Продава се

Вещ: EX10061048

|

Модел: MSW-DEH2000B

Търговски влагоуловител - 158 L/24 h - 220 m²

2279,00 лв. 2479,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Ефективен—премахва 158 L влага от стаите на ден, която се източва с маркуч
  • Мощен—циркулира 1100 m3 въздух на час за дехидратация
  • Обширен—подходящ за пространства до 220 m2
  • Мобилен—може да се мести благодарение на четири колела и удобна дръжка
  • Лесно—автоматични функции за размразяване, изключване и рестартиране

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Търговският влагоуловител бързо и надеждно премахва влагата от помещенията

Независимо дали в нови сгради или по време на ремонтни дейности, търговският влагоуловител MSW-DEH2000B от MSW, вашият партньор за професионални инструменти, гарантира сухи стени. Търговският влагоуловител предотвратява образуването на плесен върху влажни стени, което би изисквало обширна преработка. Освен това ви позволява да започнете последващи задачи като мазилка или боядисване много по-рано.

Мощният и лесен за използване обезвлажнител за въздух от MSW

Индустриалният влагоуловител извлича до 158 L влага на ден от въздуха, която иначе би се задържала в стените. За тази цел до 1100 m³/h въздух циркулира и охлажда с помощта на мощен компресор, оборудван с 1650 W. Тук кондензираната течност се събира в уреда и се изхвърля през маркуч. Строителната сушилня е идеална за помещения до 220 m².

Сушилнята е оборудвана с 24-часов таймер. В допълнение, влагоуловителя има автоматично изключване. Интегрираното автоматично размразяване позволява обезвлажняване до 5 °C. Освен това устройството се стартира автоматично, ако влажността в помещението е твърде висока. В допълнение, влагоуловителя е оборудван с индикатор за грешка на сензора, което повишава надеждността на влагоуловителя. Всички функции могат лесно да бъдат прочетени на LED дисплея. Вграденият найлонов въздушен филтър може лесно да се отстрани и може да се пере за многократна употреба.

Можете лесно да местите строителния сушилник благодарение на четирите колела и практичната дръжка. Това прави индустриалния влагоуловител подходящ дори за големи работни обекти, в които трябва да се изсушат множество помещения.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ