Trustpilot
На разпродажба
(24) Отзиви
incubato

Инкубатор за яйца - 56 яйца - Вкл. Диспенсър за вода - напълно автоматичен

199,00 лв. 215,66 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10130002

|

Модел: IN-56DDI

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. вторник, 6 август
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
199,00 лв.
3+
5%
189,05 лв.
5+
10%
179,10 лв.
10+
15%
169,15 лв.
Основни характеристики
  • Инкубирайте до 56 пилета
  • вкл. свещ за яйца за осветяване на черупката на яйцата
  • Широк температурен диапазон между 30 и 39,5°C, регулируем до градус
  • вграденият вентилатор осигурява равномерна вътрешна температура
  • Икономичен благодарение на мощността от 90 W с широк температурен диапазон от 30 до 39,5°C
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
ABS пластмаса
Цвят
Бяло
напрежение [V]
230
Тип дисплей
LED
Мощност [W]
90
Капацитет за птичи яйца
56
Капацитет за патешко яйце
28
Капацитет за гъши яйца
18
Капацитет на пъдпъдъчи яйца
56
Температурен диапазон [°C]
30 ~ 39.5
Капацитет на пилешко яйце
56
Капацитет на гълъбови яйца
56
Капацитет за пуешко яйце
28
Клас на изолация
II
Степен на защита IPX
IPX4
Включен свещник за яйца
Да
Автоматично обръщане на яйца
Да
Аларми за температура и влажност
Да
Размери (ДxШxВ)
48 x 45.5 x 21 см
Тегло
4.12 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
54 x 26 x 53 см
Тегло на пратката
5.12 кг

Пакет за доставка

  • Инкубатор за яйца IN-56DDI
  • Ръководство за употреба

Описание на продукта

Инкубатор за яйца - 56 яйца - Вкл. Диспенсър за вода - напълно автоматичен

Ако искате да инкубирате яйца от патици, гъски или пъдпъдъци, сте на правилното място. Можете да се справите с тази отговорна задача с полуавтоматичния инкубатор за яйца IN-56DDI от Incubato. Този развъдник е идеален за търговска употреба. С това устройство можете да инкубирате до 56 яйца едновременно. С устройството могат да се инкубират и други видове, като например пъдпъдъчи или гъши яйца. На ясния LED дисплей можете да научите цялата необходима информация. Данните за температурата, влажността, деня на инкубация и времето за обръщане на яйцата са представени удобно на едно място, за да улеснят работата ви. Постигнете задоволителен процент на излюпване!
Инкубирането на яйца е изключително интересно преживяване, което изисква отдаденост, добро планиране, гъвкавост и добро наблюдение. Наблюдавайте развитието на пиленцата с помощта на вградената лампа, като осветявате яйцата, за да видите очертанията им през черупката. Това ви дава добра представа за това дали развитието на ембриона върви по план. Благодарение на прозрачния капак можете да наблюдавате процеса на инкубиране отблизо! Капакът стои безпроблемно върху корпуса. Това предпазва пиленцата от евентуални наранявания.
Автоматичният инкубатор е оборудван с вграден вентилатор, който осигурява равномерна вътрешна температура. Това осигурява на яйцата по-добра циркулация на въздуха и равномерно разпределение на топлината. Можете едновременно да инкубирате 56 яйца със стандартен размер, 18 гъши яйца или 28 пуешки или патешки яйца. В зависимост от вида на яйцата, които искате да инкубирате, ще ви е необходим инкубационен период до 35 дни. При неправилно избрано устройство разходите ви за електроенергия ще се увеличат. Така че спестете пари с инкубатора IN-56DDI! Работейки само с 90 вата, това устройство е много икономично.
Инкубаторът за яйца впечатлява с малкото си тегло и компактния си размер. С тегло приблизително. 3,5 кг, можете безпроблемно да пренасяте устройството, където пожелаете. Благодарение на малките му размери съхранението също не е проблем. Допълнителни предимства на това устройство са напълно сваляемият капак и сваляемата тава, наричана още вложка за яйца. Това прави почистването много лесно.
Контролът на температурата е най-важната част от процеса на инкубиране. С помощта на цифровия температурен дисплей можете да настроите температурата в инкубатора в диапазона от 30 °C до 39,5 °C, която се поддържа постоянна от устройството благодарение на силиконовата нагревателна жица. След като веднъж сте настроили предварително, не е необходимо да се притеснявате за регулирането на температурата. Системата за управление SMART осигурява желаната температура. Автоматичният механизъм за завъртане на яйцата ги накланя на 45 градуса надясно и наляво за 10 секунди, като това се случва на всеки 2 часа. Вентилаторът с двойни сачми и корпусът от PVC осигуряват дълъг експлоатационен живот.
Устройството се характеризира с удобен за потребителя цифров контролен панел. Освен за температурата, можете да я използвате за управление на различни други функции, като например аларма за твърде висока или твърде ниска температура или за твърде ниска влажност. Благодарение на модерния LED дисплей винаги имате поглед върху всички важни стойности, като температура, влажност, честота на въртене на яйцата и брой изминали дни. Поради факта, че по време на процеса на инкубиране това устройство е в постоянен контакт с водата вътре в него, е обърнато голямо внимание на безопасността. Инкубаторът има клас на защита IPX4. В корпуса има три малки отвора, през които можете лесно и безопасно да доливате вода с включения в доставката диспенсър, без да отваряте корпуса.

Оценки и отзиви


4.1

Въз основа на 24 рецензии

Сортирай по :

преди 3 месеца Публикувано в Expondo Hungary

Отлично

Работи чудесно. Той пристигна просто здрав

Покажи оригиналния преглед

преди 4 месеца Публикувано в Expondo Germany

перфектен

Цената е просто страхотна и лампата за срязване ни изненада много положително!! Възхитени сме от невероятно бързата доставка! Въпреки стабилните и много прецизни температури, препоръчваме да оставите опаковката от стиропор около развъдника, така че да имате значително по-малко работа! Ние сме много ентусиазирани и също го препоръчахме и се възхитихме 🙋🏻‍♂️

Покажи оригиналния преглед

преди 4 месеца Публикувано в Expondo Slovakia

Не е представен коментар.

Покажи оригиналния преглед

преди 4 месеца Публикувано в Expondo Czech Republic

добро съотношение цена-производителност

Стоката пристигна 1 ден по-рано от посоченото от превозвача. Пратката беше добре опакована и без повреди. Описанието на продукта отговаря на действителността. Ръководството е объркващо за потребителя, то е подготвено за няколко вида продукти. Цеховата обработка е с високо качество. Нямам резерви към функционалността. За посочената цена получавате продукт с подходящо качество. Продуктът е в пробна експлоатация.

Покажи оригиналния преглед

преди 4 месеца Публикувано в Expondo Czech Republic

перфектен

Страхотна цена, работи както трябва. Нищо за оплакване.

Покажи оригиналния преглед

преди 4 месеца Публикувано в Expondo Czech Republic

Изкуствена люпилня - 56 яйца - включително диспенсър за вода - напълно автоматична

След включване на неизползваната нова люпилня в контакта и бутона за включване и изключване, люпилната изобщо не реагира и не се включва. И така, оплаквания засега.

Покажи оригиналния преглед

преди 4 месеца Публикувано в Expondo Croatia

Инкубатор

Инкубаторът за сега работи отлично, след около 10 дни ще видим крайния резултат.

Покажи оригиналния преглед

преди 5 месеца Публикувано в Expondo Germany

Страхотно устройство

Ръководството с инструкции беше малко трудно за мен. Но сега нещата вървят като по часовник! :)

Покажи оригиналния преглед

преди 10 месеца Публикувано в Expondo Czech Republic

Засега работи, ще видим

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Expondo Finland

Счупен/дефектен

Тази машина беше скъпа. Калибрирах няколко пъти и всеки път температурата оставаше постоянна за около 3 дни. След това температурата или се покачва до 41 градуса, или пада под 36 и яйцата се развалят вече за четвърти път. Купих второкласна машина, трябваше да е на ремонт. Първо, токовете не се включиха: повреда = 230v връзка е изключена от платката. Запоих го. Сега термостатът или не работи, или нагревателят е повреден. 150е отпред сега хаби яйца за люпене с тази машина. Сега купих качествена машина и платих 150e повече. Все пак ще си спестя бъдещи проблеми и разваляне на яйцата за люпене с тази яйцеварка.

Отговор от

Благодарим Ви за обратната връзка. Ние го оценяваме и вече разработваме решение, което ще ни позволи да предложим по-добро изживяване в бъдеще. Определено ще успеем в това, ще го видите.
Покажи оригиналния преглед

Често задавани въпроси

Мога ли да използвам инкубатора за други видове яйца, освен кокоши?

Да, можете да използвате инкубатора и за други яйца, например за пъдпъдъци, патици и гъски.

Предлагате ли други устройства с други размери?

Да, можете да намерите още инкубатори в нашия магазин в категорията Инкубатори в раздел Селскостопански консумативи.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти