Trustpilot
На разпродажба
(5) Отзиви

MIG/MAG заварчик - 160 A - 230 V - синергия - Работен цикъл 100 %

529,00 лв. 619,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10021415

|

Модел: S-MIG160DS

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. вторник, 7 май
5% отстъпка при поне 3 еднакви артикула 10% отстъпка при поне 5 артикула!
Определете цената
За един артикул
Отстъпка
529,00 лв.
529,00 лв.
0%
1587,00 лв.
502,55 лв.
5%
2645,00 лв.
476,10 лв.
10%
Основни характеристики
  • Мощен – MIG/MAG заваряване с максимум 160 A и работен цикъл 100%
  • Компактен – интегрирано отделение за макари с диаметър 200 mm и подаване на тел със скорост 2-15 m/min
  • Модерен – IGBT инвертор и прецизни резултати при заваряване със синергия за MIG/MAG
  • Гъвкав – предлага методите за заваряване MIG MAG, TIG Lift-Arc, MMA и FLUX
  • Гъвкав – допълнителни функции като Hot Start, Anti-Stick, както и сила на дъгата за заваряване с електрод
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Оценки и отзиви


5.0

Въз основа на 5 рецензии

Сортирай по :

предходен месец Публикувано в Expondo France

Машина за заваряване

Ясен разбираем сайт лесен избор бърза доставка

Покажи оригиналния преглед

предходен месец Публикувано в Expondo Italy

Мигмаг 160а

Отличен продукт, производителност над очакванията, възможност за регулиране на импеданса помага много при заваряване на тънки листове.

Покажи оригиналния преглед

преди 9 месеца Публикувано в Expondo Finland

Заваръчен апарат Миг

Много качествен продукт. Препоръчвам!

Покажи оригиналния преглед

преди 6 месеца Публикувано в Expondo Norway

Много добро устройство

Това е много добро устройство и мощно, в същото време много настройки, заварява равномерно и стабилно до плоча с дебелина 0,9 милиметра без проблем, единственото нещо, което прави изживяването лошо е, че няма добро ръководство за употреба и как да задайте параметри на устройството, няма нито дума за това какви трябва да бъдат зададени различните настройки, например при безгазово заваряване без газ с тел o.9 mm, след това пише, че не е нужно да регулирате нищо, просто го настройте на ръчно mig без газ и диаметър на проводника, така че много липсва по отношение на употребата и аз, който знам много за себе си и т.н., чувствам, че е разочароващо да трябва да прекарвам часове в настройка и огромно количество отпадъци от кабели, така че не е просто да задам тези параметри и след това да заварявам, защото когато започнах с ръчен миг без газ и 0,9 mm тел, тогава се опитах да заварявам, но телта не спря да заварява до 5 секунди след като пуснах превключвателя и беше толкова досадно трябва да претърся всичките 16 различни настройки, за да елиминирам тази грешка при заваряване, освен това имах проблеми, когато се опитах отново да заварявам ръчно миг без газ, защото след като се опитах да настроя този тип миг заваряване, тогава сега, когато спрях да заварявам телта вътре дюзата спря и изгоря вътре, така че отново беше просто предположение къде трябва да регулирам, така че всъщност имаше много неща, които трябваше да регулирам за използване при ръчно заваряване без газ, и изходът за ръчно за мен казва, че има без настройка в този режим, просто трябва да го настроите на ръчен и без газ и дебелина на телта, тогава беше просто въпрос на заваряване, но не съвпада, така че във всеки случай ръководството за потребителя е много лошо и пълно с много, не бетонна маса в различните настройки, така че прекарвате твърде много време в търсене на перфектен заваръчен шев и трябва да седнете, за да създадете общо ръководство за потребителя, защото в противен случай бързо ще загубите клиенти, за да можете да предоставите правилната услуга трябва да можете да създадете правилно ръководство за всички устройства и всички различни видове заваряване и стойности на всички различни нива, не би трябвало да е трудно да покажете на всички купувачи, че има настройки за всички видове заваряване и какво числата трябва да се показват за различните, така че се надявам да намерят по-добро решение

Покажи оригиналния преглед

преди 8 месеца Публикувано в Expondo Germany

Добър продукт.

Много добър заварчик на разумна цена. Недостатъкът е, че в ръководството няма подробна информация за Synergy и сравнително малко подробна информация може да се намери онлайн. Без видео и т.н. Интерфейсът на устройството обаче е наистина прост, така че след няколко опита знаете какво и как да направите. Устройството е полуавтоматично и се справя много добре с всички основни връзки. Две ролки насочват жицата гладко. напълно достатъчен е за по-малки шпули. Имат доста добра сила на бутане, защото дори кабелът да е огънат и т.н. Не срещнах никакви проблеми с гладкото каране. Корпусът е здрав и изглежда добре направен. Експресна доставка, продуктът се доставя на следващия ден, добре защитен. 160A изглежда много реалистично, преди това имах друг заваръчен апарат, купен на търг с по-висок A, но този е много по-ефективен. Така че се обзалагам, че това са реални данни. За да обобщя, много съм доволен, препоръчвам го.

Покажи оригиналния преглед

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти