Вещ: EX10062358

|

Модел: MSW-PLT-6

Пелетна камина - 6 kW - за 50–150 m³ - 5 нива - таймер

2349,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Мощен – отоплява до 50–150 m³ големи помещения с 6 kW и консумация на 0.4–1.4 kg пелети на час
  • Икономичен за работа – благодарение на ниските разходи за гориво и висока топлинна мощност с ефективност от 90 %.
  • Издръжлив – осигурява време на горене от 7–20 h при температури между 10–35 °C с резервоар за гориво, съдържащ 10 kg
  • Лесно – благодарение на прецизния термостат с 5 нива на мощност и лесно регулируем таймер
  • Clean – пепелта автоматично пада в голямата подвижна тава; Мангалът може да се сваля за лесно почистване
  • Екологичен – устойчив метод на отопление с ниска консумация на енергия

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Висока топлинна мощност, ниски разходи за гориво и нисък CO² отпечатък: Пелетната камина от MSW!

Енергиен преход без усилие: С камината на пелети от MSW можете да намалите разходите си за отопление и CO² отпечатъка си за нула време! Благодарение на високата топлинна мощност и ниските разходи за гориво, вие спестявате пари въпреки разходите за придобиване и отоплявате почти климатично неутрално. Можете да инсталирате камината на пелети само с няколко лесни стъпки и също така е много лесна за управление с помощта на бутона за стартиране, дистанционно управление или таймер. Големият контейнер за пепел минимизира броя пъти, които трябва да го изпразните, така че не само да се отоплявате евтино, но и изключително комфортно.

Пелетна камина за топли помещения до 50–150 m³

Модерната камина на пелети е впечатляваща със своите изключителни работни показатели и изключително дълго време на работа. Големият бункер за гориво 10 kg гарантира постоянни времена на горене от 7–20 h с разход на пелети от 0.4–1.4 kg/h. При 5 нива на мощност вие отоплявате помещения с размер от 50–150 m³ до температури между 10–35 °C. С керамично запалване и обща мощност от 6 kW със стойности на ефективност до 90%, вие не само достигате желаната температура бързо, но и се нагрявате особено рентабилно.

Напълно автоматичната камина на пелети се управлява много лесно без вентилатор. Можете да управлявате устройството с помощта на прецизния термостат, дистанционното управление или таймера, който може да бъде настроен между 0 - 12 часа. Можете също така лесно и надеждно да програмирате конкретни дни, в които искате да се отоплявате. Така че винаги сте уютни и топли, когато пристигате в работилницата или офиса сутрин и когато се прибирате вкъщи при собствените си четири стени вечер. А за спонтанна топлина, просто стартирайте фурната с натискането на един бутон. Можете също така да почиствате бързо и лесно: това се осигурява от подвижния мангал и голямото чекмедже, благодарение на което можете лесно да изхвърлите събраната пепел.

Произведена от висококачествена въглеродна стомана в комбинация със студено валцована стомана, пелетната камина не само предлага оптимизирана топлинна мощност, но и издръжливо и издръжливо качество. Привлекателният дизайн в червено и черно също прави енергийно ефективния и екологичен нагревател истински привличащ вниманието във всяка стая.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ