Вещ: EX10061373

|

Модел: MSW-TJ2000F

Хидравличен крик за количка - 2 000 кг - стомана

819,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Мощен—удобно повдигане благодарение на двойна хидравлична система за превозни средства до 2000 кг
  • Силен—оптимален лост с дръжка с дължина 110 см
  • Каране високо—обхват на повдигане от 68 до 600 мм
  • Безопасен спирачен механизъм за контролирано спускане и интегрирана защита от претоварване
  • Здрава — здрава и издръжлива стоманена конструкция
  • Мобилен—оптимални характеристики на управление благодарение на интегрирани колела

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Разточете го бързо с крика за подвижния под от MSW

С подвижния подов крик можете да повдигате и спускате превозни средства бързо и удобно. Благодарение на плоския дизайн ви трябва само малко пространство под каросерията на автомобила, за да поставите крика на място. Подвижният подов крик също е много маневрен, което му позволява да намери пътя си дори в тесни цехове или производствени халета.

Гаражно оборудване за професионалисти—хидравличният мобилен крик за автомобили от MSW

Няма нужда да се навеждате или да плъзгате мобилния крик за кола на място. Вместо това просто завъртете търкалящия се крик под шасито върху четири плавно търкалящи се колела. Задвижете двойната хидравлична система с дълъг 110 cm лост, за да повдигнете с лекота превозни средства с тегло до 2000 kg. Здравата стоманена конструкция осигурява необходимата стабилност на крика на превозното средство, а покритието се оказва особено издръжливо при ежедневна употреба.

Повдигането и спускането е особено удобно благодарение на двойната хидравлична система. Това прехвърля оптимално силата и повдига автомобила до 600 мм. Когато превозното средство е спуснато, спирачният механизъм действа, за да предотврати внезапното падане на превозното средство и причиняването на случайна повреда. Подвижният крик изисква само 68 мм разстояние между каросерията на автомобила и пода, за да се плъзне отдолу. Дългото рамо за повдигане ви позволява безопасно да маневрирате с хидравличния търкалящ се крик и да го поставите точно в позиция.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ