Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт
Royal Catering

Машина за горещ шоколад - 10 литра - LED дисплей

749,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10011026

|

Модел: RCSS-10 ECO

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. вторник, 6 август
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
749,00 лв.
3+
5%
711,55 лв.
5+
10%
674,10 лв.
10+
15%
636,65 лв.
Основни характеристики
  • Голям капацитет от 10 литра
  • Модерен цифров дисплей за управление за лесна работа
  • Енергоспестяващ с икономичен и рентабилен двигател
  • 8-12 часа работа благодарение на тежкотоварната конструкция
  • Изработен от безопасен поликарбонат без BPA
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Поликарбонат
Цвят
черен
Дисплей
LED
напрежение [V]
230
Мощност [W]
440
Време на работния цикъл [h]
8 - 12
IEC Клас на защита
I)
Тава за отцеждане
Да
Гумени крака
Да
Капацитет
10 l
Максимална възможна височина на използваните очила
100 mm
Размери (ДxШxВ)
38 x 30.7 x 57 см
Тегло
6.6 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
42.3 x 57 x 61.5 см
Тегло на пратката
8.8 кг

Пакет за доставка

  • Машина за шоколад RCSS-10 ECO
  • Четка
  • Ръководство за употреба

Описание на продукта

Машина за горещ шоколад - 10 литра

Машината за горещ шоколад RCSS-10 ECO на Royal Catering ви помага да приготвите вкусен горещ шоколад само за миг. Благодарение на специалната система от лопатки шоколадът за пиене се разбърква постоянно и остава без бучки и течен. Устройството е подходящо и за поддържане на топлината на греяно вино, чай или други горещи напитки. Независимо дали става въпрос за горещо мляко, кафе или бира - този диспенсър за напитки е универсален и допълва вашите доставки за кетъринг в столова, ресторант или на бюфети. Машината е подходяща само за течен шоколад. Моля, разтопете шоколада, преди да го поставите в диспенсъра.
Машината за горещ шоколад поддържа перфектната температура на напитките в купол с обем 10 литра. Професионалният и неподвластен на времето дизайн превръща това устройство в модерен атрактивен елемент за всеки бар, бюфет и ресторант. Прозрачният контейнер показва вкусния шоколад за пиене. Затварящият се капак гарантира, че контейнерът е надеждно и здраво прикрепен към корпуса на машината за шоколад. Контейнерът може лесно да се отстрани при почистване.
Цифровата система за управление със сензорен панел прави дозатора за какао приятен и лесен за използване. Няколко бутона управляват температурата, миксера и нагряването. Модерният, удобен за потребителя LED дисплей информира потребителя дали устройството е включено или изключено и показва процеса. Превключвателят за включване/изключване е разположен отделно от страната на устройството. Защитата от прегряване гарантира, че диспенсърът за напитки няма да работи прекалено горещо.
Машината за горещ шоколад се захранва от 440 вата и е особено икономична и рентабилна. Това се гарантира от енергоспестяващия дизайн, който намалява консумацията на енергия и удължава експлоатационния живот на отделните компоненти на устройството - това означава: увеличено време на работа с по-малко разходи за електроенергия! Цикълът на работа на машината за тежки условия е от 8 до 12 часа.
Добрият шоколад за пиене трябва да е гъст и нежен - това не е проблем за тази машина за горещ шоколад на Royal Catering. Имате възможност за съхранение на топло, така че не е нужно да се притеснявате, че шоколадът ще изстине. Системата с лопатки гарантира, че шоколадът се разбърква постоянно, като по този начин остава деликатно мек, за да се получи уникално изживяване за клиентите. Контейнерът е изработен от безопасен за хранителни продукти поликарбонат без съдържание на BPA, който е безвреден за вашето здраве, издръжлив и устойчив на екстремни температури.
Кранчето гарантира, че шоколадът може да се изпие, без да се разлее. Шоколадът е защитен от замърсяване с лек, издръжлив капак на контейнера. Тавата за капки улавя излишните течности и осигурява чистота на работното място. При необходимост може да се отстрани и лесно да се почисти. Корпусът е снабден с гумени крачета, които предпазват работната повърхност от надраскване и държат машината стабилно на мястото ѝ. Стикерът HOT предупреждава за горещината и осигурява защита и безопасност за клиентите и служителите.

Оценки и отзиви


Сортирай по :

Често задавани въпроси

Колко време може да работи машината?

Машината е проектирана за продължителна работа. Цикълът му на работа е от 8 до 12 часа. Ниската консумация на енергия на двигателя допълнително намалява разходите за електроенергия в сравнение с други устройства.

Мога ли да работя сам с диспенсъра?

Разбира се! Машината се управлява с няколко бутона. Всичко останало работи автоматично. Всички подробности за машината за шоколад можете да намерите в ръководството за употреба.

Какво се случва, ако машината се повреди?

Ние предлагаме тригодишна гаранция и сервиз за цялата територия на ЕС. Ако имате въпроси или проблеми относно машината, свържете се с нас!

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти