Trustpilot
На разпродажба
(10) Отзиви

Система за омекотяване на водата - 1-6 души - 12 л - 1,4-2,6 м³/ч

769,00 лв. 819,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10250398

|

Модел: UNI_WATERSOFTENER_1000A

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. сряда, 8 май
5% отстъпка при поне 3 еднакви артикула 10% отстъпка при поне 5 артикула!
Определете цената
За един артикул
Отстъпка
769,00 лв.
769,00 лв.
0%
2191,65 лв.
730,55 лв.
5%
3460,50 лв.
692,10 лв.
10%
Основни характеристики
  • Лесно—без сложни конфигурации благодарение на автоматичния омекотителен клапан ASD2
  • Дълготраен—автоматичният режим на регенерация осигурява дълъг експлоатационен живот без поддръжка
  • Персонализирана – с обем на смолата от 12 L, тази система за омекотяване на вода е идеална за домакинства и фирми с 1 до 6 души
  • Ефективен—дебит на водата до 2,6 m³/час
  • Мощен – модулът за омекотяване на водата има работно налягане от 0,15 до 0,5 MPa или 1,5 до 5,0 бара
  • Безопасно – неизползваемата вода се изхвърля в канализационната система през подходящата връзка
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


4.5

Въз основа на 10 рецензии

Сортирай по :

преди 3 години Публикувано в Expondo Netherlands

добър и евтин

добър уред, но инструкциите за употреба трябва да са съобразени с доставения уред, за маркучите трябва да вземете адаптери от 1 инч до 15 мм, но ги има при по-добрите търговци на едро, ще ви струват около 10 евро, освен това твърдостта на водата не може да се регулира, както се използва в Холандия за немска твърдост, Dh, но в mmol, преобразуването е лесно 1 mmol, е 5,6 Dh Вижте тази таблица и ще знаете как да конвертирате твърдостта на водата. °dH °e °fH ppm mmol/l Немска твърдост 1 °dH 1 1.253 1.78 17.8 0.179 Английска твърдост 1 °e 0.798 1 1.43 14.3 0.142 Френска твърдост 1 °fH 0.560 0.702 1 10 0.1 CaCO3 (US) 1 ppm 0.0 56 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Таблица за преобразуване на твърдостта на водата

Покажи оригиналния преглед

преди 6 месеца Публикувано в Expondo Slovakia

Просто изпълнение

Стоките пристигнаха в добро състояние и надеждно опаковани. Филтърът е умен и умен. Въпреки че солта е чрез подвижния магнитен капак в предната част. В резултат на това сервизното пространство не се увеличава.

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години Публикувано в Expondo Switzerland

Система за отстраняване на накип

Най-добрата ценова производителност на устройството е правилна. Мога само да препоръчам.

Покажи оригиналния преглед

преди 8 месеца Публикувано в Expondo France

Бързо и ефективно

За първи път поръчах омекотител от expondo и голяма изненада времето беше спазено и опаковката беше супер добре опакована. Препоръчвам този търговец, всичко, което трябва да направя, е да го пусна в експлоатация.

Покажи оригиналния преглед

преди 10 месеца Публикувано в Expondo Italy

Омекотител за вода - 1-6 човека - 12 L - 1.4-2.6 m³/h

Процесът на поръчка беше много лесен и устройството пристигна за нула време. Бяхме много доволни от целия процес и резултатите от нашата покупка. Определено ще се обърнем отново към expando.it в бъдеще.

Покажи оригиналния преглед

преди 13 дни Публикувано в Expondo Belgium

Страхотен продукт. Забележка: За маркучи за свързване 4/4: необходимо е свързване от 3/4M до 4/4F. Разходи: 1,70 €/бр

Покажи оригиналния преглед

преди 4 години Публикувано в Expondo Netherlands

Първи преживявания

Страхотно устройство, ръководството е много объркващо. Доставено навреме в добра опаковка. Уебсайтът посочва, че свързването не е трудно; И това не е така, стига ясно да е посочено от какво имате нужда! Например размерът на връзката не е стандартният размер, който използваме в Холандия. Така че трябва да закупите допълнителен материал, за да го направите подходящ. Гъвкавите маркучи са с огромни размери, които са трудни за позициониране след монтажа, след това гъвкавостта се губи поради налягането на водата. Ръководството не е на холандски и това понякога е объркващо, тъй като използваните термини не са лесни за разбиране без превод и дори тогава остава трудно за неспециалист да се преведе в действие. Думите, използвани в инструкциите за употреба, не отговарят на думите, използвани в менюто на дисплея на устройството. Това е много объркващо! Например, отне ми половин сутрин да направя сирене от него, а всъщност е супер просто. Въпрос на използване на правилните думи, които да съответстват на тези на устройството. Крайната работа на устройството е добра и няма никакви оплаквания. Веднъж свързан, вече не е нужно да се тревожите за това. Препоръчително е да инсталирате допълнителен байпас, за да можете да продължите да използвате захранването с вода по време на регенерация и/или работа.

Покажи оригиналния преглед

преди 6 дни Публикувано в Expondo Hungary

Подмокряща машина за 1-6 души

За съжаление фирмата няма сервизен център в Унгария, така че клиентът трябва сам да извърши монтажа. По принцип това не би било трудно, но описанието на приложеното Ръководство за потребителя - за клиенти, които не са много технически склонни - е сложно и понякога трудно за разбиране. Например, не можах да намеря начин да задам желаната степен nk... и т.н. Едно ръководство стъпка по стъпка би направило нещата много по-лесни за купувача.

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Expondo Hungary

Първокласен омекотител за вода

Ползвам го почти месец и съм 100% доволен от него.Бях малко скептичен относно времето за доставка от четири дни, но бях приятно изненадан, когато на четвъртия ден, умело опакован, въображаемо измъквайки вътрешността с надут ластик,пощальонът звънна и подаде омекотителя.На пръв поглед и вече след месец употреба мога да кажа,че качеството в случая надминава цената.Инсталацията е елементарно, монтирах го за около половин час с двата маркуча 1'' след час.Менюто не е като в книгата, изразите са странни и като видях mmol/, помислих, че пита за нивото на кръвната ми захар. Ето защо падна една звезда. Ако успеем да преодолеем това, което със сигурност ще отнеме половин ден, купих го и пробих страната си още ден-два, гарантирано ще бъдем доволни. И тогава, след добра настройка веднъж, не се налага да добавяме сол от време на време. Мога само да го препоръчам.

Покажи оригиналния преглед

преди 5 месеца Публикувано в Expondo Belgium

Добър омекотител за вода

Добър омекотител за вода на ниска цена, лесна инсталация, холандски наръчник наличен на уебсайта, но може да е малко по-ясно за неспециалист, това е невъзможно. Някой с опит ще го разбере, но не затягайте много силно гъвкавите маркучи или уплътненията ще са дефектни. Самият омекотител за вода е много добър продукт за малко пари, определено го препоръчвам. Само за информация, връзките на гъвкавите маркучи са 4/4.

Покажи оригиналния преглед

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти