Trustpilot
No Reviews Направете първия преглед на този продукт

Габион - 2 бр. - 102 x 32 x 51 cm

129,00 лв.
Цената включва 20% ДДС.

Артикул: EX10090535

|

Модел: HI-WG-110

Малък запас

Побързайте! Остават само няколко артикула!

Цената включва 20% ДДС.

Готово за изпращане!

Доставка прибл. петък, 26 юли
Qty
Отстъпка
За един артикул
1+
0%
129,00 лв.
3+
5%
122,55 лв.
5+
10%
116,10 лв.
10+
15%
109,65 лв.
Основни характеристики
  • Универсален - идеален за проектиране на стени, цветни лехи, фонтани и много други.
  • прост - може да се монтира чрез завъртане на спиралните връзки, без специални инструменти
  • еластична - изключително здрава стоманена кошница издържа на вятър и атмосферни влияния
  • Естетичен - модерен и естествен дизайн с много възможности за дизайн
  • Не се нуждае от поддръжка - веднъж монтиран не са необходими допълнителни грижи
Сигурни методи за плащане
Подробности за доставката
Връщане и гаранция

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Телени, практични, добри: универсални габиони от стомана с дебелина 4 mm

С практичните габиони можете да структурирате градини, дворове и много други външни площи в хармония с природата. Телената конструкция от стоманени пръти издържа на екстремни натоварвания и остава абсолютно без поддръжка. За запълване са подходящи различни материали, като трошен камък, варовик, камъчета, тухли или дървени блокове. Акцентът? Модерният и естетически издържан дизайн на габионите. Нашият съвет: Поставете креативни акценти с приказни светлини или растения и създайте естествен обект, който привлича вниманието във вашата градина.

Висококачествена габионна ограда от поцинкована стоманена тел

С габионна ограда осигурявате отлична защита от шум. По този начин напълнената телена кошница е подходяща за къщи на главни пътища и осигурява усещане за уединение и комфорт на живот в допълнение към тишината и спокойствието. Сглобяването е много просто. Нямате нужда от специални инструменти. Свързвате отделните стени чрез завиване на спираловидни пръти в краищата. С 4 скоби държат получената клетка заедно, така че да не се издува настрани.

Завареният габион от hillvert предлага много предимства пред другите огради. Например, оставете увивните растения да се катерят по него или създайте алпийска градина. Така отворената структура се трансформира с времето в уникална зелена ограда, която оживява вашата градина.

Можете също да използвате габионна кошница за проектиране на фасадни облицовки и други външни конструкции. Например, пълните кошници са подходящи за създаване на камина, стълби или ветропреграда. Възможни са също основи за маси за барбекю, седалки, подпорни и терасови стени, цветни лехи и много други градински елементи. Става още по-интересно, когато използвате телените кошници за изграждане на фонтани, езера или повдигнати басейни. Бъдете креативни с комплекта от 2 наши габиона!

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Оценки и отзиви


Сортирай по :

С нас сте в

правилните ръце!

С много експертен опит и целта да предложим страхотно качество, като същевременно ви спестяваме пари, ние разработваме наши собствени силни марки с устойчив дизайн, „Произведено в Германия“. Характеризирайки се с повече от 1 000 000 доволни клиенти, ние непрекъснато разработваме нови методи за персонално изпълнение на индивидуалните желания и изисквания.

Доверието на експерти от цял свят
над 16 години
опит в електронната търговия
4.3
рейтинг на магазина в TrustPilot
3 МИЛИОНА
души купиха нашите продукти