Trustpilot
(11) Отзиви

Бензинова дробилка за клони - 6,5 к.с. - 80 мм

2129,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10090080

|

Модел: HT-HECTOR 212T

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. сряда, 8 май
5% отстъпка при поне 3 еднакви артикула 10% отстъпка при поне 5 артикула!
Определете цената
За един артикул
Отстъпка
2129,00 лв.
2129,00 лв.
0%
6387,00 лв.
2022,55 лв.
5%
10 645,00 лв.
1916,10 лв.
10%
Основни характеристики
  • Мощен—двигател с 6,5 к.с. с 3600 об./мин изсича клони с диаметър до 80 мм
  • Гъвкав – изхвърляща фуния, регулируема на стъпки от 90°, възможно странично изхвърляне
  • Ефективният двигател с мощност 6,5 к.с. консумира макс. 1,6 л/ч
  • Дълготраен—3,5 л резервоар за гориво и 0,6 л резервоар за масло позволяват непрекъсната работа за повече от 2 часа
  • Мобилен и стабилен - две големи надуваеми колела и здрав стоманен корпус
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


3.9

Въз основа на 11 рецензии

Сортирай по :

преди 3 години Публикувано в Expondo Germany

Направи нещо!

Имаме бързо растящ жив плет с дължина около 100м. В течение на няколко години се натрупаха огромно количество изрезки, които сега постепенно нарязвам. Шредерът работи бързо и раздробява всичко без усилие. Топ апарат! Това, което също ми се струва положително, е, че смяната на позициите е безпроблемна. Ясна препоръка за покупка!

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Expondo Ireland

Машина за дробене на дърва HT-Hector 212T

Чаках три седмици за доставка, което, разбира се, беше силно в средата на пандемията от коронавирус. При пристигането си това беше директен монтаж от части с гаечни ключове, доставени за работата. Долей масло в двигателя, напълни резервоара за бензин, дробилката за дърва стартира при първото завъртане на ключа. С тегло малко над 80 кг, той е много маневрен за ЕДИН човек. При 107Dba е малко силен, както и антифоните и, разбира се, защитата на очите, веднага пуснах дробилата за дърва. Той много бързо изпрати голямо количество нарязани къпини, шипове, жив плет и т.н. от моята градина в много управляема маса от мулч/стърготини и разбира се само на малка част от първоначалния обем. Expondo твърдят, че може да се справи с диаметър до 80 mm. Все още не съм достигнал този диаметър, но досега дърворезачката се е справила с всичко, което се подава в нея. Впечатляващо представяне, препоръчваме!

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години Публикувано в ManoMano France

Много добър продукт

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Expondo Italy

Отличен шредер

Не познавах този магазин, трябва да кажа, че бях положително впечатлен от ефективността на операторите, на разположение за всеки проблем.Колкото до продукта на тази цена не можете да намерите нищо, както при запалване с ключ, така и с дръпване, освен това продуктът е много солиден, красив и нарязва много добре, със сигурност го препоръчвам на всички, които искат да инвестират парите си в професионален продукт.

Покажи оригиналния преглед

преди 10 месеца Публикувано в Expondo Germany

ТОП ЧИПЕРИ

Наскоро купих този дробилка от expondo. Поръчката беше лесна, доставката бърза, а устройството е ТОП. Опаковката беше първокласна и сглобяването беше лесно. Шредерът е мощен и лесно може да издърпа и по-големи клони с листа! Това прави кълцането забавно. :-)

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Expondo France

Добра машина

След сглобяването без затруднения, направих тест на малки. Дафинови клонки и по-едри клонки около 5см топола,добра работа отговаряща на очакванията ми.За по-големи количества ще се видят по-късно.

Покажи оригиналния преглед

миналата година Публикувано в ManoMano France

Използвах го и оправда очакванията ми. Материал, лесен за сглобяване. За клони над 50 mm D, няма чудеса. Много съм доволен от тази покупка.

Покажи оригиналния преглед

преди 3 години Публикувано в Amazon United Kingdom

Градинска дробилка/мулчер Hillvert Hector 212T

Градинска дробилка/мулчер Hillvert Hector 212T - доставена в рамките на обещания срок. Изглежда, че това е здрава машина и е изпълнила задачите, които се изискват от нея - раздробяване и мулчиране на големи количества намалени храсти и жив плет заедно с по-малките листни резници. Намаляване на 10 празни торби с отпадъци до 2 за един следобед. Той има тегло (около 80 кг) и конструкция (пълни с въздух гуми), което го прави лесно преместваем, където и да е необходимо. Инструкциите за безопасност пристигнаха с машината, но основните инструкции за монтаж и експлоатация първоначално липсваха от доставката. Въпреки това, след като се свързахме със съответния отдел на expondo, те бяха предоставени с готовност. Expondo се стараеха да гарантират, че услугата, която получихме от тях, е задоволителна и след като този първоначален проблем беше отстранен, всичко беше наред. Те ни увериха, че в бъдеще инструкциите за сглобяване и експлоатация ще бъдат включени към всяка пратка. Много сме доволни от машината.

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години Публикувано в Expondo Switzerland

Доста добре направено на пръв поглед

Лесен монтаж, добре изработено и здраво шаси. Работи добре на малки клони, но изобщо не може да смачка клони от 80 мм, от 40 мм моторът вече спира, а клон от 50 мм, моторът спира! Пластмасата против пръски на входния канал е твърде твърда и лошо конструирана! (смяна с гумени и дълги ленти, по-ефективно! Нипелите за гресиране на лагерите са лошо разположени, особено от страната на защитата на задвижващия ремък, завъртете на 90 градуса, за да поставите гресьорките хоризонтално, по-лесно за смазване и по-добра защита!

Отговор от

Моля, уведомете ни. Ние винаги искаме да помогнем и да се подобрим, но за да го направим, се нуждаем от вашата подкрепа, за да предотвратим това да се случи в бъдеще. Заедно ще постигнем това.
Покажи оригиналния преглед

преди 7 месеца Публикувано в Expondo Finland

Най-лошата придобивка в живота! Нищо не работи и ако не продължи дълго. Отвратителна сглобка от дефектни части. Дори не струва 5 евро. Може и да съм късметлия, но е факт!

Покажи оригиналния преглед

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти