Продукти от Stamos-Welding

Stamos-Welding

При марката Stamos Welding expondo Ви предлага селекция от качествени несравними марки! Ние ви предлагаме широк спектър от висококачествен доставчик на апарати за заваряване, резачки на плазма и аксесоари, с гаранция, че ще успеете да намерите идеалния продукт за Вашите нужди. Със своя голям набор от продукти Stamos Welding задоволява изискванията както на професионалисти, така и на любители в този бранш! Не изпускайте пълния избор в нашия информационен каталог.

Stamos Welding: Всички предимства под един покрив

Както при Royal Catering за първокласно оборудване за гастрономията, Stamos Welding предлага всичко, което заварчикът трябва да има! Stamos Basic предлага отлични продукти на много изгодни цени и по този начин формира перфектната марка за начало на заваръчна кариера. Ако се решите за Stamos Basic, ще Ви бъдат предложени ММА, ВИГ заваръчни апарати, но също така и резачки за плазма. Звучи наистина примамливо? - Но това не е цялата гама продукти от Stamos Welding! В допълнение към нашата продуктова линия за начинаещи прелагаме под името Stamos Selection продукти с най-високо качество и за професионалисти. Дали резачка за плазма или апарат за заваряване на алуминий - подарете си само най-доброто за Вашата работа!

Най-подходящи за всяко приложение!

Освен стадартните продукти, Stamos Selection винаги се грижат да предлагат и специални уреди. Това включва например, продуктовата линия на Stamos ECO. Името и зеленият цвят разкриват вниманието на производителя към: околната среда и щаденето й при употреба на машините. Към това спадат драстичното намалява консумацията на енергия и производство само с екологично чисти материали - разбира се, това не се случва за сметка на стабилността и надеждността на продукта! Повече качествени марки като Stamos Power² и нашите Pro серии закръглят успешното предлаганите продукти от Stamos. Виждате сами: Stamos Welding oтново впечатлява със своята селекция от изискани марки, които можете да намерите в expondo. Най-добър дизайн, висококачествено производство и максимална ориентация към изискванията на клиентите. Това са търговските марки на Stamos Welding! Не пропускайте нашия каталог!

Close filters

Метод

 •  
 •  
 •  

Sichtfeld

 •  

Степен на защита

 •  

Schaltzeit

 •  
 
 • Контакт
  Phone

  02 4928473
  Пон - Пет 10:00 - 16:00
 • Заплащане
  Бързо и сигурно плащане
  PayPal PayPal Direct Mastercard Visa Vorkasse