с температурен диапазон от 0 до 250 °C пресата за чаши позволява създаването на персонализирани чаши, чаши и чаши от различни материали.
  • Професионално - термопресата разполага с изключително прецизен температурен сензор и се отличава с равномерно разпределение на топлината
  • Интуитивно - с цифровия дисплей и таймера с аларма, работата с пресата за чаши не изисква предишен опит
  • Безопасност - оборудвана с надеждна защита от прегряване, пресата за капачки предпазва както материала, така и машината.
  • Ефективност - двойният дизайн ви позволява да печатате едновременно две чаши или един по-голям обект
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Прахово боядисана стомана
Цвят
Метално сребристо
напрежение [V]
230
Тип дисплей
LCD
Клас на защита IP
IP21
Времеви диапазон [мин]
0-17
Мощност [W]
600
Макс. температура [°C]
250
Захранващ кабел
1.5 m
Защита от прегряване
Да
Размери (ДxШxВ)
37.5 x 28 x 38.5 см
Тегло
6.81 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
41.5 x 34 x 37 см
Тегло на пратката
7.83 кг

Пакет за доставка

  • MSW-C&A HP MX2 преса за чаши
  • Захранващ кабел

Описание на продукта

Двойна преса за чаши за творчески проекти и индивидуални заявки на клиентите

С 2 независимо контролирани, но свързани помежду си камери за налягане, пресата за прехвърляне на MSW е идеалният избор за проекти и продукти по поръчка. От едновременното персонализиране на две чаши (11 унции / 300 мл) до изработката на по-големи рекламни артикули, той предоставя широк спектър от възможности както за любителите на "Направи си сам", така и за професионалните потребители. Термопресата гарантира прецизно пренасяне на мотиви върху различни предмети, като чаши, чаши, чаши, бутилки и много други. Инвестирайте в този незаменим инструмент и вдъхнете живот на творческите си идеи или изпълнете перфектно желанията на клиентите си!

Постигнете професионални резултати с нашата прецизна термопреса за чаши и други

Благодарение на прецизните сензори, равномерното разпределение на топлината и цифровия LCD дисплей, термопресата предлага максимален контрол върху процеса на печат. Благодарение на прецизния контрол на температурата в диапазона от 0 до 250°C можете да сте сигурни, че желаните дизайни са пренесени върху материалите с най-високо качество. С помощта на цифровия LCD дисплей можете лесно да избирате и наблюдавате стойностите едновременно.

За да се осигури максимален комфорт и безопасност, машината за печат на чаши включва таймер, който може да се регулира в диапазона от 0 до 17 минути. Алармен сигнал ви уведомява, когато процесът на отпечатване приключи, което ви позволява да се посветите на други проекти междувременно. Вградената защита от прегряване осигурява допълнителна безопасност както за устройството, така и за материалите. Тя предпазва нагревателните елементи от достигане на прекалено високи температури и осигурява безопасна употреба.

За разлика от други модели, тази трансферна преса изисква минимална площ. В резултат на това тази преса е идеалният избор за използване в малки копирни магазини или хоби стаи. Разгърнете разнообразните възможности на нашата термопреса, за да превърнете творческите си виждания в реалност! Вземете своята собствена преса за чаши сега и стартирайте проектите си за печат по поръчка още днес!

Оценки и отзиви


Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти