Продава се
(3) Отзиви

Вещ: EX10012124

|

Модел: RCDA-15S

Дехидратор за храна - 500 W - Royal Catering - 6 тави

499,00 лв. 559,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Мощен – идеален за сушене благодарение на 500 W нагревателен елемент
  • Лесна поддръжка – благодарение на използването на Неръждаема стомана за модула и вложките
  • Регулируема – с температурен диапазон от 30 - 90 °C
  • Прецизна – регулирана работа благодарение на 0 - 15 ч регулируем таймер
  • Практично – 6 подвижни тави за сушене

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Мощният дехидратор за храна от линията кетъринг оборудване на Royal Catering

Мощният дехидратор за храна RCDA-15S от Royal Catering ви позволява да правите здравословни сушени лакомства за вашия ресторант, бар или дори у дома. Отстраняването на водата по време на процеса на сушене гарантира, че плодовете, зеленчуците и билките, както и рибата и месото могат да се съхраняват и консумират много по-дълго.

Сушено телешко или сушени зеленчукови филийки?

С мощност от 500 W, нагревателният елемент на дехидратора за храна гарантира, че желаната температура за процеса на дехидратация се достига възможно най-бързо и се поддържа постоянна благодарение на системата за контрол на температурата. Температурният диапазон на дехидратора за храна може да се настрои от 30 - 90 °C.

Температурата и таймерът могат да се регулират интуитивно и лесно чрез циферблати в горната част на устройството. Контролерите могат да се използват за наблюдение и контрол на процеса на сушене за период от 0 - 15 ч. Отпред има етикет с температури и времена за оптимални резултати.

В камерата за дехидратация 6 подвижните рафтове за сушене от неръждаема стомана осигуряват достатъчно място за дехидратиране на голямо количество храна едновременно. Топлината на дехидратиращата камера се разпределя равномерно във вътрешността на дехидраторната машина. Това прави дехидратора от неръждаема стомана подходящ и за освежаване на храна.

Камерата, корпусът и вложките са направени от Неръждаема стомана и следователно са лесни за почистване и са много издръжливи. Предната част от закалено стъкло ви позволява да наблюдавате процеса на сушене по всяко време, без да се налага да отваряте вратата.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


5.0

Въз основа на 3 рецензии

08.02.2023

08.02.2023

La machine est petite, puissante et esthétiquement jolie de son revêtement inox. Long séchage pour des tomates découpées mais rapide pour poivrons en lamelles ou rondelles de courgettes. Je recommande.

08.02.2023

Was mich am Meisten begeistert ist, dass die Trocknung absolut gleichmäßig auf allen Einschüben ist. Daher sehr empfehlendswert.