Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Метален детектор - дълбочина на откриване 24 cm - Ø 24 cm - телескопично рамо: 96 - 120 cm

319,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10031085

|

Модел: SBS-MD-26

Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
319,00 лв.
3+
5%
303,05 лв.
5+
10%
287,10 лв.
10+
15%
271,15 лв.
Основни характеристики
  • Прецизен – детекторът локализира дори малки предмети (монети и т.н.) на дълбочина до 24 cm
  • Гъвкав – четири различни функции за търсене: Всички метали, Изключване (диск), Избор (прорез), Показване (точна точка)
  • Водоустойчива – водоустойчива търсеща бобина за използване при дъжд и в плитки води
  • Ясно – всички важни функции и дисплеи на контролния панел с LCD с един поглед
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Перфектният металотърсач за големи и малки търсачи на съкровища

Който търси ще намери! Независимо дали търсите онзи изгубен брачен пръстен в градината, златно съкровище в гората, боеприпаси на стари бойни полета или кабели в стената - с металотърсача от индустриалните доставки на Steinberg Systems можете целенасочено да търсите всякакви вещ.

Намерете злато, сребро и метал с металдетектори от измервателната технология на Steinberg Systems

Благодарение на интуитивен контролен панел и LC дисплей можете да локализирате дори малки предмети като монети, пръстени или пирони с металдетектора, ако не са заровени по-дълбоко от 24 cm в земята. Налични са четири различни режима за търсене: "All Metal" открива седем вида метал, има автоматичен земен баланс и има висока чувствителност. Ако пък изберете "Диск", показването на определени видове метал се изключва за по-точно разграничаване. Използвайте „Notch“, за да изберете честотни диапазони за конкретни метали и „Pinpoint“, за да посочите местоположението на предмета, който търсите.
Авангардна технология прави консумацията на енергия на този водоустойчив металдетектор много ниска. Работете с металната сонда с две 9 V батерии. Индикатор за нивото на зареждане ви информира за състоянието на батериите. Може да се използва навсякъде, благодарение на лекото си тегло. Това се дължи на телескопичното рамо, което може да се удължи между 96 - 120 cm, което означава, че малки и големи търсачи на съкровища могат да започнат да търсят, без да се налага да се навеждат. Подплатеният подлакътник на ергономичната пръчка на металдетектора гарантира максимално ефективно и удобно търсене. Акцентът: намирайте скрити метални предмети дори в дъжд, сняг или в плитки води, защото металната намотка е абсолютно водоустойчива!

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Оценки и отзиви


Сортирай по :

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти