Продава се
(1) преглед

Вещ: EX10021024

|

Модел: LöTSTATION S-LS-15 BASIC

Станция за запояване с плоча за предварително нагряване и инфрачервена лампа – 1450W – 4 x LED – Basic

929,00 лв. 1199,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • идеално подходящ за ремонт, контрол или поддръжка на електрически части
  • с плоча за предварително нагряване и инфрачервена лампа
  • компактен, здрав, предпазно изолиран корпус
  • мощен 75 ватов поялник
  • прецизно регулиране на температурата
  • 4 LED-дисплея /защитени от електростатичен разряд (ESD)

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Станция за запояване с плоча за предварително нагряване и инфрачервена лампа – 1450W – 4 x LED – Basic

Станцията за запояване S-LS-15 Basic от Stamos Soldering се отличава с лесна работа в комбинация с най-висок комфорт на запояване. Той е проектиран специално за ремонтни дейности в индустриални предприятия, производствени фирми или хоби електротехници. Благодарение на дръжката за транспорт е преносим и пести място. Разбира се, станциите за запояване на Stamos са ESD безопасни! Базовото устройство функционира като захранване и предлага всички необходими функции и връзки. Освен това е оборудван с четири LED дисплея за наблюдение на температурата както на поялника, така и на пистолета за горещ въздух, както и инфрачервена лампа и плоча за предварително нагряване. Освен това станцията за запояване S-LS-15 Basic е оборудвана със странична стойка за държане на поялника.

Станцията за запояване е оборудвана с мощна инфрачервена лампа и плоча за предварително нагряване. С помощта на тези аксесоари процесът на отопление става още по-ефективен. Това спестява значително време при запояване.

650-ватовата тръба за горещ въздух е подходяща за запояване и разпояване на устройства за повърхностен монтаж (SOIC, CHIP, QFP, PLCC, BGA, SMD) с техниката на горещ въздух.

Мощният 75-ватов поялник позволява производството на издръжливи механични връзки. Благодарение на интегрирания нагревателен елемент се осигурява идеален температурен пренос и топлината се насочва директно към върха на запояване. Удобният дизайн и ниското тегло правят възможна прецизната и удобна работа. Поставката със суха гъба служи допълнително за почистване на поялниците.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Оценки и отзиви


5.0

въз основа на 1 преглед

08.02.2023