Trustpilot
(15) Отзиви

Градинска самосвална количка - 550 кг - накланяща се - 150 л

419,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10090175

|

Модел: HT-Q.BASS-550

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Време за доставка приблизително 3-8 работни дни
Основни характеристики
  • Устойчив—градинска самосвална количка с голям капацитет от 150 л / 550 кг
  • Опростен—удобно за натоварване и разтоварване, допълнен с функция за накланяне
  • Маневрен—подходящ за използване на всякакъв терен благодарение на изключително големите гуми с диаметър 33 см
  • Ергономичен—подплатената дръжка осигурява комфорт дори след продължителна употреба
  • Здрав—здрав дизайн с рамка с двойна ос и колела за тежко натоварване
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


4.7

Въз основа на 15 рецензии

Сортирай по :

миналата година Публикувано в Expondo Italy

е въпрос за статията, като не намерих къде да задавам въпроси

Количката, посочена в обекта, има ли приспособление за тревни трактори, след като дръжката за ръчно теглене е премахната?

Отговор от

Това е добър въпрос. Свържете се с нас на 06 97 63 24 04 или пишете на [email protected]. Ние ще ви помогнем да намерите отговора.
Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Amazon Germany

добър тролей

подходящ за градински трактор

Покажи оригиналния преглед

преди 17 дни Публикувано в Expondo France

перфектен

Наистина не съм разочарован от покупката си. Супер капацитет, който улеснява преместването на оборудване в цялата градина (шнек, лопата, кирка, торба с пръст, леген и др.). Освен това изградих 3 леки страни на ламперията, за да повдигна тялото със 70 см. Само щастие 🥹. Всичко, което липсва, е двигателят за рейтингите 🤪

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в ManoMano France

За голяма градина размерите на тази количка са идеални. Конструкцията изглежда здрава и управлението е отлично. Системата за накланяне на контейнера е много практична. Доволен съм от покупката си.

Покажи оригиналния преглед

преди 6 месеца Публикувано в Expondo United Kingdom

Брилянтен продукт

Поръчах тази количка, не бях сигурен какво да очаквам подходящо тежко качество на изработка лесен за преместване лесен за изхвърляне неща добър продукт

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Amazon Germany

Супер стабилна част, препоръка!

Не се купува тук, а се поръчва директно от продавача.За разлика от повечето други устройства, които се продават така, има три сериозни разлики: a. подструктура; Тук няма тънки ъглови листове или подобни, всичко е с плътен квадратен профил.b. функция за накланяне; Тук „шасито“ остава на място и не скъсява междуосието, както при много други модели. Това означава, че стабилността не е засегната.c. Тегличът има възможност за прикачване, дръжката може да се вдлъбне навътре и така остава "на борда". Много елегантно решение!Ваната също е изключително стабилна (дебел материал, подобен на висококачествена строителна кофа).Много маневрена,плавно работеща и изключително стабилна. (Дори три деца, които си играеха по него, не го преобърнаха). Сглобяването беше малко неудобно с монтажа на ваната в първата стъпка; най-добре с двама души. След това е напълно сглобен за около 20 минути. Дебели и масивни винтове, няма какво да се оплаквате. Единственият недостатък: Внимавайте с лагера на теглича! Но това е голяма работа ;-) Определено бих го препоръчал, страхотно парче!

Покажи оригиналния преглед

преди 7 дни Публикувано в Expondo Denmark

Супер здрав и добър

Хубава здрава и мощна количка

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в Expondo France

Добра количка

Градинската количка Hillvert HT-Q.BASS-550 много прилича на високо ценените 1200 lb Gorilla Carts GOR6PS. Противно на посоченото в описанието колелата не са 250 мм, а 13 инча (330 мм). Натоварването, посочено върху гумите, е 300 lb, на колело, 1200 lb за цялото, или 544 kg, откъдето индикацията е 550 kg. Инфлацията не трябва да надвишава 2,07 бара. Сглобяването не представлява проблем, болтовете (фиксиращи винтове, шайби) са със задоволително качество. Има силна миризма на гума при разопаковане, която се задържа няколко дни. Използвах тази количка, теглена от трактор, за да преместя малко повече от 4 въжета влажни дърва на стотина метра, по наклонен и забележимо неравен терен, около 60-70 пътувания. 70 см ширина на сглобката, както и приблизителното тегло от 31 кг допринасят за отличната стабилност на сглобката. Маневреността на количката при движение напред е удивителна, но почти невъзможна на заден ход, количката веднага преминава в режим на раци. Накланянето на пластмасовата кутия с добра дебелина не представлява проблем. За съхранение са необходими 70 см ширина, 112 см дължина в нормално положение или 0,80 м при накланяне на количката назад върху тялото. В заключение, много съм доволен от продукта, което трябва да се потвърди с времето. Не е възможно сравнение с продукти, струващи 100 евро.

Отговор от

Благодаря ви за положителните и насърчителни думи. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да предприемете действия и да постигнете целите си напред. Приятен ден !
Покажи оригиналния преглед

преди 7 месеца Публикувано в Expondo Austria

Както се очаква

Купуван наскоро, още не съм работил с него, прави много добро впечатление. Изглежда много здрава, ваната е качествена и стабилна, дебели стени. Шасито е много стабилно, с 2 деца вътре стои стабилно в тесни завои, накланянето работи перфектно. Дръжката стои удобно в ръката и не дрънчи толкова много, както е при по-малките модели. Това обаче е наистина голямо парче, което изисква място. Вече чакам с нетърпение първата градинска работа. Дори и без действителна работа, пак мога да препоръчам колата.

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години Публикувано в Expondo Spain

Добра кола за всичко

Доставката беше бърза...артикулът дойде много добре опакован...след като се сглоби, количката е здрава и издръжлива...за всеки случай гресирах и изгладих всички стави и стави на дръжката и корпусите на колелата.. Мисля, че Имам кола от много години и маневреността е много висока.

Покажи оригиналния преглед

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти