Trustpilot
На разпродажба
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Настолна хладилна витрина - 150 x 39 см - 6 GN 1/3 контейнера

949,00 лв. 1014,30 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10010951

|

Модел: RCKV-150/39-S5

Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
949,00 лв.
3+
5%
901,55 лв.
5+
10%
854,10 лв.
10+
15%
806,65 лв.
Основни характеристики
  • Бързо и ефективно охлаждане с компресор от 115 W
  • Голям капацитет от 60 литра - място за 6 контейнера GN 1/3
  • Автоматичен термостат за охлаждане от 2 до 10 °C
  • Чисто и хигиенично - корпус от висококачествена неръждаема стомана с капак
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Хладилна витрина за плот - 150 x 39 см - 6 контейнера GN 1/3

Хладилна витрина RCKV-150/39-S5 на Royal Catering запазва храната свежа и привлекателна, като я държи на хладно и я съхранява, независимо дали е за сервиране или приготвяне на ястия. Професионалният хладилник на Роял Кетъринг е предназначен за ресторанти, кафенета, сладоледени салони, барове, хотели и др. Освен това е безценен уред за пицарии и салатни барове.
Охлаждащата приставка има температурен диапазон от 2 до 10°C. Температурата се настройва с бутоните отстрани на LED дисплея. Дисплеят винаги ви показва текущото състояние на устройството. Автоматичният термостат поддържа избрания параметър. Това намалява консумацията на енергия и следователно е много рентабилно.
Хладилната витрина има функция за автоматично размразяване, която автоматично стартира цикъл на размразяване на всеки 6 часа, спестявайки ви време. Възможно е и ръчно стартиране на процеса.
Високата енергийна ефективност на охлаждащия модул се дължи на използването на хладилен газ R600a. Неговите отлични термодинамични свойства позволяват инсталирането на по-малки топлообменници, което води до по-ниски разходи за електроенергия. Бързото достигане и поддържане на желаната температура се осигурява от 125 W компресор и се поддържа от вентилаторна охладителна система, доставяща хладен въздух.
Голямата вместимост от 60 литра е едно от основните предимства на хладилната витрина. Дългата 150 см салата побира до 6 GN 1/3 контейнера с дълбочина на контейнера до 150 мм, което позволява едновременното съхранение на много различни храни. Голямо разнообразие от GN контейнери също могат да бъдат поставени в устройството, като например GN 2/3, 1/6, 1/9, GN 1/1, 1/2 и 1/4 – това обаче зависи от брой контейнери, използвани във всеки конкретен момент. В нашия онлайн магазин ще намерите пълната гама GN контейнери и GN капаци.
За корпуса на хладилна витрина RCKV-150/39-S5 е използвана висококачествена неръждаема стомана. Този материал е биологично инертен. Не реагира с храната и е безвреден за вашето здраве. Неръждаемата стомана също е здрава и устойчива на корозия, което гарантира дълъг експлоатационен живот. Гладката повърхност с ниска порьозност прави охладителната приставка на Royal Catering лесна за почистване.
Капакът от неръждаема стомана в корпуса ефективно предпазва храната от външни влияния. Така можете да запазите храната свежа, хладна и хигиенична дори след затваряне, без да се налага да я пълните отново. Просто сгънете капака. Това спестява ценно време и е много практично.
Четирите пластмасови крачета могат да се регулират на височина до 1,5 см, което ви позволява да адаптирате хладилна витрина RCKV-150/39-S5 към съответната подложка, така че да има здрава опора и да не се плъзга. Крачетата предпазват работната повърхност от надраскване. Охлаждащият рафт ви позволява да представите продуктите си по атрактивен начин и да ги съхранявате при правилната температура.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Оценки и отзиви


Сортирай по :

Често задавани въпроси

Това устройство подходящо ли е за моя ресторант?

да Това устройство е идеално за хотелски ресторанти, кафенета, ресторанти, снек барове, бистра, столове, бюфети, банкети, лагери, колонии, събития или други церемонии.

Какъв е максималният капацитет?

Това устройство има капацитет от 60 литра.

Охлаждащата течност R600a енергийно ефективна ли е?

Да, R600a има много висока енергийна ефективност поради своите термодинамични свойства. По-ниската консумация на хладилен газ позволява използването на по-малки топлообменници и по този начин намалява консумацията на енергия.

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти