(6) Отзиви

Автоматична хранилка за пилета - 12 кг - висящо стъпало 980 г

199,00 лв.
Цената включва ДДС

Артикул: EX10280039

|

Модел: WI-CF-120

Популярен продукт
хора наскоро са разгледали този продукт
Цената включва ДДС

Готово за изпращане!

Време за доставка приблизително 2-5 дни

100% сигурно плащане

* Методите на плащане могат да се различават в зависимост от страната

  • Практично—автоматична хранилка се отваря от тежестта на пилето върху дъската
  • Издръжлив — устойчив на атмосферни влияния и здрав корпус, изработен от релефен алуминий
  • Безопасна — релефна алуминиева подложка предпазва пилетата от подхлъзване
  • Просторен—голям капацитет от 12 кг осигурява храна за дълго време
  • Хигиеничен - фуражът остава запечатан и се разпределя само при необходимост, хранилката предотвратява разпиляването на фуража

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


4.5

Въз основа на 6 рецензии

преди 8 месеца Първоначално публикувано на amazon

Много добра инвестиция

Нашите Orpis и Greenlayers отнеха само 3 дни, защото голямата уста можеше да ги изяде... и защото просто не бях инсталирал този странен сив щепсел в началото, защото инструкциите за завинтването му наистина имаха много лоша резолюция От снимките , дори не знаех къде всъщност е мястото на това нещо и за какво трябваше да се използва частта... но точно това беше голямата помощ, за да не се затвори клапата отново толкова бързо и с трясък. Сега капакът се спуска бавно и тихо, така че вече не е заплашителен и малките животни си представят колко са страхотни, когато могат да отворят тази първоначално заплашителна кутия, за да ядат. Много добре направена и скъпата, добра храна е защитена от мишки и плъхове, както искахме. Просто страхотно, струва си парите! Особено с големия Orpington за нас беше важно да намерим нещо, което предлага достатъчно място за главата при хранене. Петлите имат толкова големи гребени, че иначе биха се наранили, когато се хранят от най-големите висящи хранилки, когато трябва да стискат главите си, за да стигнат до храната. Вече всички са щастливи, наистина страхотно!

Покажи оригиналния преглед

преди 6 месеца Първоначално публикувано на amazon

Продуктът ми изглежда добър, но не е нов пакет, който получих

Полученият пакет нямаше инструкции за сглобяване, бих предпочел пакетът да бъде правилно проверен, липсваха страници в инструкциите, със сигурност запазени от човека, който се е опитал да го сглоби преди мен. Честно казано, не е много правилно, останалите инструкции, а именно инструкциите за безопасност, дори бяха оцветени. , трябваше да намеря липсващите страници в интернет и да направя екранни снимки, тогава редактирането е малко объркано и рисунката не е достатъчно прецизна и твърде малка. обясненията изглеждат ясни, но всъщност няма важни обяснения и затова трябва да познаем какво правим с някои от гайките, освен това трябваше да добавя 4 малки гайки към винта, поставен, за да прикрепя голямата щанга към пазарния крак , иначе няма да държи.Иначе веднъж сглобена хранилката изглежда добра и достатъчно здрава. Показахме някои кокошки и в крайна сметка белите бяха тези, които разбраха и показаха другите.

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години Първоначално публикувано на amazon

Много добре направено, но... Без повече но! 👍

Медиите не можаха да бъдат заредени.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n Приятно изненадани сме колко добри това е Контейнерът за фураж се обработва. Всичко е перфектно обработено, така че няма остри петна. Това прави хората и пилетата щастливи! 🙂Въпреки това, има много луфт в ставите на пръчките (вижте снимките), което ни учудва, защото останалото е наистина прецизно обработено.Но добре, затова приспадаме една звезда. Клапата също издава много шум при отваряне, мисля, че се чува доста добре в прикаченото видео. Ако по време на употреба се окаже, че нито едно от двете няма ефект и не пречи на пилетата, ще бъде върната петата звезда.За нас беше важно кутията да е мишка или mouseproof. Проектиран е да е устойчив на плъхове и това е. Като цяло очакванията ни бяха оправдани, а в някои случаи дори надминати. Препоръка за покупка за нас. Ще актуализираме прегледа след няколко месеца на използване. Актуализация май 2021 г.: Днес пилетата най-накрая се преместиха и първите подходи изглеждат доста добре. Ако нещата продължат да вървят добре, значи сме направили всичко както трябва и сме щастливи да върнем петата звезда Актуализация през юни 2021 г.: Пилетата вече приемат контейнера за храна много добре. Вижте видео. Следователно петата звезда се завърна. Ние сме изключително доволни от нея и ще се радваме да я препоръчаме на други. Актуализация април 2022 г.: За съжаление вече има проблеми с механизма за нежно затваряне. Зърното вече не излиза напълно от държача, вижте последната снимка.Контактът с продавача беше много добър и приятелски настроен. Ще ни бъде изпратена резервна част, но за съжаление това ще отнеме няколко седмици. Дотогава капакът се затваря без спирачки.Засега ще оставим оценката 5 звезди, защото като цяло сме много доволни от контейнера за храна. Ако същата грешка възникне и с новия заключващ механизъм, това не изглежда да е изключение и съответно ще понижим версията.

Покажи оригиналния преглед

преди 11 дни expondo клиент

Не е представен коментар.

Покажи оригиналния преглед

миналата година Първоначално публикувано на amazon

Страхотна част, но моите пилета не я разбират

Силно препоръчително за умни пилета. Добре направен и функционален. За съжаление и след няколко месеца и трите ми кокошки не разбраха, че трябва да ги настъпиш и ядат само когато в чинията има камък. Но производителят не може да помогне. :Д

Покажи оригиналния преглед

миналата година Първоначално публикувано на amazon

mangiatoia x polli

Non a risolto il mio problema

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.4
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти