Trustpilot
(5) Отзиви

Плазмен нож - 65 A - 400 V - IGBT - HF - Работен цикъл 100% запалване

719,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10021418

|

Модел: S-PLASMA 60U

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. вторник, 7 май
5% отстъпка при поне 3 еднакви артикула 10% отстъпка при поне 5 артикула!
Определете цената
За един артикул
Отстъпка
719,00 лв.
719,00 лв.
0%
2157,00 лв.
683,05 лв.
5%
3595,00 лв.
647,10 лв.
10%
Основни характеристики
  • Мощен – максимален ток на рязане от 65 A, 100% работен цикъл
  • Ясно подреден – контролен панел с LED дисплей, манометър и диск за управление
  • Ефективен – модерен IGBT инвертор и HF запалване
  • Прецизно – бързо рязане без деформация до 22 mm дебелина на материала
  • Мобилен – компактни размери и дръжка за носене
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Оценки и отзиви


4.2

Въз основа на 5 рецензии

Сортирай по :

преди 8 месеца Публикувано в Expondo Germany

Пълна препоръка.

Според всички мнения онлайн за това устройство, аз също го препоръчвам. Прочетох много положителни записи и това ме подтикна да си купя нож. Несъмнено мога да го препоръчам допълнително и да добавя още едно положително мнение за това устройство. Бърза доставка, продуктът беше доставен на следващия ден, добре опакован. Кратки и точни инструкции със забележки за безопасност. Много опростен интерфейс, лесно управление на устройството - всичко е наред.Колкото до теста за рязане, ще пусна кратко видео в YT - изглежда много добре.

Покажи оригиналния преглед

преди 8 месеца Публикувано в Expondo Germany

Перфектно!

Плазменият нож наистина ме впечатли, честно казано. Удобството за потребителя е невероятно - интерфейсът е толкова прост, че дори не трябваше да мисля много за него. Но тогава изпълнението! Лудост! Наистина разтърси, а техническите данни отговаряха напълно на реалността, което много ме изненада. Ръководството също беше много добре направено и ми помогна много. Лесно е да се използва и представянето ви взривява. Добавете към това бързата доставка, безопасното опаковане и гениалното ръководство – перфектно!

Покажи оригиналния преглед

преди 8 месеца Публикувано в Expondo Poland

Най-добрата фреза

Много добър избор. Първоначално бях скептичен, защото не можах да намеря видеоклипове за продукта, така че не знаех какво да очаквам или как ще изглежда кройката. Намерих само няколко отзива онлайн. И това е всичко. Това, което най-накрая ме убеди да го купя, беше сравнително ниската цена, 65A и наистина мощен цикъл. Което изглеждаше доста невероятно за този ценови диапазон. Малък брой положителни мнения в интернет обаче показват, че параметрите изглеждат реалистични или поне много близки до реалните. Мога да потвърдя, че това е наистина добър избор. В зависимост от работата, цикълът може да бъде по-кратък - но това вероятно зависи от условията на околната среда по време на заваряване. Разрезът е без пръски, всичко е издухано хубаво. Той се справя много добре и бързо с по-дебели материали. С една дума продукт, който наистина си заслужава вниманието. Задната част на корпуса леко скърца, но може да се подобри - защото цялото устройство изглежда наистина солидно. Устройството пристигна без щепсел и не беше включено в комплекта (400V), което е съвсем стандартно за 3P и на тази цена нямам особени забележки, но е по-добре да е в комплекта. Друго предимство е лекотата на управление, без бутони - всичко се контролира лесно. За да обобщим, СТРУВА СИ!

Покажи оригиналния преглед

преди 9 месеца Публикувано в Expondo Germany

Не е представен коментар.

Покажи оригиналния преглед

преди 6 месеца Публикувано в Expondo Slovakia

плазмен нож 65 A

Не е доставен правилният заземяващ кабел, не можете да намерите отговор на този проблем. Някакви връзки някъде, където не работи, създават лош имидж на целия магазин!

Покажи оригиналния преглед

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти