Вещ: EX10040519

|

Модел: PHYSA NANTES WHITE_PH

Маса за масаж - 3 мотора - 250 kg - бял

3629,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Стабилна – здрава метална конструкция може да бъде натоварена с до 250 kg
  • Удобни – дебелата тапицерия ( mm) осигурява оптимален комфорт при лежане и седене
  • Променлива – работната височина може да се регулира от , а облегалката под ъгъл от 55°, за да отговаря оптимално на клиента с дистанционно управление
  • Хигиеничен – повърхността е изработена от лесен за почистване синтетична кожа (полиуретан)
  • Мобилна – масата се мести лесно благодарение на подвижните колела

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Комфорт от последно поколение – масажната маса PHYSA NANTES WHITE_PH

За физиотерапевти, масажисти и козметици, регулируемата на височина електрическа масажна маса от physa е идеалното оборудване за вашия офис, студио или спа или уелнес бизнес. Специалният дизайн, различните функции, включително регулируемия ъгъл на наклона на облегалката и ергономичните критерии са идеално балансирани между нуждите на клиента, както и на терапевта. Релаксацията и удобната позиция на гърба са гарантирани. Тази маса се отличава със своята здрава конструкция с добра стабилност и е оборудвана с дистанционно управление, включително държач, както и държач за ролка хартия.

Масаж и уелнес на масажната маса от physa

Електрическата масажна маса има три мотора с обща мощност 68 W и може да се регулира индивидуално на височина от mm с ръчно дистанционно управление. Освен това облегалката може да се накланя автоматично с 55° и ъгълът на седалката може да се регулира, така че винаги да намирате най-добрата позиция за вашите клиенти и за себе си. В зависимост от вида на лечението можете да изберете седнало или легнало положение. Шапката има подвижна възглавничка.

Благодарение на различните дебелини ( mm) на пълнежа от пяна на тапицерията, както и на приятното покритие от синтетична кожа, масажната маса е изключително удобна и осигурява високо ниво на комфорт по време на употреба. Имитацията на кожа прави масажната маса бърза и лесна за почистване. Капакът от изкуствена кожа е устойчив на течности и прах. Висококачественият прахово боядисан метал и здравата конструкция осигуряват здравината на тази електрическа масажна маса и има максимална товароносимост от 250 kg. Ако е необходимо, можете да използвате четири колела за преместване на масажната маса. Държачите за дистанционно управление и хартиена ролка осигуряват допълнително удобство.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ