Вещ: EX10012166

|

Модел: RCGK-BC276

Шокационен охладител - 276 L - Royal Catering - функция за охлаждане и замразяване - неръждаема стомана

8699,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Променлива – надеждно замразява сурова и готвена храна
  • Лесна – интуитивна работа с удобен за потребителя LCD дисплей с бутони
  • Мощна – бързо охладена храна с капацитет на охлаждане {{Blast_cooling_capacity}}
  • Изтънчен – модерен дизайн от неръждаема стомана за почти всяка среда
  • Хигиеничен – лесен за почистване материал за максимална хигиена в кухнята

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Просторен бърз охладител с интуитивен LCD дисплей

Шокираният охладител от колекцията оборудване за кетъринг на Royal Catering охлажда и замразява сурова и сготвена храна. Капацитетът на замразяване от {{blast_freezing_capacity}} прави бързия охладител надежден уред за ресторанти и хотелски кухни. С компактните си размери уредът е подходящ в кухни с ограничено пространство и като бърз охладител за дома.

Лесен за използване, издръжлив и хигиеничен: бързият охладител от Royal Catering

В допълнение към капацитета си на замразяване, щедрият флаш фризер също впечатлява с капацитет на охлаждане от {{Blast_cooling_capacity}} за охлаждане от кипене до 3 °C. Можете да направите желаните настройки, като използвате бутоните на яркия и ясен LCD дисплей. Работата е проста и интуитивна. Можете да напълните кухненския помощник с до 276 l. Устройството предлага място за до 10 контейнера GN 1/1.

Практичният шоков фризер е изработен от здрав и устойчив на абразия . Материалът има висока устойчивост на механични и химични натоварвания. Това прави бързия фризер идеален за ежедневна употреба в търговския сектор и има особено дълъг експлоатационен живот. В допълнение, инертният материал отговаря на високите хигиенни насоки, които се прилагат в гастрономията. Взаимодействието с микроорганизми и образуването на биофилми при работа с храни и почистващи препарати е почти невъзможно.

Шоковият фризер има мощност от 1350 W и се управлява чрез 230 V връзка. Хладилният агент е R290 (пропан). Впечатлява с много голяма област на приложение с много добра ефективност.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ