Trustpilot
(4) Отзиви
ulsonix

Генератор на озон - 10000 - 40000 mg/h - 350 W

1149,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10050311

|

Модел: AIRCLEAN 40G

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. сряда, 7 август
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
1149,00 лв.
3+
5%
1091,55 лв.
5+
10%
1034,10 лв.
10+
15%
976,65 лв.
Основни характеристики
  • Мощен – производство на озон до 40 000 мг/ч за намаляване на упоритите миризми
  • Прецизен – таймер до 240 минути работа или непрекъсната функция, както и 4 степени на озон
  • Голяма площ – оптимални помещения от 150 до 1200 м²
  • Регулируем – с помощта на LCD дисплея се избира мощността на озона според размера на стаята и желаното време
  • Мобилен – две големи колела и неплъзгаща се дръжка улесняват транспортирането
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Дисплей
LCD
напрежение [V]
230
Мощност [W]
350
Функции
Непрекъснат режим, автоматичен режим, таймер
Концентрация на озон [mg/h]
10000 - 40000
Таймер
Да
Държач за кабел
Да
Дистанционно
Да
Вентилатор
300 m³/h
Размери (ДxШxВ)
46 x 40 x 84 см
Тегло
18.1 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
78 x 62 x 52 см
Тегло на пратката
24.8 кг

Пакет за доставка

  • Генератор на озон AIRCLEAN 40G
  • Remote control
  • Non-slip grip
  • 4 Screws
  • 4 wrenches
  • Spare fuse
  • Instruction manual

Описание на продукта

Повече мощност за големи помещения с генератора на озон от ulsonix

Искате ли ефективно да неутрализирате силните миризми в големи помещения до 1200 m²? Тогава използвайте мощния генератор на озон AIRCLEAN 40G от ulsonix! Независимо дали имате мухлясали помещения в резултат на наводнение или цигари или животински миризми в превозните средства, с озоновия почистващ препарат можете отново да контролирате неприятно миришещата среда. Озоновият модул предлага цялостно решение, което можете да използвате в голямо разнообразие от зони и размери на стаи, независимо дали в хотелиерството, в автомобилни работилници или в помещения за отпадъци и санитарни помещения - навсякъде, където се борите ефективно с лошите миризми и вредните бактерии с обработка с озон.

Озоновият модул ефективно неутрализира миризми, микроби и бактерии

С генератора на озон AIRCLEAN 40G имате избор. С таймера можете да определите продължителността на лечението с озон до 240 минути. Можете да настроите мощността на озон в четири степени според размера на помещението с помощта на щедрия LCD дисплей. Това ви позволява да третирате помещения от 150 до 1200 m² по целенасочен начин и да постигнете оптимални резултати с третиране с озон. Като алтернатива можете да използвате дистанционното управление, за да управлявате устройството.
Мощният озонатор произвежда максимум 40 000 mg/h озон, с който можете бързо и ефективно да се преборите с лошите миризми. За по-малки стаи намалете мощността на озона с 25% наведнъж. С максимална мощност на озона можете да почистите стая от 150 m² само за 30 минути. Но дори стаи с размер от 1200 m² се освобождават от вредни миризми или бактерии за 240 минути. В допълнение, предфилтър премахва големи частици мръсотия. За оптимални настройки използвайте автоматичния режим, който определя всички стойности според размера на стаята. Озонаторът е подходящ за големи пространства като гаражи, ресторанти, хотели, офиси, магазини или помещения, където отсядат вашите домашни любимци, където стерилизира въздуха и премахва миризми. Но уредът показва отлични резултати и при използване след наводнения и пожари.
Искате ли да спестите разходи? С мощност от 350 W вие получавате не само ефективно, но и енергийно ефективно устройство. Вентилаторът разпределя равномерно озона във вашата стая. Или свързвате устройството към вентилационната система. С цялостно третиране с озон можете дори да премахнете спорите на мухъла от въздуха и страдащите от алергия могат отново да дишат свободно. Други приложения за контрол на миризмите и стерилизация могат да бъдат намерени в селското стопанство или премахване на формалдехид в нови сгради, хотели или офиси. Освен това обработката с озон поддържа оборудването свежо, например в хладилниците.
С помощта на две големи колела и нехлъзгаща се дръжка можете лесно да транспортирате големия озон почистващ препарат до всяко желано място. За транспорт приберете дългия 2.92 m захранващ кабел, който ви дава оптимална свобода на движение, когато позиционирате генератора на озон.
Как да използваме безопасно озона? Озонът може да се използва само в затворени помещения, където няма хора или (домашни) животни. След третиране с озон в стаята може да се влиза отново само след 2 часа. След това трябва да се проветри поне 30 минути. Никога не вдишвайте озон директно от модула и озонът трябва да се произвежда само според размера на помещението. Уверете се, че в близост до генератора на озон няма запалими газове или експлозивни вещества. Моля, прочетете внимателно инструкциите за експлоатация преди обработка с озон и внимателно спазвайте всички инструкции за безопасност.
Разберете колко ефективно озонът се бори с бактериите и мухъла! Изследване на Полската държавна санитарна инспекция (Sanepid) показа, че процесът, извършен с генератора на озон ulsonix, може отлично да допълни конвенционалните методи за дезинфекция и премахва биологичните замърсители дори на труднодостъпни места.

Оценки и отзиви


5.0

Въз основа на 4 рецензии

Сортирай по :

преди 9 месеца Публикувано в Expondo Switzerland

Супер продукт

Имах няколко почистващи препарата с озон, но не трябваше да пестя първоначално. Защото големият е идеален. Универсален за малки или големи площи.

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Expondo Switzerland

Мощен и лесен за използване

Устройството е много добре проектирано. Използва се лесно. Той изчаква една минута, преди да генерира озон, който е удобен за първо напускане на стаята.

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Expondo Denmark

Добър ефект

Ефективен и добър ефект за кратко време.

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Expondo Portugal

Не е представен коментар.

Покажи оригиналния преглед

Често задавани въпроси

Има ли тестове, които потвърждават ефективността на лечението с озон с апарати ulsonix?

Да, разполагаме с резултатите от тестове, извършени от Полската държавна санитарна инспекция (Sanepid), която провери уредите ulsonix през август 2020 г. Тези тестове потвърдиха, че третирането с озон може да премахне биологичните замърсители от труднодостъпни и лесни за пропускане места.

Могат ли генераторите на озон да се използват и в офиси или могат да повредят технологията там?

Генераторите могат да се използват в офис помещения. Няма опасност за техниката. Възможно е обаче хората да не са в стаята по време на почистването.

Колко време издържа въздушния филтър? Може ли да се почиства под вода?

Това зависи от честотата на използване и условията, при които се използва уредът. Филтърът може да се измие под вода, но трябва да се подсуши добре след това.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти