(1) преглед

Вещ: EX10090122

|

Модел: HT-ROBSON-SP2200-72

Потопяема помпа - 9000 L/час - 2200 W

839,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Надеждно—безопасна и удобна работа чрез конзола за управление
  • Висока производителност—2200 W мотор позволява оптимална производителност на помпата
  • Бързо—максимален дебит от 9000 L/час
  • Мощен - 72 м напор
  • Водоустойчив - корпусът от неръждаема стомана предотвратява износването от корозия

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Надеждната потопяема помпа за вашето водоснабдяване

Потопяемата помпа от hillvert доставя вода надеждно и осигурява основното снабдяване с вода на вашите растения в градината дори по време на продължителни сухи периоди. Потопяемата помпа с диаметър 95 мм е идеална за сондажи и кладенци, но може да захранва и цистерни или лесно да преодолява разликите във височината на сградите. hillvert е вашият специалист за градински консумативи, чиито подводни помпи ще осигурят напояването на вашата градина.

Сигурната дълбока помпа с външна контролна кутия

Благодарение на ефективния мотор, помпата работи с максимален дебит от 9000 L/час. Мощният мотор се захранва от 2200 W, като по този начин може да достигне 2850 об./мин. Помпата за сондажна вода може да се спусне до 20 m до водоизточника благодарение на дългия захранващ кабел и достига височина от 72 m. Самият двигател е херметически затворен и по този начин защитен от налягане и вода.

Можете лесно и удобно да управлявате градинската помпа чрез контролна кутия. Конзолата за управление е оборудвана и с прекъсвач за свръхток, който надеждно предпазва сондажната потопяема помпа от повреда. Потопяемата помпа е подходяща за чиста вода с максимално съдържание на пясък от 0,25% и температура от 60 °C, което я прави идеалното захранване с питейна вода. Корпусът на помпата за дълбоки кладенци е изработен от неръждаема стомана, което я прави изключително устойчива на корозия и замърсяване. Той може надеждно да издържи дори на най-високите изисквания.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Оценки и отзиви


5.0

въз основа на 1 преглед

08.02.2023

Sehr schnelle Lieferung in einer sehr sicheren verpackung. Pumpe arbeitet jetzt einige Zeit tadellos ! Einfach weiter zu empfehlen.