Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт
hillvert

Тример за подрязване на пъпки - електрически - 39 см - 130 W

1029,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10090008

|

Модел: HT-HOWSON-18SE

Цената включва 20% ДДС.
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
1029,00 лв.
3+
5%
977,55 лв.
5+
10%
926,10 лв.
10+
15%
874,65 лв.
Основни характеристики
  • Мощен 130 вата двигател
  • Регулируема, 3-степенна скорост на въртене до 1500 r/min
  • 3 остри остриета от неръждаема стомана
  • 6 разклонения с 3 х 3 разпределителя и 3 х 4 разпределителя
  • 2 подвижни предпазни мрежи в различни размери
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

Технически подробности

Материал
Неръждаема стомана
Цвят
Сребро
напрежение [V]
230
Мощност [W]
130
Задвижващ механизъм
Автоматичен
Диаметър на контейнера [mm]
390
Брой ръце с бутащи пръсти
6 (3 X 3 дистрибутора, 3 X 4 дистрибутора)
Диапазон на регулиране на ножовете спрямо разстоянието на решетката [mm]
5-15
Свалящи се остриета
Да
Аксесоари, подходящи за съдомиялна машина
Да
Брой прави остриета
3
Звукова мощност
68 dB
Размери (ДxШxВ)
60.5 x 56 x 95 см
Тегло
14.95 кг
Размери при доставка (ДxШxВ)
52 x 49 x 42 см
Тегло на пратката
19.3 кг

Пакет за доставка

  • Bud trimmer HT-HOWSON-18SE
  • Rotatable branches with rubber fingers
  • Bag for leaves
  • Bag for buds
  • Mounting equipment
  • Instruction manual

Описание на продукта

Тример за пъпки - Електрически - 39 см - 130 W

Всеки, който се занимава със собствена градина или професионално работи с градини и зелени площи, се нуждае от отлично оборудване за извършване на цялата необходима работа. Ако трябва да отделите пъпките от стъблата или ако произвеждате билкови масла или пот-пури - тогава трябва да направите това сHT-HOWSON-18SEтример за пъпкиот Hillvert. Тримерът за пъпки също е идеално подходящ за раздробяване на листа и малки клони.
Тримерът за пъпки е оборудван с електрически двигател от 130 вата, който ви позволява ефективно да раздробявате, подрязвате, режете и обработвате растения за кратко време. Неговата висока производителност ви позволява да обработвате дори по-големи количества. Това се допълва от отвора с диаметър около 39 сантиметра (16”). Двигателят работи много надеждно и изисква малко поддръжка.
Има три скорости на въртене, от 1000 до 1500 оборота в минута, които могат лесно да се настроят с помощта на въртящо се копче. Можете да регулирате скоростта, за да отговаря на вашите специфични изисквания. Ниво 1 е подходящо за чувствителни цветя, докато ниво 3, с 1500 оборота в минута, е по-подходящо за раздробяване на клонки.
Шест въртящи се клона с 21 незалепващи пръста позволяват на тримера за пъпки да обработва ефективно всички части на растението. За да се гарантира, че целият растителен материал преминава през решетката в контейнерите, машината е проектирана да използва 3 по-дълги и 3 по-къси въртящи се рамена. Решетката е с незалепващо покритие, така че растенията да не се увреждат ненужно по време на обработка.
Корпусът е изработен от висококачествена неръждаема стомана, идеална за растителна обработка. В допълнение, този материал е много издръжлив. Капакът също така гарантира, че растителни части няма да бъдат изхвърлени от устройството по време на неговото функциониране.
За поемане на растителния материал машината е снабдена с две сменяеми торби с различни размери, изработени от мрежеста тъкан. Те могат безопасно да бъдат прикрепени към устройството, така че листата или плодовете да не падат на земята. След употреба чантите се почистват и прибират лесно и бързо.
Тримерът за пъпки е снабден с четири крака, всички от които са защитени с гума. Допълнителна безопасност осигуряват високите външни стени. Въртящите се остриета са безопасно разделени от решетката. Също така превключвателят за включване/изключване е ясно видим и монтиран така, че да не може да бъде включен случайно.
Три прави остриета от неръждаема стомана са в състояние да извършат всякакъв вид работа надеждно: например фино раздробяване на растения, чисти срезове без увреждане на отделни части на растенията, чисто отделяне на пъпките от клоните. За идеални резултати при рязане височината на остриетата може да се регулира между 5 и 15 mm. Материалът на острието е изключително лесен за почистване и може да се мие в съдомиялна машина.

Оценки и отзиви


Сортирай по :
Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти