(1) преглед

Вещ: EX10040478

|

Модел: PHYSA BATTIPAGLIA WHITE

Стол за красота - 200 W - 150 kg - Бяло

3949,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Стабилен – товароносимост от 150 kg благодарение на здрава рамка, изработена от прахово боядисан метал
  • Хигиенично – леглото е покрито с лесен за поддръжка имитация на кожа (PVC), устойчив на вода и масло
  • Регулируема височина – леглото и седалката могат да се регулират на височина от cm
  • Удобни – удобни тапицерия, подлакътници и облегалка за глава с дебелина mm.
  • Регулируеми – облегалката, подлакътниците, поставката за крака и облегалката за глава могат да се регулират индивидуално

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Перфектно позициониран върху леглото за красота PHYSA BATTIPAGLIA WHITE

С дължина от макс. 182.5 см, леглото за красота PHYSA BATTIPAGLIA WHITE предлага максимална релаксация както в легнало, така и в седнало положение. Това ви позволява удобно да извършвате козметични процедури, на които вашите клиенти ще се насладят напълно. Също така е идеален за използване в студиа за стилизиране, татуировки и пиърсинг, спа и уелнес заведения и като масажна кушетка. 

Удобният козметичен стол за здраве и красота

По отношение на комфорта и от ергономична гледна точка козметичното легло е оборудвано с множество функции. Мощната хидравлична помпа и четирите мотора позволяват лесно управление чрез свързаното с кабел (3 м) ръчно управление: Могат да бъдат избрани променливи настройки на височината от 640 - 890 mm. В допълнение, ъглите на облегалката (0 - 81°), подлакътниците (0 - 180°) и поставката за крака (°) могат да се регулират според съответното лечение и клиента.

Меката тапицерия в комбинация с първокласната, масло- и водоотблъскваща изкуствена кожа, която се почиства лесно, гарантират висок комфорт и перфектна хигиена. Вашите клиенти могат да се отпуснат напълно върху тапицерията с дебелина mm на салонното легло. Функцията за накланяне допълва приятната атмосфера.

Благодарение на интелигентния си дизайн, 1060 x 550 mm основа, изработена от прахово боядисан метал и висококачествените си материали, разкрасителното легло от physa има максимална товароносимост до 150 kg. Това козметично легло се откроява благодарение на невероятната си издръжливост и елегантния си класически дизайн. 

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

Оценки и отзиви


5.0

въз основа на 1 преглед

08.02.2023

De stoel is prachtig van mooi kwaliteit!