Вещ: EX10090134

|

Модел: HT-RUNDLE-8

Седалка за трактор - 61,5 х 53 см - регулируема - окачване

1079,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Удобен—този модел се откроява със своята особено широка и добре подплатена повърхност на седалката
  • Дълготраен—благодарение на здравата рамка от стомана и полипропилен
  • Универсален—идеален за трактори, самоходни косачки, мотокари и др. със съответстващите размери на монтажната плоча (26 x 28 cm)
  • Регулируема - облегалката и седалката могат да се регулират индивидуално
  • Лесен—сглобяването и всички настройки могат да се извършват интуитивно

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Седалка за трактор с всички екстри

Със своите щедри размери и първокласна подплата, тракторната седалка от селскостопанските доставки на hillvert осигурява удобно сядане дори на дълги разстояния. С подбрани материали и солидна изработка, седалката на водача е идеална за трактори и косачки за яздене, но можете да инсталирате тази универсална седалка и на мотокари и други машини.

Пазете гърба си и сменяйте редовно седалките на трактора

За да се избегне натоварването на гърба, седалката на трактора трябва да се смени след около 1000 работни часа. С универсалната и лесна за инсталиране резервна седалка за трактор от hillvert, такава смяна става бързо. Тапицерията от PU студена пяна запазва формата си дори при големи натоварвания. Щедрият модел със седална площ от 61,5 x 53 см гарантира товароносимост от 130 кг дори след безброй употреби. Същото важи и за издръжливостта на седалката на трактора, чиято стабилна рамкова конструкция е изработена от стомана и полипропилен. Повърхността на тъканта е особено здрава и лесна за почистване.

Тази тракторна седалка не оставя нищо нежелателно: В допълнение към механичното окачване, подлакътниците и облегалката за глава, този модел може да се регулира и според вашите индивидуални нужди. Цялата седалка може да се бутне напред или назад с общо 15 см на стъпки от 15 мм; височината се регулира на три степени и 6 см, а облегалката може да се регулира под ъгъл между 35 и 170°. Окачването може да се адаптира към тегло между 50 и 130 кг с помощта на ръчен лост. Предпазен колан допълва оборудването на този модел.

Столчето пасва универсално на различни превозни средства. Просто обърнете внимание на размерите на монтажната плоча с 26 x 28 cm. Ако тези размери не отговарят на вашата машина, можете да намерите допълнителни седалки за трактори и мотокари в нашата продуктова гама. Седалката се монтира бързо и интуитивно. Ръководството с инструкции предоставя допълнителна информация за безопасното закрепване на седалката, ако е необходимо.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ