Вещ: EX10030732

|

Модел: SBS-ADO-2500

Сушилня - 800 W - 25 L

2879,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Професионални – за съоръжения като научни или медицински лаборатории
  • Практично – съхне без отделяне на пара
  • Лесно – лесно четене благодарение на LED панела
  • Прецизно – точно регулиране на температурата до 250 °C
  • Хигиенни – за дезинфекция и стерилизация

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Сушилнята от Steinberg Systems

Сушилнята SBS-ADO-2500 от Steinberg Systems е задължителна за вашата научна, биохимична или медицинска лаборатория. Прецизната настройка на температурата и абсолютната безопасност гарантират перфектно сушене и дезинфекция без емисии! Професионален инструмент с най-високо качество и издръжливост, изработен от най-здравите и безопасни материали.

Безопасно и практично – сушилнята с горещ въздух!

С мощност от 800 W, вакуумната сушилня гарантира, че можете да изсушите, дезинфекцирате и стерилизирате голямо разнообразие от предмети и инструменти във вашата лаборатория. Капацитетът 25 L ви позволява да сушите няколко инструмента едновременно. Температурата може да се настрои точно до 250 °C.

Корпусът е изработен от здрав Стомана (Q235), пластмаса (ABS), а прозорецът е от Закалено стъкло. Тези материали гарантират издръжливост и освен това не изискват много поддръжка. Шкафът за сушене разполага с цифров LED панел за лесно разчитане на настройките.

Благодарение на въздушните филтри не се отделят пари, така че вашата лаборатория не е замърсена с водни пари или изпарения. Сушилният шкаф има клас на защита EN клас 1 и генерира отрицателно налягане от макс. 133 Pa. Вграденият таймер гарантира, че не е необходимо да прекъсвате работата си по време на процеса на сушене.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ