Продукти от Goldbrunn

Goldbrunn

Марката Goldbrunn Ви предлага надеждни пещи и тигели от графит, които можете да закупите на най-изгодни цени само при expondo. Всички продукти са предназначени за професионална употреба, но благодарение на това, че с тях може да се работи интуитивно, могат да се използват от всеки. Goldbrunn винаги поставя най-високи изисквания към продуктите си. Информация относно топене на благородни метали може да намерите в блога на нашата компания. Купете още тук и сега продуктите на Goldbrunn!

Goldbrunn: Качество на ниска цена

Марката Goldbrunn използва при изработката на продуктите си само висококачествени материали. Благодарение на дългогодишния си опит с производството на иновативни пещи, тя успява да се наложи на пазара.

Целта е дългосрочно оптимиране на продуктите. Заради това всичкi нови продукти и технлогията на изработването им са напаснати на най-ноивите тенденции на пазара. Различните модели пещи позволяват разтопяването на специфично количество злато, сребро или мед, което от своя страна може да се излее в нови форми. Уредите убеждават със своя дълъг живот и ергономична работа - също една от причините, защо потребителите се наслаждават при работата с продуктите на Goldbrunn. При производството на пещи марката е заложила на това, топенето на метала да е напълно автоматизиран процес. По този начин работата на потребителя се опростява максимално. Тъй като нашите пещи изисква малко контрол, ръцете Ви остават свободни, а времето можете да запълните с други дейности.

В търсенето на най-високо качество на ниска цена също се поставя акцент върху екологичната среда. Goldbrunn Ви гарантира природосъобразно производство и освен това разчита на съвременните технологии.

В сигурни ръце с Goldbrunn

Можете да се доверите на марката Goldbrunn не само при продукцията на пещи и нужните за тях аксесоари. Друг хоби на фирмата представлява производството на вакуумни изпарители, които, разбира се, можете да намерите в expondo. Те също са за професионална употреба и могат да бъдат използвани в научни институти, лаборатории или университети. Вътрешността им е изработена от висококачествена елоксирана неръждаема стомана, което ги прави лесни и бързи за почистване.

Дългогодшиния опит на марката позволява да имам възможността да Ви предложим истински пакет от услуги. Има винаги директна връзка за комуникация с надеждни инженери и следователно с производството. Следователно не е чудно, че винаги има адекватен и бърз отговор на всички въпроси.

Всички маркови продукти са произведени по немски стандарт за качество и са под непрекъснат контрол по време на производствения процес. Нашите пещи и вакуумни изпарители предлагат приятно съчетание на опит, съвременни технологии, know-how на нашите служители и обичайното високо качество на използваните материали. Посетете ни още днес в expondo и да получите пещ на марката Goldbrunn!

Препоръчваме също да погледнете в каталога ни!

Filter schließen

Вместимост

 •  
 •  
 •  
 • Контакт
  Phone

  02 4928473
  Пон - Пет 10:00 - 16:00
 • Заплащане
  Бързо и сигурно плащане
  PayPal PayPal Direct Mastercard Visa Vorkasse