(2) Отзиви

Вещ: EX10011353

|

Модел: RCAT-90/60-NW

Работна маса от неръждаема стомана - 90 х 60 см - товароносимост 210 кг

399,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Голяма товароносимост от 210 кг с работна повърхност 90 x 60 см
  • Безопасно - заоблени ръбове
  • Два работни плота осигуряват голяма работна повърхност
  • Висококачествена неръждаема стомана - хигиенична, дълготрайна и лесна за поддръжка
  • Оптимална стабилност с регулируеми на височина крака

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Здрава и много еластична - работната маса от неръждаема стомана на Royal Catering впечатлява с отличното си качество

Каква е ползата от повечето съвременни технологии, ако няма достатъчно място за приготвяне на храна спретнато и чисто и за съхранение на кухненски уреди? Мебелите от неръждаема стомана са основа за хигиенична кухня и чисто производство на всякакъв вид храни. Работните маси от неръждаема стомана за вашите кетъринг нужди от Royal Catering са част от всяка професионално оборудвана кухня. Масата от неръждаема стомана RCAT-90/60-NW е специално проектирана за високите изисквания в кетъринг индустрията, като например в кухните на открито, и предлага допълнително място за съхранение благодарение на двустепенния си дизайн.

Разнообразни приложения - работната маса от неръждаема стомана е идеална за хигиенично приготвяне на храна в търговски кухни, столове, пекарни, училища или болници

Работният плот на кухненската маса от неръждаема стомана е с размери 90 x 60 cm и осигурява много място за ежедневната ви работа. Когато работите с храна, съставки, инструменти, уреди или приготвяте ястия, може да бъде много полезно да имате по-голяма работна повърхност. Второ, по-ниско ниво осигурява допълнително място за съхранение, което ви позволява да поддържате работата си ясно организирана.

Краката на масата за подготвителна маса от неръждаема стомана са регулируеми на височина с 2 см и са много стабилни на неравни повърхности. Масивните кръгли крака на масата осигуряват стабилност и увеличават максималната товароносимост до 210 кг. Горният плот е с вградена армировка с водоустойчиво покритие.

В сравнение с много конкурентни продукти, предният ръб на масата от неръждаема стомана е заоблен. Висококачествената полирана неръждаема стомана впечатлява с високата си устойчивост. Осигурява дълъг експлоатационен живот и е устойчив на корозия и механични повреди (напр. надраскване). Това прави масата за рязане подходяща и като външна кухненска мебел, например като външна маса за грил. Материалът се почиства лесно и старателно и по този начин предлага перфектни условия за хигиенична работа с храни.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


5.0

Въз основа на 2 рецензии

08.02.2023

Bordet er super godt til at have en gas grill stående på. Det er hygiejnisk og stabilt Og det ser flot ud i haven

08.02.2023

Tutto perfetto.