Вещ: EX10012398

|

Модел: RCCD-RT4_9L

Chafing Dish - 1/1 GN - Royal Catering - 8.5 L - 2 горивни клетки - горна част

569,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Универсален – за поддържане на всякакви ястия горещи
  • Пресни – храната няма да загори, благодарение на водната баня
  • Ефективен – отличното разпределение на топлината запазва храната гореща за по-дълго време
  • Безопасен – здраво закрепена скоба за резервоара за гориво
  • Лесен – лесен за почистване и използване

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Поднесете приятно време с това класическо ястие от Неръждаема стомана

Независимо дали на бюфет в хотели, ресторанти или на събития с кетъринг – висококачественият разтриващ съд от Royal Catering, вашите експерти по оборудване за кетъринг, е задължителен навсякъде, където трябва да поддържате супи или други деликатеси горещи. Неутралния на вкус Неръждаема стомана съд за разтриване е перфектен за загряване на големи количества храна до желаната температура и излагането им по апетитен начин.

Вашият мобилен съд за поддържане на супи, яхнии и др. горещи

Благодарение на класическия си дизайн и размера си, този бюфет нагревател е истински привличащ вниманието и ще събуди любопитството на вашите гости относно ароматното си съдържание. С неговия капацитет от 8.5 L можете да сервирате много гости едновременно на големи събития с това разтриващо ястие. Лесният за премахване 1/1 GN тиган за затопляне с дълбочина 65 mm улеснява пълненето на протритото ястие с прясно приготвена супа, сос, чили кон карне или зеленчукова яхния директно от котлона. 

Бюфетната чиния е изработена от издръжливи и устойчиви на надраскване материали – Неръждаема стомана – и отговаря на високите хигиенни изисквания на кетъринг индустрията. Освен това има устойчива на топлина дръжка, която ви позволява да боравите с него, без да се изгорите. Капакът на руло може лесно да се сгъне нагоре, за да се извади и сервира храната.

Тиганът е лесен за използване и универсален, тъй като не се нуждаете от контакт. Контейнерите за гориво са лесно достъпни и могат да се пълнят с горивна паста от нашата колекция оборудване за кетъринг. Всяка от тях е снабдена с капак за лесно гасене на пламъка и е проектирана да гарантира винаги безопасност при използване на съда за триене. Горивната паста се монтира централно и безопасно под дъното на 570 x 365 x 100 mm съд за вода. Точното и ефективно нагряване на тънкостенния съд гарантира оптимално разпределение на топлината, запазвайки ястията ви топли, ароматни и готови за сервиране дори за няколко часа. Водата също така служи като идеален буфер за предотвратяване на прегаряне или преваряване на храната в тигана. Друго предимство на водната баня е, че горещата вода все още поддържа храната топла за известно време дори след като пламъкът на горивото е изгасен.

Целият апарат може лесно да се демонтира след употреба за почистване и съхранение.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ