Вещ: EX10260239

|

Модел: STAR_MCAB_31

Метален шкаф за съхранение - 12 отделения - сив

1229,00 лв.
Цената е с ДДС

Готови за изпращане!

Време за доставка прибл. 3-8 дни

100% сигурно плащане

  • Гъвкав - шкафче може да се използва в офиси, библиотеки или плувни басейни
  • Сейф - заключващ се с два ключа на отделение
  • Издръжлив—12 отделения с обща товароносимост 200 кг
  • Практично - всяко шкафче има табелка с име
  • Стабилна — здрава конструкция от 0,6 mm стомана

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Заключващ се шкаф за съхранение за офиси, училища или плувни басейни

Независимо дали трябва да съхранявате безопасно мобилния си телефон, важни файлове, портфейла си или други лични ценности - просторното метално шкафче за съхранение STAR_MCAB_31 от Fromm & Starck пази всичко безопасно зад здрави стоманени врати. Финото сиво шкафче се вписва във всеки интериор и офис обзавеждане.

Безопасно и стабилно - металното шкафче от индустриалните доставки на Fromm & Starck

Със своята здрава конструкция и заключващи се отделения с 12 ключалки, стоманеното шкафче е незаменима мебел във всеки офис, работилница и библиотека. Отделните отделения са с размери 250 x 425 x 392,5 мм и могат да носят общо до 200 кг. Два ключа, изработени от здрава цинкова сплав, са включени в доставката, за да предпазят съдържанието на шкафчетата от неоторизиран достъп. Практично: Благодарение на етикетите с имена, всяко отделение е уникално разпознаваемо. Освен това вентилационните отвори осигуряват оптимална циркулация на въздуха.

Многофункционалното шкафче за съхранение, изработено от стоманена ламарина с дебелина 0,6 mm, има достатъчно място за съхранение. Подсилените панти и покритието от епоксидна смола означават, че шкафът може да бъде монтиран дори в грубата среда на прашно промишлено хале. Металният шкаф може лесно да се завинти и настрои с помощта на лесните за разбиране инструкции за работа.

ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ