Продукти от Bartscher

Bartscher

За Вашия бизнес в гастрономията се нуждаете все още електрически фритюрници, за да бъдат Вашите пържени картофки хрупкави? Значи сте попаднали на точното място! Оборудване за гастрономията на марка Bartscher ще намерите при нас на най-ниски цени! Високопроизводителни уреди убеждават по всички параграфи и могат да се използват без проблеми, благодарение на интуитивната работа с тях. Използването изцяло на качествени и най-нови технологии гарантира винаги най-високо качество на Bartscher продуктите! Купете още сега един от продуктите на марката!

Bartscher за професионална употреба в гастрономията

С избора на марка на Bartscher винаги сте в сигурни ръце. С привлекателен дизайн, Bartscher представя разнообразнaта си продуктовата гама, включваща хот дог машина и диспенсър за гореща вода. Първите имат корпус, изработен от неръждаема стомана и стъклен цилиндър, и като останалите Bartscher продукти, разполагат с напълно автоматично регулиране на температурата 100 ° C, така че не трябва да се притеснявате за успеха на Вашето начинание.

Друго голямо предимство на обработката на уредите с неръждаема стомана е лесното и бързо почистване. Всички препарати в търговската мрежа са достатъчни за премахване дори и най-упоритите замърсявания и остатъци от последното използване. Ще се убедите, че ще светят като нови и по този начин Вие ще ги ползвате по-дълго време.

Дори в случаи, при които контейнерите за колбаси са изработени от стъкло, устойчивост е винаги на лице. Това се дължи на процеса на втвърдяване, на който е било подложено стъклото преди това. То също може да бъде лесно почистено и поставя високи стандарти в така важната област за професионалисти и хоби ресторантьори - тази на хигиената.

Открийте нови продукти в expondo магазина и погледнете също таканашите втора употреба предложения с убедителното съотношение цена/качество! Убедете се сами!

Bartscher за Вашата кухня

Познавате ли вече нашия expondo блог? Там ще намерите винаги интересни и актуални теми, свързани с гастрономията, занаятчийството, както и промишлената индустрия.

Bartscher е фирма, утвърдила се като доставчик на оборудване за гастрономията и е съсредоточена върху охладителна техника, но и върху други малки уреди. В студения сезон машината за палачинки ще ви направи по-голямо удоволствие, отколкото настолен грил, който със сигурност може да се използва за барбекю през пролетта. По този начин Bartscher Ви предлага целогодишно продукти!

Фирмата, заедно с другите марки на expondo, е курифей в своята област и убеждава както с цена, така и с технически характеристики. Пазаруването в expondo е със сигурност си заслужава и Ви спестява пари в същото време.

Решете се още днес за продукт на Bartscher и направете подарък на себе си и на Вашата компания.

Close filters

Гофретена форма

 •  
 •  
 •  

Изпълнение

 •  
 •  
 • Контакт
  Phone

  02 4928473
  Пон - Пет 10:00 - 16:00
 • Заплащане
  Бързо и сигурно плащане
  PayPal PayPal Direct Mastercard Visa Vorkasse