(23) Отзиви

Артикул: EX10050050

|

Модел: AIRCLEAN 10G

Озонов генератор - 10,000 mg/h - 110 W

На разпродажба
299,00 лв. 339,00 лв.
Оферта за ограничено време Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
3+
4%
287,04 лв.
5+
6%
281,06 лв.
10+
8%
275,08 лв.
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА прибл. сряда, 30 октомври
Гарантирано най-ниска цена
ulsonix
Основни характеристики
  • Ефективно—мощно производство на озон от 10 000 mg/h
  • Бързо - лесно за регулиране
  • Гъвкав - разнообразни функции и програми
  • Удобно - благодарение на дистанционното управление
  • Издръжлив—здрав корпус с дръжка
Аксесоари
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Dieter Stengel преди 3 месеца

миризма на никотин

Използвах устройството в невероятно задимен (цигарен) апартамент. Има добър ефект. Накрая всички повърхности трябваше да бъдат боядисани с никотинова бариерна боя. По време на употреба детекторът за дим изгасна, тъй като се създаде лека "мъгла".

Технически подробности

Материал
Прахово боядисана стомана
Цвят
Бяло
Дисплей
LCD
напрежение [V]
230
Мощност [W]
110
UV-лампа
118 mm, 4 W, 254 Nm
Функции
Режим на непрекъсната работа, автоматичен режим, таймер
Концентрация на озон [mg/h]
10000
Таймер
Да
Държач за кабел
Да
Дистанционно
Да
Медальон с информация за озона
Да
Звукова мощност
75 dB
Вентилатор
170 m³/h
Размери (ДxШxВ)
32 x 18 x 30 см
Тегло
4.22 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
39 x 25 x 34 см
Тегло на пратката
4.8 кг

Пакет за доставка

  • Генератор на озон AIRCLEAN 10G
  • Въздушен филтър
  • Дистанционно управление
  • Предупредителен знак
  • Ръководство с инструкции

Описание на продукта

Генератор на озон - 10 000 mg/h - 110 W

Генераторът на озон AIRCLEAN 10G от ulsonix е специално проектиран за професионална обработка на въздуха в затворени помещения. Високоефективният генератор на озон може да неутрализира дори интензивни миризми бързо и ефективно. Мощният генератор на озон противодейства на различни замърсители във въздуха, като го почиства от алергени, вредни спори на плесени, неприятни животински или цигарени миризми. Индустриалният пречиствател на въздух е подходящ и за търговска употреба в автомобилни работилници, за вътрешен въздух и реновиране на сгради, в помещения за отпадъци и санитарни помещения или в хотелиерството. Забележка: Само професионални потребители с познания за използването на ЛПС (лични предпазни средства) могат да поръчват и използват озонови генератори.

Ефективно пречистване на въздуха от най-високо качество с генераторите на озон от Ulsonix

AIRCLEAN 10G впечатлява с ефективното си производство на озон от 10 000 mg/h. Вградената в генератора UV лампа гарантира постоянно производство на озон. Вграденият вентилатор с мощна циркулация на въздуха от 170 m³/h осигурява равномерно разпределение на озона в помещението.
Въздушният филтър, прикрепен към задната част на корпуса, допълва мощната циркулация на въздуха, като предпазва от замърсяване на технологията и поддържа дълготрайността на генератора на озон. Въздушният филтър може лесно да се смени без инструменти, ако е необходимо.
AIRCLEAN 10G се отличава с лесната си работа. Можете да конфигурирате различни функции и вентилационни програми с помощта на големия дисплей и контролния панел с 6 бутона. Вентилационните програми могат лесно да се адаптират към индивидуалните нужди. Можете да зададете непрекъсната работа за особено продължителни задачи, но тя не трябва да надвишава 12 часа. Включеното дистанционно управление увеличава лекотата на работа, както и безопасността при използване на генератора на озон.
Професионалният озонов стерилизатор е особено лек и компактен като дизайн за бързо и лесно транспортиране. Практичната дръжка в горната част на устройството улеснява мобилната употреба. Здравият прахово боядисан стоманен корпус поддържа дълготрайността на устройството. Захранващият кабел с дължина 2,3 м осигурява гъвкавост и може да се съхранява на вградения държач за кабел, за да спестите място.
Как да използвам безопасно озона? Озонът може да се използва само в затворени помещения, в които няма хора или домашни любимци. Никой не трябва да влиза в стая до 2 часа след озоновата терапия. Помещението също трябва да се проветрява най-малко 30 минути след третирането. Никога не вдишвайте озон директно от устройството. Произвеждайте само количеството озон, което съответства на размера на помещението. Уверете се, че в близост до генератора на озон няма запалими газове или експлозивни материали. Това устройство също използва UV светлина, на която хората, домашните любимци и растенията не трябва да бъдат пряко изложени. UV радиацията може да причини изгаряния на кожата или очите; предпазете себе си и заобикалящата ви среда от директна UV радиация. Моля, прочетете внимателно ръководството с инструкции, преди да работите с озон и спазвайте всички инструкции за безопасност.
Разберете колко ефективно озонът се бори с бактериите и мухъла! Изследване, проведено от Полската държавна санитарна инспекция (Sanepid), показа, че процесът, извършен с генератора на озон от ulsonix, може да бъде отлично допълнение към конвенционалните методи за дезинфекция и премахва биологичните замърсители дори на места, които са трудно достъпни.

Оценки и отзиви

4.9

Въз основа на 23 рецензии

Сортирай по :

преди 3 месеца Публикувано в Expondo Germany

миризма на никотин

Използвах устройството в невероятно задимен (цигарен) апартамент. Има добър ефект. Накрая всички повърхности трябваше да бъдат боядисани с никотинова бариерна боя. По време на употреба детекторът за дим изгасна, тъй като се създаде лека "мъгла".

Покажи оригиналния преглед

преди 3 месеца Публикувано в Expondo Germany

друго!

Не е представен коментар.

Покажи оригиналния преглед

преди 4 месеца Публикувано в Expondo Switzerland

Не е представен коментар.

Покажи оригиналния преглед

преди 5 месеца Публикувано в Expondo Sweden

Свеж въздух

Много лесен за използване и дава много добър резултат. Почистете въздуха на Ffäsch от миризми за кратко време. Лесен за преместване и носене със себе си благодарение на дръжката. Дистанционното управление ви позволява да го управлявате и от разстояние.

Покажи оригиналния преглед

преди 6 месеца Публикувано в Expondo Hungary

Оценка

Отлични стаи, успях да ги купя на фантастично добра цена, срокът за доставка беше 3 дни

Покажи оригиналния преглед

преди 6 месеца Публикувано в Expondo Poland

Съдържание

Отлично качество на продукта, включено дистанционно управление, препоръчвам

Покажи оригиналния преглед

преди 7 месеца Публикувано в Expondo Germany

Топ устройство

Имаме много заразна гъбичка с образуване на спори у дома и получихме устройството за нея. Супер лесен за използване, директно на пълна мощност, надеждни инструкции за работа, ясна препоръка от нас.

Покажи оригиналния преглед

преди 7 месеца Публикувано в Expondo Switzerland

Оптимално

Работи безупречно

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Expondo Switzerland

Лесно за използване устройство, работи добре. След като процесът приключи, можете да усетите миризмата на озон в стаята.

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Expondo Switzerland

Топ устройство

Вече тествано успешно. Връх

Покажи оригиналния преглед

Често задавани въпроси

Има ли тестове, които потвърждават ефективността на лечението с озон с апарати ulsonix?

Да, имаме резултатите от тестове, проведени от Полската държавна санитарна инспекция (Sanepid), която изследва устройствата ulsonix през август 2020 г. Тези тестове потвърдиха, че третирането с озон може да премахне биологичните примеси дори на места, които са трудни за достъп и лесни за пренебрегване.

Могат ли генераторите на озон да се използват и в офиси или могат да повредят технологията?

Генераторите могат да се използват в офиси, няма опасност за технологията. По време на почистването обаче в стаята не трябва да има никой.

Колко време издържа въздушния филтър? Може ли да се почиства под вода?

Зависи от честотата на използване и условията, при които устройството работи. Филтърът може да се измие под вода, но след това трябва да се подсуши добре.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти