26% разстояние
(14) Отзиви

Комбиниран заваръчен апарат - 220 A - TIG - MIG - FCAW - MMA

1179,00 лв. 1599,00 лв.
Цената включва ДДС

Артикул: EX10020131

|

Модел: S-MTM 220

Популярен продукт
хора наскоро са разгледали този продукт
Цената включва ДДС

Готово за изпращане!

Време за доставка приблизително 5-7 дни

100% сигурно плащане

* Методите на плащане могат да се различават в зависимост от страната

  • Гъвкаво заваряване с 5 метода на заваряване: TIG, MIG/MAG, MMA, FCAW, спояване
  • TIG заваряване с мощни 220 A при 60 % работен цикъл
  • MIG/MAG заваряване с по-малко пръски благодарение на индуктивността
  • MMA заваряване с горещ старт, против залепване и сила на дъгата
  • Гъвкаво заваряване без допълнителен защитен газ с FCAW

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


4.8

Въз основа на 14 рецензии

миналата година expondo клиент

Катастрофа на машината

Мога да вярвам само на управлението на гаранцията.

Отговор от

Gracias por su opinión. 

Queremos ayudar y mejorar, pero para evitar que vuelva a suceder, necesitamos su apoyo. 

Juntos lo conseguiremos. 

Покажи оригиналния преглед

миналата година expondo клиент

Страхотно!

Много добра машина, работи много над очакванията! Карам предимно с tig и аз и работи много добре! Гладка машина и лесна за използване! Силно препоръчително!

Покажи оригиналния преглед

преди 2 месеца expondo клиент

Повече от доволен съм от тази заварка. Заварихте всичко между 1mm-10mm желязо с магнетична тел с чист резултат. Mma работи брилянтно. Все още не съм го пробвал, но очаквам резултата да е перфектен. Така че наистина препоръчвам този продукт.

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години Първоначално публикувано на amazon

рапорт качество цена 10/10

Работя от 4 години и все още не съм разочарован. Като професионален заварчик съм свикнал да заварявам на ESAB pro и честно казано с изключение на настройките за тип: post gas..etc (отнася се за TIG), които не са, но стандартните настройки са регулирани достатъчно добре, за да не се налага... бензиностанцията и около 3 секунди, няма затихване, има 4 време на този модел, но не е твърде досадно.. всяка TIG горелка може да се "адаптира" (суха горелка само) като обикновено смените електрическия щепсел на бутона за праймер.. мощността е добра от 15A до 220A без проблем.. използвайте с аргон (arcal 1 2.5m3) Що се отнася до MIG/MAG, той също работи много добре на 5 кг намотка (твърда стомана, неръждаема стомана, сърцевина), заварих с 0,8 твърда стомана (atal5 2,5 м3 бутилка) на малка дебелина от 1 мм до 4 мм стомана и диаметър 1,0 на 8/10 мм и на стомана... честно казано, ако настройката е добра, върви както и професионалната станция тип ESAB, KEMPY... просто обърнете внимание на времето за заваряване при висок ампераж непрекъснато, горелките са с въздушно охлаждане, така че могат да изгорят, ако заварявате повече от 1 час непрекъснато..За MMA ,.. сила на дъгата, толкова добър грунд. Използвам само основния електрод (по-добра устойчивост от рутил за тези, които се чудят защо рутилът е за "направи си сам") в 2.5 или 3.2 тип SAF. Единственият отрицателен момент е, че не заварява алуминий, но аз знаех това преди.. Накратко Всичко това, за да кажа, че за каросерията или чистото и твърдо заваряване (изработка на тръби, рамка и т.н.) тази позиция върши работата, която горещо препоръчвам, защото има 3 функции MIG/MAG, TIG, MMA има добро съотношение качество цена, само имайте предвид, че трябва да инвестирате още 2 газови бутилки, за да използвате TIG и MIG, които трябва да струват поне 500 на бутилка.. Мисля, че това е минимумът, който трябва да знаете и за мен 5 звезди Чаках 4 години, преди да пиша нещо нещо и станцията все още работи много добре..

Покажи оригиналния преглед

миналата година expondo клиент

Топ устройство

Работя с устройството от няколко месеца и досега съм положително впечатлен от него. Няма повреди, работи отлично.

Покажи оригиналния преглед

преди 6 години Първоначално публикувано на amazon

Препоръчва се за всеки любител и бизнес

Здравейте приятели. Получих заварчика супер бързо. Сега изпробвах всички заваръчни работи, които може да извърши. Страхотно устройство и надмина очакванията ми. Мога само да го препоръчам на всички. Дори бих го предложил като мобилно устройство за фирми. Има всичко, всичко, от което се нуждаете, много добри възможности за настройка благодарение на цифровото управление. Със закупуването на бутилка с аргон, бутилка собственост, взех правилното решение. Винаги щастлив.

Покажи оригиналния преглед

преди 5 години Първоначално публикувано на amazon

Много щастлив

Говоря за многопроцесорния заваръчен апарат Stamos Power - S-MTM 220. Машината се предлага в много здрава кутия и с дървен капак, което гарантира, че е била добре защитена по време на пътуване. Панелът с бутони е очевидно с добро качество. качество, потенциометрите са много точни на допир, а дисплеите са голяма помощ при регулиране на машината.Конструкцията на уреда изглежда устойчива, ламарина е 1 мм, а дръжката го прави лесен за транспортиране, въпреки че машината е доста тежък . Бих препоръчал да използвате количка за транспорт. (с тази машина можете да го направите сами :-)) Включва аксесоарите в описанието, те са с добро качество, горелките изглеждат много добре, маркучите са достатъчно дълги, за да работят удобно. Сегашните кабели са ковки и дебели.При заваряване (в MMA) стартът е много добър, електродът тръгва веднага щом докосне парчето при всякакъв интензитет.Минималния интензитет в MMA е 11A, в MIG е 30A и в TIG 10А. (въпреки че в случая с TIG не съм 100% сигурен, но ако не е 10 е 15А) Максималният интензитет е 220 и в трите случая. Единственото нещо, което не се препоръчва е използването на волфрам, който идва с, той е червен цвят, което показва, че има 2% торий.И нещо, което може да се подобри предвид мощността на заваряване, е, че максималната тел, която толерира, е 0,8 (минимумът е 0,6), може да бъде 1,0. Но това не може да бъде критикувано, тъй като техническите му характеристики ни информират за това.

Покажи оригиналния преглед

преди 2 години expondo клиент

напълно задоволен

Устройството ме убеди и услугата на expando е много удобна за клиента и небюрократична. Мога само да го препоръчам.

Покажи оригиналния преглед

преди 10 месеца expondo клиент

Въпрос

Здравейте, можем ли да заваряваме алуминий с тази станция и каква е разликата с модела S MTM 220UK?

Отговор от

C'est une bonne question. 

Appelez-nous au +33 9 72 35 50 85 ou écrivez-nous via [email protected]

Avec exponDO, passez à l'action. 

Покажи оригиналния преглед

миналата година expondo клиент

Въпрос

Здравейте, има ли аксесоари към него?

Отговор от

Bonjour, oui, les pièces mentionnées dans la livraison sont incluses dans ce produit. 

Покажи оригиналния преглед
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.4
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти