Вещ: EX10012134

|

Модел: RC-IKS01

Търговска кухненска мивка - 2 мивки - Royal Catering - - 500 x 400 x 300 mm

2279,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Ефективен – модул за мивка с долен шкаф и плъзгащи се врати за повече място за съхранение дори в ограничени пространства
  • Издръжлив – особено устойчив на ръжда и много здрав благодарение на производството от неръждаема стомана
  • Гъвкав – краката се регулират на височина с 20 mm за стабилност
  • Чисто работно пространство – стойката на гърба (100 mm) предпазва стената от пръски
  • Аксесоари – монтажните материали са включени в доставката

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Изключително дълбока промишлена кухненска мивка от неръждаема стомана с долен шкаф и защита срещу пръски

Промишлената кухненска мивка RC-IKS01 от Royal Catering е идеалното решение за промишлени кухни, ресторанти, училища, болници и лаборатории. Здравата търговска кухненска мивка е изработена изцяло от и убеждава със своята изтънчена конструкция.

За чистота и ред във всяка професионална среда

Компактната търговска кухненска мивка има изключително голям умивалник, в който можете лесно да поставите големи и обемисти тенджери, тигани и решетки за скара. Мивките 500 x 400 x 300 mm имат дренаж с вложка за цедка. Практичната 100 mm стойка също предпазва плочките и стените от неудобно пръскане на вода.

Снабден с практични плъзгащи се врати, шкафът с мивка може да се използва за спестяване на място дори в тесни пространства. Всички съхранявани прибори остават хигиенични и достъпни благодарение на лесно плъзгащите се врати.

Свободностоящата кухненска мивка е изработена изцяло от . Този материал е особено здрав и се вписва във всяка кухня със своя вечен дизайн. Мебелите от неръждаема стомана също се почистват много бързо и лесно. Вие се възползвате от издръжливия метал, който не само запазва блясъка си в дългосрочен план, но е и силно устойчив на корозия.

Благодарение на 20 mm регулируеми на височина крачета, можете оптимално да адаптирате мивката с основния шкаф към индивидуалните изисквания. Това означава, че дори неравните подове не представляват проблем за стабилността на ресторантската мивка. Включеното ръководство прави настройката и инсталирането без усилие. Кухненската мивка RC-IKS01 от Royal Catering е елегантно решение за вашата индивидуална кухня.

Забележка: Фитингът не е включен в доставката.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ