(6) Отзиви

Система за омекотяване на водата - 1-6 души - 12 л - 1,4-2,6 м³/ч

939,00 лв.
Цената включва ДДС

Артикул: EX10250398

|

Модел: UNI_WATERSOFTENER_1000A

Популярен продукт
хора наскоро са разгледали този продукт

Малък запас

Побързайте! Остават само няколко артикула!

Цената включва ДДС

Готово за изпращане!

Време за доставка приблизително 2-5 дни

100% сигурно плащане

* Методите на плащане могат да се различават в зависимост от страната

  • Лесно—без сложни конфигурации благодарение на автоматичния омекотителен клапан ASD2
  • Дълготраен—автоматичният режим на регенерация осигурява дълъг експлоатационен живот без поддръжка
  • Персонализирана – с обем на смолата от 12 L, тази система за омекотяване на вода е идеална за домакинства и фирми с 1 до 6 души
  • Ефективен—дебит на водата до 2,6 m³/час
  • Мощен – модулът за омекотяване на водата има работно налягане от 0,15 до 0,5 MPa или 1,5 до 5,0 бара
  • Безопасно – неизползваемата вода се изхвърля в канализационната система през подходящата връзка

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


4.7

Въз основа на 6 рецензии

преди 3 години Публикувано в Expondo Netherlands

добър и евтин

добър уред, но инструкциите за употреба трябва да са съобразени с доставения уред, за маркучите трябва да вземете адаптери от 1 инч до 15 мм, но ги има при по-добрите търговци на едро, ще ви струват около 10 евро, освен това твърдостта на водата не може да се регулира, както се използва в Холандия за немска твърдост, Dh, но в mmol, преобразуването е лесно 1 mmol, е 5,6 Dh Вижте тази таблица и ще знаете как да конвертирате твърдостта на водата. °dH °e °fH ppm mmol/l Немска твърдост 1 °dH 1 1.253 1.78 17.8 0.179 Английска твърдост 1 °e 0.798 1 1.43 14.3 0.142 Френска твърдост 1 °fH 0.560 0.702 1 10 0.1 CaCO3 (US) 1 ppm 0.0 56 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Таблица за преобразуване на твърдостта на водата

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Expondo Switzerland

Система за отстраняване на накип

Най-добрата ценова производителност на устройството е правилна. Мога само да препоръчам.

Покажи оригиналния преглед

предходен месец Публикувано в Expondo France

Бързо и ефективно

За първи път поръчах омекотител от expondo и голяма изненада времето беше спазено и опаковката беше супер добре опакована. Препоръчвам този търговец, всичко, което трябва да направя, е да го пусна в експлоатация.

Покажи оригиналния преглед

преди 3 месеца Публикувано в Expondo Italy

Омекотител за вода - 1-6 човека - 12 L - 1.4-2.6 m³/h

Процесът на поръчка беше много лесен и устройството пристигна за нула време. Бяхме много доволни от целия процес и резултатите от нашата покупка. Определено ще се обърнем отново към expando.it в бъдеще.

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Expondo Netherlands

Първи преживявания

Страхотно устройство, ръководството е много объркващо. Доставено навреме в добра опаковка. Уебсайтът посочва, че свързването не е трудно; И това не е така, стига ясно да е посочено от какво имате нужда! Например размерът на връзката не е стандартният размер, който използваме в Холандия. Така че трябва да закупите допълнителен материал, за да го направите подходящ. Гъвкавите маркучи са с огромни размери, които са трудни за позициониране след монтажа, след това гъвкавостта се губи поради налягането на водата. Ръководството не е на холандски и това понякога е объркващо, тъй като използваните термини не са лесни за разбиране без превод и дори тогава остава трудно за неспециалист да се преведе в действие. Думите, използвани в инструкциите за употреба, не отговарят на думите, използвани в менюто на дисплея на устройството. Това е много объркващо! Например, отне ми половин сутрин да направя сирене от него, а всъщност е супер просто. Въпрос на използване на правилните думи, които да съответстват на тези на устройството. Крайната работа на устройството е добра и няма никакви оплаквания. Веднъж свързан, вече не е нужно да се тревожите за това. Препоръчително е да инсталирате допълнителен байпас, за да можете да продължите да използвате захранването с вода по време на регенерация и/или работа.

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Expondo Hungary

Първокласен омекотител за вода

Ползвам го почти месец и съм 100% доволен от него.Бях малко скептичен относно времето за доставка от четири дни, но бях приятно изненадан, когато на четвъртия ден, умело опакован, въображаемо измъквайки вътрешността с надут ластик,пощальонът звънна и подаде омекотителя.На пръв поглед и вече след месец употреба мога да кажа,че качеството в случая надминава цената.Инсталацията е елементарно, монтирах го за около половин час с двата маркуча 1'' след час.Менюто не е като в книгата, изразите са странни и като видях mmol/, помислих, че пита за нивото на кръвната ми захар. Ето защо падна една звезда. Ако успеем да преодолеем това, което със сигурност ще отнеме половин ден, купих го и пробих страната си още ден-два, гарантирано ще бъдем доволни. И тогава, след добра настройка веднъж, не се налага да добавяме сол от време на време. Мога само да го препоръчам.

Покажи оригиналния преглед
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти