(1) преглед

Вещ: EX10010378

|

Модел: RCGS 155M

Зеленчукорезачка - 230 мм

419,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Лесен за закрепване към работната повърхност
  • Компактен и лесен за транспортиране
  • Регулируема ширина на косене: 0 - 12 мм
  • Корпус от алуминий / Режещ диск от неръждаема стомана
  • Хранилка за пълнене / Подходяща и за по-твърди зеленчуци като моркови или калараби
  • Ръчно използване / Лесен за използване

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Ако искате да приготвите пресни салати или просто да приготвите богати на витамини зеленчуци в рамките на вашата кетъринг дейност, тогава имате нужда от зеленчукорезачка RCGS 155M от Royal Catering.

Зеленчукорезачката се поставя върху работна повърхност и се закрепва на място с винтов фитинг. Зеленчукорезачката работи просто с практична манивела, поради което не са необходими батерии или контакти. Това ви позволява да приготвяте зеленчуци навсякъде по всяко време, независимо дали във вашата кухня, на щанд на пазара или в кетъринг палатка, за това устройство това не е проблем.

Дебелината на рязане може да се настрои до 12 mm, така че можете да приготвите тънки резени краставици или по-едри парчета за чушки. Какъвто и да е зеленчукът или разфасовката, всички зеленчуци се произвеждат бързо и перфектно, независимо дали става дума за по-твърди зеленчуци като моркови или колраби, отличното нарязване е гарантирано.

Зеленчукът се поставя в задната част на устройството в захранващо устройство и се притиска към режещия диск чрез пресата. За да нарежете зеленчуците, трябва само да завъртите ръчната манивела, в резултат на което прясно нарязаните зеленчуци се появяват в предната част на устройството.

Зеленчукорезачката е много лека и удобна за транспортиране. Корпусът е изработен от алуминий, а режещият диск е от неръждаема стомана. За транспортиране или почистване зеленчукорезачката може просто да се извади от държача на работната повърхност.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Оценки и отзиви


5.0

въз основа на 1 преглед

08.02.2023

Very friendly customer service and the delivery was very quick definitely will go back to them